Rahl Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Hej wszystkim :). Dzisiaj być może przemycę kilka fotek :grins:. A tak ogólnie to u mnie ok :). Nic ciekawego :P Quote
Rahl Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Ech jednak dzisiaj ich nie dam :roll:. Ale za to siedziałam cały dzień u koleżanki :diabloti: Quote
Rahl Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='deer_1987']A dzis dasz rade?[/quote] Z moim strasznym bólem głowy? W życiu :shake:. Masakrycznie leje na bielanach :-(... Do tego jak powiedziałam bratu żeby przestał się bawić moim aparatem bo ciągle coś tam bezmyślnie kręcił i jeszcze by co popsuł, to ten zahasłował kompa ze złości :crazyeye:. Ja mam naprawdę chyba jakiegoś psychicznego brata :roll:. Dobrze, że mama powiedziała mi, jakie jest hasło :loveu:. Quote
Martunia Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 A u mnie chmury na szczęście mnie ominęły i jest cały czas słonecznie.. tylko że upalnie. :shake: Ale ci ten brat robi na złość. :eviltong: Quote
kinnia Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Masz chyba gorszego brata niż ja:diabloti::eviltong: Atos jak na wiosnne pierwszy raz " "poczuł" suczki to uciekał 7 km na błonia,biegł wałem a ulice podrodze omijał tak, że przebiegał pod mostem a myśmy go autem odbierali juz na błoniach:eviltong: Quote
agaciaaa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Cześć :) Ale masz wrednego brata :cool3: Czekam na fotki jak uda Ci się przemycić ;) Quote
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Heeej! :multi: i gdzie te fotki hyym? :cool3: Quote
Rahl Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Dziękuję za pocieszenie :loveu:. Od jutra mam fajnego gościa, nie powiem wam kogo, niespodzi(ew)ankę wam zrobię:loveu: Martyś pusiakowy ma siedzieć cicho :mad:. Jak będzie mój gość u mnie to pewnie będę mogła więcej siedzieć na kompie i wtedy zgram :lol:. Quote
Błyskotka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Dzień Dobry :). No to czekamy na niespodziankę :). Quote
Pusiakowa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 a cemu ja mam cicho siedziec? :placz: ja tak nie lubie :placz:. i nie machaj na mnie palka :( . :diabloti: Quote
Rahl Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Goszczę teraz tego gościa i cały czs chodzimy po mieście albo gramy w makao lub murzyna :D. Za niedługo wam pokażę gościa w fotorelacji :grins: Dzięki za odpowiedzi, pzdr :) Quote
Recommended Posts