Martunia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 O nie, przepraszam! Ja nie mogłam namawiać na zdjęcia, bo nie miałam internetu od wczoraj przez tą okropną burzę! No i dlatego teraz wpadłam trochę o nich przypomnieć. :diabloti: Filmik mi się nie włącza. :( Quote
Rahl Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='Martunia']O nie, przepraszam! Ja nie mogłam namawiać na zdjęcia, bo nie miałam internetu od wczoraj przez tą okropną burzę! No i dlatego teraz wpadłam trochę o nich przypomnieć. :diabloti: Filmik mi się nie włącza. :([/quote] A ten działa? [url]http://gordis.wrzuta.pl/film/255Bgt4ZVH/[/url] oby dziaaaalał :roll: A mi wczoraj przez burze gg odmawiało posłuszeństwa:eviltong: Quote
Martunia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 A była u Ciebie taka burza? U mnie padał grad wielkości piłki pingpongowej, na jezdni była 'powódź', a przez okna co kilka minut widziałam różowe pioruny. :eviltong: Co do filmika, to pisze mi, że jest nadal przetwarzany.. Quote
Rahl Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='Martunia']A była u Ciebie taka burza? U mnie padał grad wielkości piłki pingpongowej, na jezdni była 'powódź', a przez okna co kilka minut widziałam różowe pioruny. :eviltong: Co do filmika, to pisze mi, że jest nadal przetwarzany..[/quote] Takiej strasznej burzy to nie było:roll: A mi już się zrobił filmik:p Quote
Rahl Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [QUOTE] A mi filmik sie otworzyl :smile:[/QUOTE] Fajny?:eviltong: Wiem, że głupi :lol: :eviltong: [QUOTE] Witanko :multi: :multi:[/QUOTE] Selketowa wróciła:multi: [QUOTE] O już mam filmik. :loveu:[/QUOTE] Podoba się :p ? Quote
Pusiakowa Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Witam Asiolinki . :loveu: Jak tam u was . ? Quote
Martunia Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Oczywiście, że się podoba! :D :loveu::loveu::loveu: Quote
Rahl Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Witam Asiolinki . :loveu: Jak tam u was . ?[/quote] Hej Martynki :p U nas? Dobrze, ale duuużo nauki :roll: [quote name='Martunia']Oczywiście, że się podoba! :D :loveu::loveu::loveu:[/quote] :loveu::loveu: Quote
Selket Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 ło biedactwo nauka dopadła :calus: Nie martw się będzie dobrze ;) Quote
Rahl Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='Selket']ło biedactwo nauka dopadła :calus: Nie martw się będzie dobrze ;)[/quote] Teraz się uczę na polski, uczyłam się na niemiecki ( sprawdzian:megagrin: 8) :cry: :scared: ) Dziękuję :) Quote
Martunia Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Powodzenia w nauce. :eviltong: U mnie też dużo nauki. :( Ale jutro całe szczęście nie mamy lekcji i tylko na wf idziemy. :eviltong: Quote
Rahl Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='Martunia']Powodzenia w nauce. :eviltong: U mnie też dużo nauki. :( Ale jutro całe szczęście nie mamy lekcji i tylko na wf idziemy. :eviltong:[/quote] Aaaa ja też tak chcę ! my już od kilku tygodni nie mieliśmy wf-u... pani chora:roll: Quote
Selket Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Ja też mam duzio nauki :placz: A ja jutro mam wolne :multi: Quote
Rahl Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Ale Wam dobrze:eviltong: Ja za to jutro tylko 4 lekcje :cool3: A ja nie mam wolne jak piszą test gimnazjaliści mimo, że jesteśmy w jednym budynku :obrazic: Quote
Rahl Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [B][SIZE=4]100 stron :multi::multi::multi: Od lutego udało nam się do tej magicznej liczby dojść :loveu: [/SIZE][/B] Quote
Martunia Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 O to już [FONT=Arial Black][SIZE=5][COLOR=Red]100 stronka![/COLOR][/SIZE][/FONT] :multi::smilecol::ylsuper::bigcool::sweetCyb::BIG::cunao::beerchug::pepsi::beerchug: :laola::laola::laola: Quote
Selket Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Pusiakowa Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [SIZE=5][B][I][U]100 stron :multi: Gratulacje .!! [/U][/I][/B][/SIZE] [B][I][U][SIZE=5]:laola::laola: .[/SIZE][/U][/I][/B] [B][I][U][SIZE=5]Ale szybko doszlas do 100 stron :crazyeye: [/SIZE][/U][/I][/B] [B][I][U][SIZE=5]:laola::laola:[/SIZE][/U][/I][/B] Quote
Rahl Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='Martunia']O to już [FONT=Arial Black][SIZE=5][COLOR=Red]100 stronka![/COLOR][/SIZE][/FONT] :multi:[..duuużo obrzków :p..][/quote] ;) Dziękujemy :) [quote name='Selket']:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:[/quote] :) Dziękujem :)) [quote name='Martynia&Pusio'][SIZE=5][B][I][U]100 stron :multi: Gratulacje .!! [/U][/I][/B][/SIZE] [B][I][U][SIZE=5]:laola::laola: .[/SIZE][/U][/I][/B] [B][I][U][SIZE=5]Ale szybko doszlas do 100 stron :crazyeye: [/SIZE][/U][/I][/B] [B][I][U][SIZE=5]:laola::laola:[/SIZE][/U][/I][/B][/quote] Ale to nie tylko ja - to wszyscy :loveu: [quote name='Selket']Witamy :multi: :multi: :multi:[/quote] Witanko Selketowa :) [quote name='magda_drakkar']Gratulacje!:cunao:[/quote] Dziękuuujem :p Quote
requiem. Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [U][SIZE=7][COLOR=red]Jaka stówka? Wasza stówka! :megagrin: :scream_3: :smilecol: :sweetCyb: :iloveyou: :modla: :ylsuper::Cool!: :jumpie: :new-bday: :BIG: :tort: :laola: :cunao: :beerchug: :drink1: :knajpa: :popcorn: :drinking:[/COLOR][/SIZE][/U] [U][SIZE=7][/SIZE][/U] [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]A nie moja :-([/COLOR][/SIZE] Quote
Recommended Posts