Rahl Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [quote name='Martynia&Pusio'] no trza sie przedstawic a skad bedzie wiedziala jak mam na imie .. :razz: :diabloti: . Oj nie myslisz czasem :diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol: .![/quote] No nie, ale siara :siara: :evil_lol::evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='M&T']nie dla ciebie, tylko dla nas :eviltong::eviltong: Termin ustal, jaki ci odpowiada, byleby albo przed rokiem szkolnym albo na samym początku września ;) bo później to już będzie coraz trudniej z czasem :placz: A Pusiek jest agresywny do innych psów? Moja propozycja to bulwar :evil_lol::evil_lol: uwielbiam tam chodzić, bo zawsze mam okazję troszkę z Mickim na hopkach poćwiczyć xP[/quote] no dla nas ,dla nas :cool3: . postaram sie .. szkoda ze szybciej na to nie wpadlas :cool3: !. :lol: wiesz .. raz byl taka sytuacja ze wyszlam z Puszkiem na spacer i jacys madrzy chlopacy wypuscili pittbula :shake:!:angryy: Ten pitt odrazu zaczal sie rzucac .. oni nic :angryy: :mad:! w koncu jak zaczelam sie drzec to go wzieli! ..:shake: :angryy: . idioci !. i potem sie dziwic ze Puszek do niektorych pów reaguje agresja .. :shake:! aha :loveu: . Jak dla mnie moze byc :cool3: . a jak tam jest? jest sporo miejsca zeby spuscic psa ze smyczy?:lol: Quote
Pusiakowa Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='M&T']ja mam 17 :evil_lol:[/quote] ozesz w morde!. :razz: :diabloti: . co by tu jeszcze powiedziec ..:cool3: teraz ty cos wymysl :cool3: . [quote name='gordonowa']No nie, ale siara :siara: :evil_lol::evil_lol:[/quote] Asiolin! :evil_lol: . Quote
M&T Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']no dla nas ,dla nas :cool3: . postaram sie .. szkoda ze szybciej na to nie wpadlas :cool3: !. :lol: wiesz .. raz byl taka sytuacja ze wyszlam z Puszkiem na spacer i jacys madrzy chlopacy wypuscili pittbula :shake:!:angryy: Ten pitt odrazu zaczal sie rzucac .. oni nic :angryy: :mad:! w koncu jak zaczelam sie drzec to go wzieli! ..:shake: :angryy: . idioci !. i potem sie dziwic ze Puszek do niektorych pów reaguje agresja .. :shake:! aha :loveu: . Jak dla mnie moze byc :cool3: . a jak tam jest? jest sporo miejsca zeby spuscic psa ze smyczy?:lol:[/quote] Mój na Puszka na pewno się nie rzuci, więc nie mamy co się bać :evil_lol: Miejsca jest sporo na Polance Redłowskiej, psy będą mogły szaleć a szaleć :D [quote name='Martynia&Pusio']ozesz w morde!. :razz: :diabloti: . co by tu jeszcze powiedziec ..:cool3: teraz ty cos wymysl :cool3: . [/quote] Hmmm....Lubię psy :diabloti::diabloti: Quote
Dinka Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 A ja jestem Ania vel. Dinka i mam 13 lat. ^^ Quote
Rahl Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Wasza rozmowa zapoznawcza przebiega naprawdÄ™ w bardzo szybkim tempie :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='M&T']Mój na Puszka na pewno się nie rzuci, więc nie mamy co się bać :evil_lol: Miejsca jest sporo na Polance Redłowskiej, psy będą mogły szaleć a szaleć :D Hmmm....Lubię psy :diabloti::diabloti:[/quote] Mój raczej tez :) . to dobrze :D:D . a biegaja moze tam jakies inne psy czasami? . Bo Puszek wariuje na punkcie innych psów :lol: i odrazu by polecial do nich gdybymgo spuscila ze smyczy .. Ja tez :diabloti::diabloti: . Quote
M&T Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Może do spaceru zdążymy poznać więcej szczegółów :evil_lol: A ja tymczasem spadam ^^ dogobranoc kochane :hand: EDIT: Psy tam są, ale wszystkie przyjazne i chętne do zabawy ;) i Mickey też ma manię na punkcie psów, więc don't worry - nie jesteś sama xD Quote
Pusiakowa Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='M&T']Może do spaceru zdążymy poznać więcej szczegółów :evil_lol: A ja tymczasem spadam ^^ dogobranoc kochane :hand: EDIT: Psy tam są, ale wszystkie przyjazne i chętne do zabawy ;) i Mickey też ma manię na punkcie psów, więc don't worry - nie jesteś sama xD[/quote] napewno ;) . zreszta mamy swoje galerie :cool3: . szkoda ze juz idziesz :-(. fajnie siem gadalo! dogobranoc!. Milych snów :loveu: . Mizianko dla Mickeya :) . aaa ;) . ale niewiem czy wlasciciel bylby zadowolony gdyby bez pytania podbiegl jakis obcy pies do jego psa. :roll: heh .. Quote
Pusiakowa Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='gordonowa']Oj wszyscy idą spać :shake:[/quote] ja nie ide :razz: :diabloti:!. Quote
Rahl Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Ciekawe, ile wytrzymamy :evil_lol: Szczerze, to mi się chce już trochę spać... A może nawetlepiej gdybym zeszła z kompa, coby nie pogłębiać wadywzroku... Quote
Pusiakowa Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='gordonowa']Ciekawe, ile wytrzymamy :evil_lol: Szczerze, to mi się chce już trochę spać... A może nawetlepiej gdybym zeszła z kompa, coby nie pogłębiać wadywzroku...[/quote] hehe :evil_lol: . mi tez :cool3: . nom tez racja ;/ . te nasze wady wzroku :-(!. wiesz ... chyba przeznaczeniem bylo zebym wlasnie o do ciebie napisala!. mamy tyle wspolnego ze soba! :cool3: Dogobranoc! :hand: . Quote
Martunia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Hej Asiu! :hand: Ale tu się dziewczyny poznają. :eviltong: Fajnie, że możecie się spotkać i iść razem na spacer. :) Co u Asi? :cool3: Quote
Rahl Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']hehe :evil_lol: . mi tez :cool3: . nom tez racja ;/ . te nasze wady wzroku :-(!. wiesz ... chyba przeznaczeniem bylo zebym wlasnie o do ciebie napisala!. mamy tyle wspolnego ze soba! :cool3: Dogobranoc! :hand: .[/quote] ;) Wyspana :cool3:? Widzisz, gdyby nie ty... :shake: [quote name='Martunia']Hej Asiu! :hand: Ale tu się dziewczyny poznają. :eviltong: Fajnie, że możecie się spotkać i iść razem na spacer. :) Co u Asi? :cool3:[/quote] Cześć Marto:hand: Widzisz :loveu: No, one to mają fajnie :shake: Chociaż szczerze, to my mamy do siebie chyba jeszcze bliżej :diabloti: No, chyba, że mieszkasz po drugiej stronie Wrocławia ;) (Kilometrowo bliżej, ale czasowo często nie...) A u Asi świętowanie zdrówka :pepsi: [quote name='Dinka']Zapomnialas spytac co u Barda? :razz:[/quote] A nikt nie spyta o Tysiątko :placz: [quote name='Martunia']O o niego też. :D I jak zdrówko?[/quote] U Barda dobrze;) JUż świetne :multi: Quote
Martunia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 No tak racja... hmm nie wiem, ile by to było drogi. :eviltong: O no to się cieszę, że ze zdrówkiem lepiej! :multi: A co u Tysi? :loveu: Quote
Rahl Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='Martunia']No tak racja... hmm nie wiem, ile by to było drogi. :eviltong: O no to się cieszę, że ze zdrówkiem lepiej! :multi: A co u Tysi? :loveu:[/quote] Gdybyś jechała przez całe miasto to wliczając korki możesz jechać z 45 minut, a bez korków... zależy jaką drogą, ale ok. 20 minut :) Oj ja też :multi: A Tysątko ostatnio na dywan znosi mi myszy, żaby itp a potem... na moje oczy je zjada :megagrin::mdleje::flaming: Quote
Pusiakowa Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='gordonowa'];) Wyspana :cool3:? Widzisz, gdyby nie ty... :shake: A nikt nie spyta o TysiÄ…tko :placz: [/quote] Tak :razz: . a ty? :cool3: a gdyby nie ty... :shake: nigdy bym nie miala prawdziwej przyjaciolki :shake: :-( . Dziekuje ci ze jestes! :loveu: . teraz uronilam lze .. :-( tak zaluje ze nie mozemy sie spotkac!:-(:placz: Ja sie pytam .. co u TyÅ› TaÅ›? :grins: Quote
Rahl Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Tak :razz: . a ty? :cool3: a gdyby nie ty... :shake: nigdy bym nie miala prawdziwej przyjaciolki :shake: :-( . Dziekuje ci ze jestes! :loveu: . teraz uronilam lze .. :-( tak zaluje ze nie mozemy sie spotkac!:-(:placz: Ja sie pytam .. co u Tyś Taś? :grins:[/quote] Też :) :loveu::loveu::loveu: Ja Tobie też dziękuję . Ech :(... Na pewno się spotkamy :) A ok ;] Quote
Pusiakowa Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='gordonowa']Też :) :loveu::loveu::loveu: Ja Tobie też dziękuję . Ech :(... Na pewno się spotkamy :) A ok ;][/quote] :) ciagle w to wierze! :loveu: ale pewn bedzi ze spotkamy sie za rok na zloci :cool3:;) Quote
Rahl Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']:) ciagle w to wierze! :loveu: ale pewn bedzi ze spotkamy sie za rok na zloci :cool3:;)[/quote] ;) Pewnie tak ;] Quote
Dinka Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Myszy?!. Feeee... Zaby?!. Eeee... Feee x 2 :evil_lol: Quote
Recommended Posts