Jump to content
Dogomania

Nasze gordonowo! Reaktywacja galerii.

Recommended Posts

Posted

[quote name='Martunia']Szkoda, że tak wyszło. :( A kiedy będą następne? :cool3:[/quote]
jutro rano brat ma korepetycje a anglika więc są jakieś szanski:cool3: CHyba, że jutro dostanę aparat:multi:

• Replies 6.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy :multi:

[url]http://i280.photobucket.com/albums/kk172/barnachata/03-04-08_1616-1.jpg[/url] śliczniasta :loveu::loveu:

Barduś oczywiście też :loveu: Kiedy do fryzjera sie wybieracie? ;)

Posted

[QUOTE] Witamy :multi:

[URL="http://i280.photobucket.com/albums/kk172/barnachata/03-04-08_1616-1.jpg"]http://i280.photobucket.com/albums/k...-08_1616-1.jpg[/URL] śliczniasta :loveu::loveu:

Barduś oczywiście też :loveu: Kiedy do fryzjera sie wybieracie? ;-)[/QUOTE]
Do fryzka... nie wiemy, ale na pewno przed odebraniem wszystkich papierów z zk... Chcemy też, aby przyzwyczaił się do fryzjerki/fryzjera ;)
[quote name='Selket']Dobranoc :loveu:[/quote]
dobranoc :loveu:

Posted

[quote name='Martinee']Jakie dobranoc chyba dzień dobry :):):)[/quote]
No to dzień dobry ;)
Dobry? Chyba tak :)
A więc jeśli nie przywiezie mi tego wujek ( plany troszku sie pozmieniały ;) ) to sama dzisiaj jadę do babci po ten aparat :p

Cieszę się :lol:

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']No to dzień dobry ;)
Dobry? Chyba tak :)
A więc jeśli nie przywiezie mi tego wujek ( plany troszku sie pozmieniały ;) ) to sama dzisiaj jadę do babci po ten aparat :p

Cieszę się :lol:[/quote]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=5]My tez :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: ..[/SIZE][/FONT]

Posted

Już mam, ale... przypomniało mi się, że mam zepsutą kartę graficzną i co chwile wyskakuje napis "błąd karty graficznej". jak uda się zrobić zdjecie, to znowu :-( Kurde, zawsze musi być jakiś kłopot :shake: :-(

Posted

[quote name='agaciaaa']Cześć:)

Oj to niedobrze z tym aparatem :razz:[/quote]
No niestety :-(
Muszę kupić nową, a to kosztuje ok. 150 zł :placz: Może by było mnie stać, ale jak bart ode mnie ciągle "pożycza" pieniądze, to nie mam z czego... Brat "pożycza" i nie oddaje mimo, że robiłam wiele awantur o to... On mówi, że nie pamięta aby pożyczał i mam się od niego ... ... ...
:roll:

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']No niestety :-(
Muszę kupić nową, a to kosztuje ok. 150 zł :placz: Może by było mnie stać, ale jak bart ode mnie ciągle "pożycza" pieniądze, to nie mam z czego... Brat "pożycza" i nie oddaje mimo, że robiłam wiele awantur o to... On mówi, że nie pamięta aby pożyczał i mam się od niego ... ... ...
:roll:[/quote]
ech :(:(:( .
No szkoda .. Jak jest aparat to znow cos .. ech . :(
Mogli odrazu naprawic karte :mdrmed: :cooldevi:.
No co jak naprawic to wszystko nie ... Niewiem jak mogli tak zrobic :niewiem: .
A co do brata to zle ..:x A mama nic nie mowila .?
A z tym twoim bratem to tak jak z moim tez porzycza a potem nie oddaje :shake: .
Mam nadzieje ze uda sie chociaz jakies zdjecie zrobic ;) .Ale na wszleki wypadek wez komore :lol:.

Posted

Karta pamięci nie była w naprawie a poza tym nawet jeśli coś to oni zajmują się samymi aparatami a nie kartami pamięci czy czego...

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Karta pamięci nie była w naprawie a poza tym nawet jeśli coś to oni zajmują się samymi aparatami a nie kartami pamięci czy czego...[/quote]
Ejj .. Przeciez ja zartuje :obrazic::obrazic:.!

Posted

[quote name='Rottie']Zajrzałam z ciekawości :mdrmed:
Psiak wspaniały :loveu:[/quote]
Witamy w naszej galerii :lol:
Zapraszamy częściej :cool3:
Dziękujemy :loveu:

Posted

Jej szkoda, że tak wyszło z tą kartą graficzną... Nie da się jej naprawić?
Ale głupio masz ze swoim bratem. :razz: Ale cóż, tak czasem jest. ;)
I jak tam aparat? :mdrmed:

Posted

[quote name='Martunia']Jej szkoda, że tak wyszło z tą kartą graficzną... Nie da się jej naprawić?
Ale głupio masz ze swoim bratem. :razz: Ale cóż, tak czasem jest. ;)
I jak tam aparat? :mdrmed:[/quote]
Brat go gdzieś zabrał i nie wiem w jakim stanie wróci( to on zepsuł aparat- tak byście cały czas mieli o ile mi by karta geaficzna nei szwankowała zdjecia z cyfrowki :roll:)

Posted

[quote name='Martunia']Aha rozumiem... :(
Jaka szkoda. :( Może da się coś zrobić.[/quote]
Dałoby się gdyby mi nie wziął tych pieniędzy :shake: Właśnie odkładałam na tą kartę graficzną :angryy:

Posted

Gdyby za chodzenie do szkoły dostawało się pieniądze :diabloti: Bym dawnooo miała już tą nową kartę. A że nikt nie chce mi dać środków na zakupienie to tak zbieram wszystkie na urodziny, na to, na tamto :cool3:

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Gdyby za chodzenie do szkoły dostawało się pieniądze :diabloti: Bym dawnooo miała już tą nową kartę. A że nikt nie chce mi dać środków na zakupienie to tak zbieram wszystkie na urodziny, na to, na tamto :cool3:[/quote]
No byloby siajnie :razz: ..