Rahl Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Wiem wiem :). Tym bardziej, ze to droga książka... :):):):) Tak, o 10 ;-). Ja też wejdę na lód o dziesiątej :p Quote
Martunia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 E tam, chłopak się starał. ;) Ja dostałam przybory (ołówek, długopis, linijka) + świeczki zapachowe z Nici i słodycze. :eviltong: Godzina się nie zmienia, na 10.00? Ja będę trochę wczesniej, bo zanim wejdę na lód, zanim zawiążę mocno łyżwy to trochę minie. :D O 10.00 będę na lód wchodziła. Quote
Rahl Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 No i jak zwykle- post skoczyl :roll: Quote
Martunia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 O, to akurat przeznaczysz ją na schronisko czy cuś. ;) Aha, ok. :) Czyli tak samo. :D Przyjedziesz z rodzicami? :) Głupie posty, cały czas muszą przeskakiwać... Quote
Rahl Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Z tataą przyjadę - on w tym czasie będzie patrzył na giełdę antyków ;). Rodzice bardzo lubią antyki :grins: No, nareszcie będę miała pięniądze które pójdą na szzytny cel... :loveu: :evil_lol: Quote
Martunia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Aha, no to fajnie. :) Ja się jeszcze dowiem od koleżanki, czy jak się przyjdzie np. o 8.00 (ja oczywiście o tej godzinie nie wstanę ^^) to czy można do 11.00 jeździć na jednym bilecie (płacić tylko za jeden). Tak przynajmniej było rok temu, a w tym roku ona zobaczy, czy będzie tak samo. :) No, szczytny cel. ^^ Pomoże się tym biedakom... :loveu: Quote
Rahl Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Aha, aha ;);). Zaraz na anglika... a potem weekend (chociaż ja mam łikend od środy :evil_lol:). A gdybym nie była chora to dzisiaj po angliku pojechałabym na spiską, na łyżwy :placz:. Może jednak jeszcze nammówię rodziców, bo tak naprawdę to gardło już mnie nawet w ogóle nie boli... :) Nie kaszlę i w ogóle... :) Quote
Martunia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Weekend od środy? Ja mam 2.5 tygodnia wolnego, jeszcze tylko jeden tydzień w szkole i koniec. :D Ale fajnie, na łyżwy. ^^ Quote
Bewarka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Hej! Jak już zaczęłyście temat o prezentach to ja dostałam rózgę [:diabloti:], balsam i krem do ciała truskawkowe :loveu: i słodycze ^^ Ale w ogóle w klasie z prezentów to królowały misiaki, kubki i perfumy. ;) Quote
Cavy Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [url]http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/inne684.jpg[/url] jaki fajny.....palec :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Hejo :). Naprawde fajnie macie , ze sobie mozecie na lód razem pojechac :) . o ! no to ksiazeczka sobie na schronisko pójdzie :loveu::p Quote
Rahl Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Dzięki wszystkim za odpowiedź... ;] Quote
Bartiśkowa_ Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Witanko życzę wam miłego jutrzejszego dnia :loveu: Quote
baffi2 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Hej :) A ja też idę dzisiaj na łyżwy z koleżankami :D Dobry pomysł z bazarkiem;) A ja dostałam zestaw perfum ESPRIT:loveu: Quote
Rahl Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Nawzajem (tyle, że dzisiejszego :p) Chceta foty? Ale na razie to pójdą makrosy bo Bardo na spacerku i nie mogem mu porobić... :) Quote
Martunia Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 O tak, chcemy foootki! :grins: A jutro się spotykamy. :cool3: Quote
Martunia Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Dziś jest lodowisko za darmo! Właśnie wróciłam niedawno. :multi: Quote
Rahl Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Oj nie chce mi ie teraz robic fotek :diabloti: A o 18 jade na lodowisko z Ewką :multi: Quote
Martunia Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Koło Hali? :cool3: Mi już się nie chce wychodzić, ale jutro będę. ;) Quote
Pusiakowa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Dawaj nam fotki! :grins: :diabloti: Kurde , ale wam zazdroszcze tego lodowiska! :cool3: Quote
Rahl Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Nie, jedziemy na Spiską ;). Chyba, że Ewa zmieni zdanie bo w końcu to ona mnie zawiezie :D:D. Oj nie chce mi się dawać tych fotek :roll: Quote
Recommended Posts