Martunia Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Hej. :hand: Zdrówka na wycieczkę życzę. :loveu: Ja to miałam jeszcze lepiej, zachorowałam w środku wycieczki i główną atrakcją była wizyta u lekarza i brania leków, podczas gdy inni chodzili po górach. :roll: Quote
Pusiakowa Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Czeeeeść :) Jutro (nie??) jadę na wycieczkę. Tyle, że oczywiście kiedy jest szansa zobaczyć ciekawe rzeczy to mnie bierze choroba :angryy::angryy: Mam straszny katar, boli mnie gardło... po prostu grejt... Najprawdopodobniej jestem alergikiem, więc może pojadę tam, ale jakoś marnie to widzę :-( A wycieczka fajna, bo 3-dniowa do Gdańska, Sopotu, Malborka, Torunia... Fajnie...[/quote] Czesc :) . Bidulka moja :glaszcze: . bedzie dobrze ;) . tylko wez jakies leki :p ... zdrowia zycze :calus: .! Quote
Rahl Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [quote name='Martunia']Hej. :hand: Zdrówka na wycieczkę życzę. :loveu: Ja to miałam jeszcze lepiej, zachorowałam w środku wycieczki i główną atrakcją była wizyta u lekarza i brania leków, podczas gdy inni chodzili po górach. :roll:[/quote] Hej Dzięki :) Ojojoj... no to nieźle :roll: [quote name='Martynia&Pusio']Czesc :) . Bidulka moja :glaszcze: . bedzie dobrze ;) . tylko wez jakies leki :p ... zdrowia zycze :calus: .![/quote] Dzięki :loveu: Oczywiście, że biorę :great: Dziękuję :loveu::loveu: Quote
Tepes Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [COLOR=Blue]Ale piłkowe szaleństwa:loveu: O Platynka odpoczywa:) [/COLOR] Quote
Rahl Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Ale piłkowe szaleństwa:loveu: O Platynka odpoczywa:) [/COLOR][/quote] Czeeeść :loveu: Quote
Martunia Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Cześć! :hand: Kiedy jakieś nowe foty się pojawią, cooo? :cool3: Quote
Selket Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Dzień dobry ;) Jak zdróweczko? Mam nadzieję, że coraz lepiej i pojedziesz na wycieczkę :kciuki: Quote
agaciaaa Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Zdrówka życze i mam nadzieje, że uda Ci sie pojechać na wycieczke :) Quote
Pusiakowa Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='Martunia']Cześć! :hand: Kiedy jakieś nowe foty się pojawią, cooo? :cool3:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=5]Asia pojechala na wycieczke dzis o 4 rano!.[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=5]wróci w srode [B]z zdjeciami[/B] ;) . [SIZE=1]( kazala przekazac to przekazalam :eviltong: ).[/SIZE][/SIZE][/FONT] [B][I][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Asienka wracaj juz , bo mi nudno na gygy bez Ciebie :( .![/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Wracaaaaaaaaaaaaaaj!! :razz:[/SIZE][/FONT][/I][/B] Quote
Martunia Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Spoko. Udanej wycieczki! Mam nadzieję, że znajdą się tu jakieś foty. :cool3: :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Izabela124.']No i gdzie nasza Asia?[/quote] Nasza Asia jets wlasnie przed Wrockiem ;) . [SIZE=1]( dostalam przed chwila SMS ;P )[/SIZE] Quote
Rahl Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Cześć kochani :loveu::loveu: Dziękuję, że tak dobrze mi życzyliście :loveu: Jak ja za wami tęskniłam :placz: Wczoraj wróciłam dopiero o 22 (bo jeszcze przez cały wrocek trza było przejechać a ja mieszkam w Bielanach). Byłam tak zmęczona, że nie dało się wejść na komputer. W nocy mi krew leciała z wymęczenia... a o wycieczce... No to słuchajcie (czytajcie:eviltong:). Ośrodek był w Stegnie, autokarem jakaś godzina drogi od Gdańska, szczerze? Brzydziłam tam się wszystkiego. Pokoje były malusieńkie:roll:. :nerwy: ;/ W łazience łagodnie mówiąc brzydko pachniało... A jedzenie?! ochyda :shake: Prawie w ogóle nie jadłam tam, wyżywiałam się poza ośrodkiem. W pierwszym dniu wycieczki, to zwiedzaliśmy Toruń, gdzie tragicznie popsuła mi się karta pamięci i mam tylko kilka zdjęć... a szkoda, bardzo ładne miasto ;) Polecam :) Rynek mają ładny. Potem dojazd do ośrodka i się zaczęła masakra (chodzi mi o te warunki w tym ośrodku). Na drugi dzień pobudka o 6.50 , 7.15 śniadanie. o ósmej wyjazd do 3miasta i zwiedzanie. . Gdańsk... ładne miasto, kościół mariacki piękny, tak samo jak archikatedra.Zwiedzaliśmy również plac Westerplatte. Potem przejazd do Sopotu, gdzie weszliśmy na molo. Sopot straszniato mi się podobał :loveu: Chciałabym pojechać na wakacje do 3miasta... niestety Gdyni nie zwiedzaliśmy :-(. Przejazd do ośrodka, ognicho i 'disco' . Trzeci dzień, o 7.30 śniadancho, 8.20 wykwaterowanie, wyjazd. Przejazd do zamku krzyżackiego w Malborku. Zamek bardzo piękny, ale nie będę się już rozpisywać :lol:. Autokarem jechaliśmy w sumie jakieś 10,11 godzin (myślałam, że będzie gorzej :p) No i przyjazd do Wrocławia, jak dobrze!! Nad morzem była piździawa :roll:... Ale niektórzy nurkowali w morzu :crazyeye: ja to tylko do kolan się pomoczyłam :D Przez wyciezkę brałam leki, to mnie wzmocniło... Ale jam chyba będę chora :-( Aha, no i nie poszłam dzisiaj do szkoły :diabloti: Quote
Martunia Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Hej. :hand: Fajnie musiało być na tej wycieczce. :) Szkoda tylko, co do pokoi, ale również długo jechaliście. :-o Ja bym nie wytrzymała w tym autokarze tyle czasu... Czekamy na jakieś zdjęcia. ;) Quote
Pusiakowa Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Hej :hand: . Wiesz jak ja za Toba tesknilam !!!! nie bylo do kogo sie odezwac na gg .! I nie odpisywalas mi na SMS-ki drugiego dnia :placz: . No to fajnie ze ci sie podobalo :) . tylko glupio z tymi pokojami .. :roll: [quote name='Martunia'] Ja bym nie wytrzymała w tym autokarze tyle czasu... Czekamy na jakieś zdjęcia. ;)[/quote] Czemu nie?! Ja lubie dlugo jechac w autokarze , ale oczywiscie jak jade z kolezankami i jest smiesznie ;) . Bo jak nie to by mi sie nudzilo :P . No i ja równiez czekam :cool3: . Quote
Martunia Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Tobie się nie robi niedobrze po dłuższym czasie jazdy. :eviltong: Quote
Rahl Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 [quote name='Martunia']Hej. :hand: Fajnie musiało być na tej wycieczce. :) Szkoda tylko, co do pokoi, ale również długo jechaliście. :-o Ja bym nie wytrzymała w tym autokarze tyle czasu... Czekamy na jakieś zdjęcia. ;)[/quote] Heloł :loveu: Fajnie było w autokarze :D Zaraz dam fotosy [quote name='Martynia&Pusio']Hej :hand: . Wiesz jak ja za Toba tesknilam !!!! nie bylo do kogo sie odezwac na gg .! I nie odpisywalas mi na SMS-ki drugiego dnia :placz: . No to fajnie ze ci sie podobalo :) . tylko glupio z tymi pokojami .. :roll: Czemu nie?! Ja lubie dlugo jechac w autokarze , ale oczywiscie jak jade z kolezankami i jest smiesznie ;) . Bo jak nie to by mi sie nudzilo :P . No i ja równiez czekam :cool3: .[/quote] Nie chce mi się na wszystkie linijki odpisywać :shake: Sorki za te esemesy ale nie miałam kiedy odpisać... Quote
Selket Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Wróciłaś :multi: :multi: Fajna wycieczka była :loveu: Zazdraszczam :loveu: Szkoda, że zakwaterowanie do doopy, ale wrażenia i tak były super ;) Quote
Rahl Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 [quote name='Selket']Wróciłaś :multi: :multi: Fajna wycieczka była :loveu: Zazdraszczam :loveu: Szkoda, że zakwaterowanie do doopy, ale wrażenia i tak były super ;)[/quote] Wróciłam :multi: Super wycieczka była :loveu: A no szkoda :shake: Quote
Selket Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Oj, tam trzeba wspominać to co najlepsze na wyjeździe było ;) Quote
Tepes Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [COLOR=Blue]No no to wycieczka się udała:)[/COLOR] Quote
Recommended Posts