Martunia Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Łiii jaka zabawa, haha. :D Fajne te filmy. Quote
Efciq Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 EJJJJ!!!!!!!!!!!!!!! [SIZE=5][B]:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:[/B][/SIZE][SIZE=5][B]:angryy:[/B][/SIZE] [SIZE=5][B] czy ja powiedzialam lub napisalam zebys wstawila te filmiki??!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: [/B][SIZE=2]taki okropny głos mam na nim :/ ja sie glebłam przez ciebie :angryy::angryy::mad: [/SIZE][/SIZE] Quote
Martunia Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Ojjjj Asia będzie miała źle, Ewa złaaaaaaaa. :eviltong: Quote
Sweet Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 hej asiull:D fajne te filmiki:) ewka nie obrażaj sie na asie nie ma na nich nic strasznego:) a nie bylyscie z martchą na łyżwach?? bo miałyscie jechac razem...:roll: ja jakbym miałą to ktróejs z was tak blisko jak wy macie do siebie z martą to chyba co tydzien bym sie chciała z wami spotykac a wy tylko an wystawie sie widziałyscie:eviltong: oj baby baby:) Quote
Bewarka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Świetne filmiki :D [Na początku nie mogłam się skapnąć o co chodzi, jakaś katasrofa czy co a to lodowisko :evil_lol:] Quote
baffi2 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Ewka, nie bij nam Asi.! :diabloti: Wszystko ok na filmikach, nie przejmuj sie ;p Ja nawet bez glosu oglądałam. :D Co u Was? ;) Quote
Rahl Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 NAreszcie, kompuuuuuuuuuuuuuuuter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: Wczoraj miałam taki nawał nauki, że szok :o. Na saprawdzian z histry (to chyba najgorsze), na niemiecki naumiać się kolędy i na polaka wypracowanie... :mdleje: no i oczywiście jeszcze inne rzeczy... a jutro spr. z ... niemca :o :placz: A Ewa od kied jej powiedziałam, że dałam tutaj filmy to mnie tak bije w szkole, że potem mam siniaki :angryy: :mad::evil_lol: Quote
Rahl Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 z historii lepiej,z niemca... gorzej :roll:. Jak zawsze :eviltong: A mi wychodzi średnia na półrocze ok. 4.6-4.9 :):) Agata, chwała tobie, chyba niktnie zamierzał się tutaj odezwać przez wieki :evil_lol: Quote
Martunia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 O, bardzo ładna średnia. :D Co tam u Was? Może się uda nasz wypadzik na lodowisko... sobota? :D 10.00? Quote
agaciaaa Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='gordonowa']z historii lepiej,z niemca... gorzej :roll:. Jak zawsze :eviltong: A mi wychodzi średnia na półrocze ok. 4.6-4.9 :):) Agata, chwała tobie, chyba niktnie zamierzał się tutaj odezwać przez wieki :evil_lol:[/quote] No no no, to średnia super :) No coś Ty, przez wieki? :evil_lol: nie byłoby tak źle :lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Niezłą średnią wyciągniesz ja bede miec góra 3.7 :shake: Quote
Rahl Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 [quote name='Martunia']O, bardzo ładna średnia. :D Co tam u Was? Może się uda nasz wypadzik na lodowisko... sobota? :D 10.00?[/QUOTE] Oj, koleżance wychodzi ok. 5.2 więc nei mam co się chwalić... :diabloti: Ale znowu tam przy hali? ja bym wolała tym razem na Spiską... :cool3::evil_lol::evil_lol:. [quote name='agaciaaa']No no no, to średnia super :) No coś Ty, przez wieki? :evil_lol: nie byłoby tak źle :lol:[/QUOTE] Jak wyżej :eviltong: No, wieki to w przenośni oczywiście, ale np. w niektórych galeriach od 2005r. nikt się nie wypowiedział... ;) Quote
Martunia Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 E tam, u mnie kolega z klasy ma gdzieś koło 5,6 to wiesz... :eviltong: Hala, Hala! :D Quote
Rahl Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']Niezłą średnią wyciągniesz ja bede miec góra 3.7 :shake:[/QUOTE] Oj :glaszcze: [quote name='Martunia']E tam, u mnie kolega z klasy ma gdzieś koło 5,6 to wiesz...:eviltong: Hala, Hala! :D[/QUOTE] O Jezu, toż to kujon (nie)pospolity :o:o! Spiska, Spiska! :multi::multi: :evil_lol: Może jeszcze uda mi się wymusić tatę żeby pod halę podjechać, ale nie wiem... :lol: Quote
Martunia Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Ja na Spiską raczej nie miałabym jak dojechać... No, kujon, kujon... :roll: Quote
baffi2 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [QUOTE]A Ewa od kied jej powiedziałam, że dałam tutaj filmy to mnie tak bije w szkole, że potem mam siniaki :angryy: :mad::evil_lol:[/QUOTE] :-o osszz ty niedobra Ewko.! :mad: :evil_lol: Oddaj jej:diabloti: Hehe też miała taką średnią w podstawówce :) A teraz będzie duużo gorzej:cool1: Quote
Rahl Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Martunia, jeszcze spróbuję pogadać... Deer, u nas ok, za 20 minut musze isc sie ukać... :mdleje: :placz: Quote
agaciaaa Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='gordonowa']No, wieki to w przenośni oczywiście, ale np. w niektórych galeriach od 2005r. nikt się nie wypowiedział... ;)[/quote] Tobie to raczej nie grozi ;) Quote
Rahl Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 [quote name='agaciaaa']Tobie to raczej nie grozi ;)[/QUOTE] Oby :eviltong: Quote
Pusiakowa Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Hej ! :) fajne filmiki :lol: . Ojj , Ews bicia Asiuli to sie po Tobie nie spodziewalam :mad: . Nie bij mojej Asiulki ! :placz: :diabloti: . Quote
Recommended Posts