Jump to content
Dogomania

Nasze gordonowo! Reaktywacja galerii.

Recommended Posts

• Replies 6.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

EJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!
[SIZE=5][B]:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:[/B][/SIZE][SIZE=5][B]:angryy:[/B][/SIZE]
[SIZE=5][B] czy ja powiedzialam lub napisalam zebys wstawila te filmiki??!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
[/B][SIZE=2]taki okropny głos mam na nim :/
ja sie glebłam przez ciebie :angryy::angryy::mad:
[/SIZE][/SIZE]

Posted

hej asiull:D
fajne te filmiki:)
ewka nie obrażaj sie na asie nie ma na nich nic strasznego:)
a nie bylyscie z martchą na łyżwach?? bo miałyscie jechac razem...:roll:
ja jakbym miałą to ktróejs z was tak blisko jak wy macie do siebie z martą to chyba co tydzien bym sie chciała z wami spotykac a wy tylko an wystawie sie widziałyscie:eviltong: oj baby baby:)

Posted

NAreszcie, kompuuuuuuuuuuuuuuuter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi:
Wczoraj miałam taki nawał nauki, że szok :o. Na saprawdzian z histry (to chyba najgorsze), na niemiecki naumiać się kolędy i na polaka wypracowanie... :mdleje: no i oczywiście jeszcze inne rzeczy... a jutro spr. z ... niemca :o :placz:

A Ewa od kied jej powiedziałam, że dałam tutaj filmy to mnie tak bije w szkole, że potem mam siniaki :angryy: :mad::evil_lol:

Posted

z historii lepiej,z niemca... gorzej :roll:. Jak zawsze :eviltong:
A mi wychodzi średnia na półrocze ok. 4.6-4.9 :):)
Agata, chwała tobie, chyba niktnie zamierzał się tutaj odezwać przez wieki :evil_lol:

Posted

[quote name='gordonowa']z historii lepiej,z niemca... gorzej :roll:. Jak zawsze :eviltong:
A mi wychodzi średnia na półrocze ok. 4.6-4.9 :):)
Agata, chwała tobie, chyba niktnie zamierzał się tutaj odezwać przez wieki :evil_lol:[/quote]

No no no, to średnia super :)
No coś Ty, przez wieki? :evil_lol: nie byłoby tak źle :lol:

Posted

[quote name='Martunia']O, bardzo ładna średnia. :D
Co tam u Was? Może się uda nasz wypadzik na lodowisko... sobota? :D 10.00?[/QUOTE]
Oj, koleżance wychodzi ok. 5.2 więc nei mam co się chwalić... :diabloti:
Ale znowu tam przy hali? ja bym wolała tym razem na Spiską... :cool3::evil_lol::evil_lol:.

[quote name='agaciaaa']No no no, to średnia super :)
No coś Ty, przez wieki? :evil_lol: nie byłoby tak źle :lol:[/QUOTE]

Jak wyżej :eviltong:
No, wieki to w przenośni oczywiście, ale np. w niektórych galeriach od 2005r. nikt się nie wypowiedział... ;)

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']Niezłą średnią wyciągniesz ja bede miec góra 3.7 :shake:[/QUOTE]

Oj :glaszcze:
[quote name='Martunia']E tam, u mnie kolega z klasy ma gdzieś koło 5,6 to wiesz...:eviltong:
Hala, Hala! :D[/QUOTE]
O Jezu, toż to kujon (nie)pospolity :o:o!
Spiska, Spiska! :multi::multi: :evil_lol: Może jeszcze uda mi się wymusić tatę żeby pod halę podjechać, ale nie wiem... :lol:

Posted

[QUOTE]A Ewa od kied jej powiedziałam, że dałam tutaj filmy to mnie tak bije w szkole, że potem mam siniaki :angryy: :mad::evil_lol:[/QUOTE]
:-o osszz ty niedobra Ewko.! :mad: :evil_lol: Oddaj jej:diabloti:
Hehe też miała taką średnią w podstawówce :) A teraz będzie duużo gorzej:cool1: