Jump to content
Dogomania

Nasze gordonowo! Reaktywacja galerii.

Recommended Posts

Posted

Hej. :hand:
Zdrówka na wycieczkę życzę. :loveu: Ja to miałam jeszcze lepiej, zachorowałam w środku wycieczki i główną atrakcją była wizyta u lekarza i brania leków, podczas gdy inni chodzili po górach. :roll:

• Replies 6.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Czeeeeść :)

Jutro (nie??) jadę na wycieczkę. Tyle, że oczywiście kiedy jest szansa zobaczyć ciekawe rzeczy to mnie bierze choroba :angryy::angryy: Mam straszny katar, boli mnie gardło... po prostu grejt... Najprawdopodobniej jestem alergikiem, więc może pojadę tam, ale jakoś marnie to widzę :-(
A wycieczka fajna, bo 3-dniowa do Gdańska, Sopotu, Malborka, Torunia...

Fajnie...[/quote]
Czesc :) .

Bidulka moja :glaszcze: .
bedzie dobrze ;) . tylko wez jakies leki :p ...
zdrowia zycze :calus: .!

Posted

[quote name='Martunia']Hej. :hand:
Zdrówka na wycieczkę życzę. :loveu: Ja to miałam jeszcze lepiej, zachorowałam w środku wycieczki i główną atrakcją była wizyta u lekarza i brania leków, podczas gdy inni chodzili po górach. :roll:[/quote]
Hej
Dzięki :)
Ojojoj... no to nieźle :roll:
[quote name='Martynia&Pusio']Czesc :) .

Bidulka moja :glaszcze: .
bedzie dobrze ;) . tylko wez jakies leki :p ...
zdrowia zycze :calus: .![/quote]
Dzięki :loveu:
Oczywiście, że biorę :great:
Dziękuję :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Martunia']Cześć! :hand:
Kiedy jakieś nowe foty się pojawią, cooo? :cool3:[/quote]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=5]Asia pojechala na wycieczke dzis o 4 rano!.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=5]wróci w srode [B]z zdjeciami[/B] ;) . [SIZE=1]( kazala przekazac to przekazalam :eviltong: ).[/SIZE][/SIZE][/FONT]
[B][I][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Asienka wracaj juz , bo mi nudno na gygy bez Ciebie :( .![/SIZE][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Wracaaaaaaaaaaaaaaj!! :razz:[/SIZE][/FONT][/I][/B]

Posted

Cześć kochani :loveu::loveu:
Dziękuję, że tak dobrze mi życzyliście :loveu:
Jak ja za wami tęskniłam :placz:
Wczoraj wróciłam dopiero o 22 (bo jeszcze przez cały wrocek trza było przejechać a ja mieszkam w Bielanach). Byłam tak zmęczona, że nie dało się wejść na komputer. W nocy mi krew leciała z wymęczenia...
a o wycieczce...

No to słuchajcie (czytajcie:eviltong:). Ośrodek był w Stegnie, autokarem jakaś godzina drogi od Gdańska, szczerze? Brzydziłam tam się wszystkiego. Pokoje były malusieńkie:roll:. :nerwy: ;/ W łazience łagodnie mówiąc brzydko pachniało... A jedzenie?! ochyda :shake: Prawie w ogóle nie jadłam tam, wyżywiałam się poza ośrodkiem.
W pierwszym dniu wycieczki, to zwiedzaliśmy Toruń, gdzie tragicznie popsuła mi się karta pamięci i mam tylko kilka zdjęć... a szkoda, bardzo ładne miasto ;) Polecam :) Rynek mają ładny. Potem dojazd do ośrodka i się zaczęła masakra (chodzi mi o te warunki w tym ośrodku). Na drugi dzień pobudka o 6.50 , 7.15 śniadanie. o ósmej wyjazd do 3miasta i zwiedzanie. . Gdańsk... ładne miasto, kościół mariacki piękny, tak samo jak archikatedra.Zwiedzaliśmy również plac Westerplatte. Potem przejazd do Sopotu, gdzie weszliśmy na molo. Sopot straszniato mi się podobał :loveu: Chciałabym pojechać na wakacje do 3miasta... niestety Gdyni nie zwiedzaliśmy :-(. Przejazd do ośrodka, ognicho i 'disco' .
Trzeci dzień, o 7.30 śniadancho, 8.20 wykwaterowanie, wyjazd. Przejazd do zamku krzyżackiego w Malborku. Zamek bardzo piękny, ale nie będę się już rozpisywać :lol:. Autokarem jechaliśmy w sumie jakieś 10,11 godzin (myślałam, że będzie gorzej :p) No i przyjazd do Wrocławia, jak dobrze!!

Nad morzem była piździawa :roll:... Ale niektórzy nurkowali w morzu :crazyeye: ja to tylko do kolan się pomoczyłam :D
Przez wyciezkę brałam leki, to mnie wzmocniło... Ale jam chyba będę chora :-(
Aha, no i nie poszłam dzisiaj do szkoły :diabloti:

Posted

Hej. :hand:
Fajnie musiało być na tej wycieczce. :) Szkoda tylko, co do pokoi, ale również długo jechaliście. :-o Ja bym nie wytrzymała w tym autokarze tyle czasu...
Czekamy na jakieś zdjęcia. ;)

Posted

Hej :hand: .
Wiesz jak ja za Toba tesknilam !!!!
nie bylo do kogo sie odezwac na gg .!
I nie odpisywalas mi na SMS-ki drugiego dnia :placz: .
No to fajnie ze ci sie podobalo :) . tylko glupio z tymi pokojami .. :roll:
[quote name='Martunia']
Ja bym nie wytrzymała w tym autokarze tyle czasu...
Czekamy na jakieś zdjęcia. ;)[/quote]
Czemu nie?! Ja lubie dlugo jechac w autokarze , ale oczywiscie jak jade z kolezankami i jest smiesznie ;) . Bo jak nie to by mi sie nudzilo :P .
No i ja równiez czekam :cool3: .

Posted

[quote name='Martunia']Hej. :hand:
Fajnie musiało być na tej wycieczce. :) Szkoda tylko, co do pokoi, ale również długo jechaliście. :-o Ja bym nie wytrzymała w tym autokarze tyle czasu...
Czekamy na jakieś zdjęcia. ;)[/quote]
Heloł :loveu:
Fajnie było w autokarze :D
Zaraz dam fotosy
[quote name='Martynia&Pusio']Hej :hand: .
Wiesz jak ja za Toba tesknilam !!!!
nie bylo do kogo sie odezwac na gg .!
I nie odpisywalas mi na SMS-ki drugiego dnia :placz: .
No to fajnie ze ci sie podobalo :) . tylko glupio z tymi pokojami .. :roll:

Czemu nie?! Ja lubie dlugo jechac w autokarze , ale oczywiscie jak jade z kolezankami i jest smiesznie ;) . Bo jak nie to by mi sie nudzilo :P .
No i ja równiez czekam :cool3: .[/quote]
Nie chce mi się na wszystkie linijki odpisywać :shake:
Sorki za te esemesy ale nie miałam kiedy odpisać...

Posted

Wróciłaś :multi: :multi:
Fajna wycieczka była :loveu: Zazdraszczam :loveu: Szkoda, że zakwaterowanie do doopy, ale wrażenia i tak były super ;)

Posted

[quote name='Selket']Wróciłaś :multi: :multi:
Fajna wycieczka była :loveu: Zazdraszczam :loveu: Szkoda, że zakwaterowanie do doopy, ale wrażenia i tak były super ;)[/quote]
Wróciłam :multi:
Super wycieczka była :loveu:
A no szkoda :shake: