Rahl Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='Dinka']Myszy?!. Feeee... Zaby?!. Eeee... Feee x 2 :evil_lol:[/quote] Ćmy, pająki(dodając, że mam arachnofobie), robaki :lol: Jeszcze ptaków mi nie przyniosła :cool3: Ale jej brat już przynosi :loveu: :evil_lol: Quote
Dinka Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 No to cudownie. :loveu: :diabloti: Przeciez taki kot to skarb. :loveu::diabloti: On po prostru chce, zebys sie przestala bac pajaczkow... Pokazuje, ze ona Cie nie pozwoli skrzywdzic... Ze zabije kazdego pajaka. ^^ :diabloti:A ty taka niewidzieczna. Pff.:eviltong: Quote
Pusiakowa Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='Dinka']No to cudownie. :loveu: :diabloti: Przeciez taki kot to skarb. :loveu::diabloti: On po prostru chce, zebys sie przestala bac pajaczkow... Pokazuje, ze ona Cie nie pozwoli skrzywdzic... Ze zabije kazdego pajaka. ^^ :diabloti:A ty taka niewidzieczna. Pff.:eviltong:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rahl Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='Dinka']No to cudownie. :loveu: :diabloti: Przeciez taki kot to skarb. :loveu::diabloti: On po prostru chce, zebys sie przestala bac pajaczkow... Pokazuje, ze ona Cie nie pozwoli skrzywdzic... Ze zabije kazdego pajaka. ^^ :diabloti:A ty taka niewidzieczna. Pff.:eviltong:[/quote] Ale ja jej dziękuję za każde zwierzątko przyniesione na dywan do mojego pokoju :loveu::loveu:Tak się o mnie troszczy :loveu::loveu: [quote name='Martynia&Pusio']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Widzisz, to dowod, że moja kocinka mnie kocha :loveu::loveu: :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='gordonowa'] Widzisz, to dowod, że moja kocinka mnie kocha :loveu::loveu: :evil_lol:[/quote] Ona mysli ze przyniosla ci kolacje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Dinka Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Ona mysli ze przyniosla ci kolacje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]] :roflt::roflt::roflt::roflt: musisz to zaczac jesc, bo bedzie jej przykro... Quote
Rahl Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Ona mysli ze przyniosla ci kolacje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]Jak byłam chora to zawsze przynsiła mi śniadanko, obiad i kolacje :cool3:;) [quote name='Dinka']] :roflt::roflt::roflt::roflt: musisz to zaczac jesc, bo bedzie jej przykro...[/quote] Ja udaje , że jem a ona wtedy z takim zadowoleniem miauczy :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='Dinka']] :roflt::roflt::roflt::roflt: musisz to zaczac jesc, bo bedzie jej przykro...[/quote] zgadzam sie! :evil_lol::evil_lol: [quote name='gordonowa']Jak byłam chora to zawsze przynsiła mi śniadanko, obiad i kolacje :cool3:;) Ja udaje , że jem a ona wtedy z takim zadowoleniem miauczy :evil_lol:[/quote] i jak smakowalo? :cool3: nie udawaj .. bo jak si kapnie i zajrzy do smietnika a tam zaba mysz czy co innego .. to bedzie jej niezmiernie przykro! :razz: [IMG]http://1.1.1.5/bmi/static.dogomania.pl/forum/images/smilies/roflmao.gif[/IMG][IMG]http://1.1.1.5/bmi/static.dogomania.pl/forum/images/smilies/roflmao.gif[/IMG][IMG]http://1.1.1.5/bmi/static.dogomania.pl/forum/images/smilies/roflmao.gif[/IMG][IMG]http://1.1.1.5/bmi/static.dogomania.pl/forum/images/smilies/roflmao.gif[/IMG] Quote
Rahl Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Ale ona sie cieszy ze zawsze jej cos zostawiam :cool3: Quote
Pusiakowa Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='gordonowa']Ale ona sie cieszy ze zawsze jej cos zostawiam :cool3:[/quote] rozmiem .. ale czy cieszy sie ze udajesz? :razz::diabloti::diabloti: Quote
Rahl Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']rozmiem .. ale czy cieszy sie ze udajesz? :razz::diabloti::diabloti:[/quote] Nie znam kociego języka :roll: ;) [quote name='Dinka']Haha. :evil_lol:[/quote] A co Cię tak rozbawiło :cool3: Quote
Sweet Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 hejo gordonowa:) co u was?:D kiedy jakies fotki??:D Quote
Rahl Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hejo gordonowa:) co u was?:D kiedy jakies fotki??:D[/quote] A cześć.... a nic takiego... Ciągle zabieram się za ich zrobienie, ale nie mam okazji... teraz podłąduję trochę aparat bo moimi próbami się już wykończył. Quote
Sweet Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 u nas tez nic w sumie:) to sie zbierz w sobie naładuj aparata i dawaj nam foty:D Quote
Rahl Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Aha to dobrze. Może przejdę się w szelkach z Bardem to będziecie mieli upragnione zdjęcia szelkowe Quote
Martunia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='gordonowa']Gdybyś jechała przez całe miasto to wliczając korki możesz jechać z 45 minut, a bez korków... zależy jaką drogą, ale ok. 20 minut :) Oj ja też :multi: A Tysątko ostatnio na dywan znosi mi myszy, żaby itp a potem... na moje oczy je zjada :megagrin::mdleje::flaming:[/quote] A no możliwe. :) Ale też zależy, w którym miejscu miasta mieszkam. :cool3: No tak, na pewno Tysia chce Ci pokazać, że te zwierzęta wcale nie są złe. :p I się o Ciebie troszczy, chce, byś jadła jej złapane zwierze. :eviltong: Quote
Rahl Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='Martunia']A no możliwe. :) Ale też zależy, w którym miejscu miasta mieszkam. :cool3: No tak, na pewno Tysia chce Ci pokazać, że te zwierzęta wcale nie są złe. :p I się o Ciebie troszczy, chce, byś jadła jej złapane zwierze. :eviltong:[/quote]No tak;) Ale zakładam, że ktoś będzie jechał np. z leśnicy na bielany :lol: He he,najgorsze to to, że jak tu się nie bać, czy w środku nocy po tobie nie bedzie chodził jakiś robal :shake: Ona to wszystko do mojego pokoju, na dywanik... Quote
Dinka Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 A wiesz tak jakos sie zasmialam... W ogole jestem dzis szczesliwa! Jutro/dzisiaj (ok.19.) zaczne czytac "Breaknig dawn" po polsku.!!! :loveu::loveu: Quote
Rahl Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Ahaaaaaa:lol: Jakoś nudno mi, ale za niedługo na spacer z Bardem w pole... Quote
Martunia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='gordonowa']No tak;) Ale zakładam, że ktoś będzie jechał np. z leśnicy na bielany :lol: He he,najgorsze to to, że jak tu się nie bać, czy w środku nocy po tobie nie bedzie chodził jakiś robal :shake: Ona to wszystko do mojego pokoju, na dywanik...[/quote] Aha. :) A wiesz, gdzie jest Biskupin? No racja, też bym się trochę bała. :razz: Ale przecież ona nie chce źle. :eviltong: Quote
Rahl Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='Martunia']Aha. :) A wiesz, gdzie jest Biskupin? No racja, też bym się trochę bała. :razz: Ale przecież ona nie chce źle. :eviltong:[/quote] Oczywiście, że wiem gdzie Biskupin, bo nawet jutro na nim tysięczny raz będę ;) Budzisz się w środku nocy a tu po tobie chodzi takie ochydne coś :crazyeye: :shake: Może nie chce źle, ale ile razy ja jej tłumaczłam, że ja się niektórych robaków i innych zwierzątek boję xD :lol: Quote
Martunia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='gordonowa']Oczywiście, że wiem gdzie Biskupin, bo nawet jutro na nim tysięczny raz będę ;) Budzisz się w środku nocy a tu po tobie chodzi takie ochydne coś :crazyeye: :shake: Może nie chce źle, ale ile razy ja jej tłumaczłam, że ja się niektórych robaków i innych zwierzątek boję xD :lol:[/quote] Nie gadaj! :D A gdzie będziesz? :eviltong: No pewnie zrozumie po jakimś czasie. :eviltong: Ja też nie lubię robaków. Quote
Rahl Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='Martunia']Nie gadaj! :D A gdzie będziesz? :eviltong: No pewnie zrozumie po jakimś czasie. :eviltong: Ja też nie lubię robaków.[/quote] W zoo ;) Niektóre rzeczy jej już wbiłam do głowy, może i to się uda ;) Idę na spacer z Bardem :multi: Quote
Martunia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Miłego spacerku. :) A no tak, w Zoo. ^^ A będziesz gdzieś jeszcze? :D Quote
Recommended Posts