Jump to content
Dogomania

Nasze gordonowo! Reaktywacja galerii.

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dinka']Myszy?!. Feeee...
Zaby?!. Eeee... Feee x 2
:evil_lol:[/quote]
Ćmy, pająki(dodając, że mam arachnofobie), robaki :lol:
Jeszcze ptaków mi nie przyniosła :cool3: Ale jej brat już przynosi :loveu: :evil_lol:

• Replies 6.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to cudownie. :loveu:

:diabloti:

Przeciez taki kot to skarb. :loveu::diabloti:
On po prostru chce, zebys sie przestala bac pajaczkow... Pokazuje, ze ona Cie nie pozwoli skrzywdzic... Ze zabije kazdego pajaka. ^^ :diabloti:A ty taka niewidzieczna.
Pff.:eviltong:

Posted

[quote name='Dinka']No to cudownie. :loveu:

On po prostru chce, zebys sie przestala bac pajaczkow... Pokazuje, ze ona Cie nie pozwoli skrzywdzic... Ze zabije kazdego pajaka. ^^ :diabloti:A ty taka niewidzieczna.
Pff.:eviltong:[/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Dinka']No to cudownie. :loveu:

Pff.:eviltong:[/quote]
Ale ja jej dziękuję za każde zwierzątko przyniesione na dywan do mojego pokoju :loveu::loveu:Tak się o mnie troszczy :loveu::loveu:
[quote name='Martynia&Pusio']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Widzisz, to dowod, że moja kocinka mnie kocha :loveu::loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='Martynia&Pusio']Ona mysli ze przyniosla ci kolacje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]]
:roflt::roflt::roflt::roflt:
musisz to zaczac jesc, bo bedzie jej przykro...

Posted

[quote name='Martynia&Pusio']Ona mysli ze przyniosla ci kolacje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]Jak byłam chora to zawsze przynsiła mi śniadanko, obiad i kolacje :cool3:;)

[quote name='Dinka']]
musisz to zaczac jesc, bo bedzie jej przykro...[/quote]
Ja udaje , że jem a ona wtedy z takim zadowoleniem miauczy :evil_lol:

Posted

[quote name='Dinka']]
musisz to zaczac jesc, bo bedzie jej przykro...[/quote]
zgadzam sie! :evil_lol::evil_lol:
[quote name='gordonowa']Jak byłam chora to zawsze przynsiła mi śniadanko, obiad i kolacje :cool3:;)

Ja udaje , że jem a ona wtedy z takim zadowoleniem miauczy :evil_lol:[/quote]
i jak smakowalo? :cool3:

nie udawaj .. bo jak si kapnie i zajrzy do smietnika a tam zaba mysz czy co innego .. to bedzie jej niezmiernie przykro! :razz:

[IMG]http://1.1.1.5/bmi/static.dogomania.pl/forum/images/smilies/roflmao.gif[/IMG][IMG]http://1.1.1.5/bmi/static.dogomania.pl/forum/images/smilies/roflmao.gif[/IMG][IMG]http://1.1.1.5/bmi/static.dogomania.pl/forum/images/smilies/roflmao.gif[/IMG][IMG]http://1.1.1.5/bmi/static.dogomania.pl/forum/images/smilies/roflmao.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Martynia&Pusio']rozmiem ..
ale czy cieszy sie ze udajesz? :razz::diabloti::diabloti:[/quote]
Nie znam kociego języka :roll: ;)
[quote name='Dinka']Haha. :evil_lol:[/quote]
A co Cię tak rozbawiło :cool3:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']hejo gordonowa:)
co u was?:D
kiedy jakies fotki??:D[/quote]
A cześć....
a nic takiego...
Ciągle zabieram się za ich zrobienie, ale nie mam okazji... teraz podłąduję trochę aparat bo moimi próbami się już wykończył.

Posted

[quote name='gordonowa']Gdybyś jechała przez całe miasto to wliczając korki możesz jechać z 45 minut, a bez korków... zależy jaką drogą, ale ok. 20 minut :)
Oj ja też :multi:
A Tysątko ostatnio na dywan znosi mi myszy, żaby itp a potem... na moje oczy je zjada :megagrin::mdleje::flaming:[/quote]

A no możliwe. :) Ale też zależy, w którym miejscu miasta mieszkam. :cool3:
No tak, na pewno Tysia chce Ci pokazać, że te zwierzęta wcale nie są złe. :p I się o Ciebie troszczy, chce, byś jadła jej złapane zwierze. :eviltong:

Posted

[quote name='Martunia']A no możliwe. :) Ale też zależy, w którym miejscu miasta mieszkam. :cool3:
No tak, na pewno Tysia chce Ci pokazać, że te zwierzęta wcale nie są złe. :p I się o Ciebie troszczy, chce, byś jadła jej złapane zwierze. :eviltong:[/quote]No tak;) Ale zakładam, że ktoś będzie jechał np. z leśnicy na bielany :lol:
He he,najgorsze to to, że jak tu się nie bać, czy w środku nocy po tobie nie bedzie chodził jakiś robal :shake: Ona to wszystko do mojego pokoju, na dywanik...

Posted

[quote name='gordonowa']No tak;) Ale zakładam, że ktoś będzie jechał np. z leśnicy na bielany :lol:
He he,najgorsze to to, że jak tu się nie bać, czy w środku nocy po tobie nie bedzie chodził jakiś robal :shake: Ona to wszystko do mojego pokoju, na dywanik...[/quote]

Aha. :) A wiesz, gdzie jest Biskupin?
No racja, też bym się trochę bała. :razz: Ale przecież ona nie chce źle. :eviltong:

Posted

[quote name='Martunia']Aha. :) A wiesz, gdzie jest Biskupin?
No racja, też bym się trochę bała. :razz: Ale przecież ona nie chce źle. :eviltong:[/quote]
Oczywiście, że wiem gdzie Biskupin, bo nawet jutro na nim tysięczny raz będę ;)
Budzisz się w środku nocy a tu po tobie chodzi takie ochydne coś :crazyeye: :shake: Może nie chce źle, ale ile razy ja jej tłumaczłam, że ja się niektórych robaków i innych zwierzątek boję xD :lol:

Posted

[quote name='gordonowa']Oczywiście, że wiem gdzie Biskupin, bo nawet jutro na nim tysięczny raz będę ;)
Budzisz się w środku nocy a tu po tobie chodzi takie ochydne coś :crazyeye: :shake: Może nie chce źle, ale ile razy ja jej tłumaczłam, że ja się niektórych robaków i innych zwierzątek boję xD :lol:[/quote]

Nie gadaj! :D A gdzie będziesz? :eviltong:
No pewnie zrozumie po jakimś czasie. :eviltong: Ja też nie lubię robaków.

Posted

[quote name='Martunia']Nie gadaj! :D A gdzie będziesz? :eviltong:
No pewnie zrozumie po jakimś czasie. :eviltong: Ja też nie lubię robaków.[/quote]
W zoo ;)
Niektóre rzeczy jej już wbiłam do głowy, może i to się uda ;)

Idę na spacer z Bardem :multi: