Jump to content
Dogomania

Nasze gordonowo! Reaktywacja galerii.

Recommended Posts

• Replies 6.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

E tam, chłopak się starał. ;) Ja dostałam przybory (ołówek, długopis, linijka) + świeczki zapachowe z Nici i słodycze. :eviltong:
Godzina się nie zmienia, na 10.00? Ja będę trochę wczesniej, bo zanim wejdę na lód, zanim zawiążę mocno łyżwy to trochę minie. :D O 10.00 będę na lód wchodziła.

Posted

Z tataą przyjadę - on w tym czasie będzie patrzył na giełdę antyków ;). Rodzice bardzo lubią antyki :grins:
No, nareszcie będę miała pięniądze które pójdą na szzytny cel... :loveu: :evil_lol:

Posted

Aha, no to fajnie. :) Ja się jeszcze dowiem od koleżanki, czy jak się przyjdzie np. o 8.00 (ja oczywiście o tej godzinie nie wstanę ^^) to czy można do 11.00 jeździć na jednym bilecie (płacić tylko za jeden). Tak przynajmniej było rok temu, a w tym roku ona zobaczy, czy będzie tak samo. :)
No, szczytny cel. ^^ Pomoże się tym biedakom... :loveu:

Posted

Aha, aha ;);).
Zaraz na anglika... a potem weekend (chociaż ja mam łikend od środy :evil_lol:). A gdybym nie była chora to dzisiaj po angliku pojechałabym na spiską, na łyżwy :placz:. Może jednak jeszcze nammówię rodziców, bo tak naprawdę to gardło już mnie nawet w ogóle nie boli... :) Nie kaszlę i w ogóle... :)

Posted

Hej!
Jak już zaczęłyście temat o prezentach to ja dostałam rózgę [:diabloti:], balsam i krem do ciała truskawkowe :loveu: i słodycze ^^ Ale w ogóle w klasie z prezentów to królowały misiaki, kubki i perfumy. ;)

Posted

Nie, jedziemy na Spiską ;). Chyba, że Ewa zmieni zdanie bo w końcu to ona mnie zawiezie :D:D.
Oj nie chce mi się dawać tych fotek :roll: