Pusiakowa Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='gordonowa']Szynken! :evil_lol:[/quote] wszystko jedno! :diabloti: wiadomo o co a raczej o kogo chodzi :lol::loveu: Quote
LadyK Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [CENTER]Popsujmy chiński :diabloti::multi:[/CENTER] Quote
agaciaaa Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Cześć :) [url]http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/IMG_0253.jpg[/url] ale piękny Barduś :loveu: Quote
Rahl Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [B]Owczarkowa[/B] ćing ćang ćong :modla: :multi: [B]agaciaaa[/B] dzięki ;-). Heloł :hand: Quote
Martunia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Witam się! :) Co tam u Was? Ja z lodowiska przybyłam. :D Quote
Rahl Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 byłaś na lodowisku czy w sprawie lodowiska? :razz: A więc tak :multi:. Mama oświadczyła, że ja się za bardzo nudzę i zbyt dużo przy kompie siedze i jutro jadę do galerii dominikańskiej a pojutrze... na lodowisko pod Halę Ludową! :multi: I jest szansa się spotkać :cool3:. Tylko nawet jak będzie lało to masz przyjść :diabloti: :mad: Quote
Martunia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Jeździłam dzisiaj. ;) O, ale fajnie. :D Tylko, że dziś czytałam przed kasą, że lodowisko w dni powszednie jest otwarte 17.00-21.00 (bo wcześniejsze godziny są zarezerwowane), a w dni wolne od pracy 8.00-20.00... Ale może w czasie przerwy świątecznej można jeździć tak, jak w wolne dni? :hmmmm: Nie wiem tego. Quote
Pusiakowa Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='Owczarkowa'][CENTER]Popsujmy chiński :diabloti::multi:[/CENTER] [/quote] ćng ćang ćong... portfel wsiąg :multi::diabloti: Hej mój Wurstenku :eviltong: Quote
Rahl Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 O kurde, głupio by było... może jutro byś się zapytała? Bo gdybym miała jechać przez całe miasto tramwajem to już wolę na Spiską :diabloti: Quote
Martunia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Tak, zapytam się. :) Ale raczej koleżanki, która mieszka 5 kroków od Hali i która orientuje się w sprawach lodowiska, bo jutro mam trochę zajęty dzień. :eviltong: A na którą byśmy się spotkały? Quote
LadyK Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='Pusiakowa']ćng ćang ćong... portfel wsiąg :multi::diabloti:[/QUOTE] Ćajna,ćajna. :evil_lol: Quote
Avaloth Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 jakby był taki niemiecki w szkole to bym miała same 6 a nie.. to co mam :diabloti: o teraz jakiś żółtkowy język, nie rozróżniam :D Quote
Pusiakowa Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='Owczarkowa']Ćajna,ćajna. :evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol: ćing ćang ćong.. Asia fotki ćang nam ćong dać . :diabloti::razz: Quote
LadyK Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [CENTER]Ćajna, ćeść :modla: Foty, foty, ćaj, ćaj :diabloti:[/CENTER] Quote
M&T Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Boże, chciałam wejść do Asi, a trafiłam na jakiś chińczyków! :shock: :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='gordonowa']Ich bin na urlopen od foten :diabloti: Ich nicht chińczyken, Ich bin szwaben! :diabloti: Dobra, a teraz nie żartuję, może dam fotki :razz: :cool3:[/quote] najne urlopen od foten :placz::placz: jaa.. szwaben ! :loveu: :evil_lol: morze - głębokie i szerokie. Dawajen nam foten! :placz: :diabloti: Quote
Rahl Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 [quote name='Owczarkowa']Ćajna,ćajna. :evil_lol:[/QUOTE] Ćaaaajń! [quote name='Isia & Chester']jakby był taki niemiecki w szkole to bym miała same 6 a nie.. to co mam :diabloti: [/QUOTE] Marzenia:diabloti: [quote name='anitaaa i bartis']Hej Asiu :lol::multi:[/QUOTE] Guten Morgen :diabloti: [quote name='PusS']ćing ćang ćong.. Asia fotki ćang nam ćong dać . :diabloti::razz:[/QUOTE] Ich bin na urlopen od foten :diabloti: [quote name='Owczarkowa']Ćajna, ćeść :modla: Foty, foty, ćaj, ćaj :diabloti:[/QUOTE] Ćajne, ćaj! :modla: Canie, (ća)nie!:evil_lol: [quote name='mit']Boże, chciałam wejść do Asi, a trafiłam na jakiś chińczyków! :shock: :evil_lol: [/QUOTE] Ich nicht chińczyken, Ich bin szwaben! :diabloti: Dobra, a teraz nie żartuję, może dam fotki :razz: :cool3: Quote
Rahl Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 macie na razie naszą kolekcję, wszyscy wrzucają to ja też :diabloti: [IMG]http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/IMG_0199-2.jpg[/IMG] [IMG]http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/IMG_0198-1.jpg[/IMG] [IMG]http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/IMG_0197-1.jpg[/IMG] a tera idę porobić zdjęcia Chrumakowi i Tyś-Tasiowi :razz: Quote
Pusiakowa Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 wszyscy wrzucaja?! ja widze tylko u Ciebie :razz: ćajna ćajna kolecjonen :evil_lol: :diabloti: Quote
LadyK Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [CENTER][url]http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/IMG_0198-1.jpg[/url] Wśyśtko być z ćajna :evil_lol::diabloti:[/CENTER] Quote
Izabela124. Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Hej A ja będę oryginalna i nie dam naszej kolekcji:diabloti: Quote
Martunia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 O, jaka kolekcja. :cool3: Coś nie odpisałaś mi na posta... pytałam się, na którą byśmy się spotkały jutro. Bo tak bez podanej godziny trudno się spotkać. :eviltong: Zaraz się spytam koleżanki o te lodowisko... Quote
Efciq Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='Martunia']O, jaka kolekcja. :cool3: Coś nie odpisałaś mi na posta... pytałam się, na którą byśmy się spotkały jutro. Bo tak bez podanej godziny trudno się spotkać. :eviltong: Zaraz się spytam koleżanki o te lodowisko...[/quote] cococo??!! lodowisko ? ja też chce!! Hej Asiul :lol: wczoraj wróciłam :cool3: fajne fotki troche nadrabiać musiałam... ale już nawet nie pamiętam nic :shake: wiem, że bardo bardzo się wystrojił na wigilie xD a pozatym... co u ciebie?:evil_lol: Quote
Recommended Posts