Jump to content
Dogomania

Nasze gordonowo! Reaktywacja galerii.

Recommended Posts

• Replies 6.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=sienna]W[SIZE=6][COLOR=darkolivegreen]s[SIZE=5][COLOR=darkgreen]z[SIZE=4][COLOR=darkslateblue]y[SIZE=3][COLOR=navy]s[SIZE=2][COLOR=indigo]t[SIZE=1][COLOR=darkslategray]k[SIZE=2][COLOR=#8b0000]i[SIZE=3][COLOR=darkorange]e[SIZE=4][COLOR=olive]g[SIZE=5][COLOR=green]o[COLOR=teal] [SIZE=7]N[/SIZE][/COLOR][SIZE=6][COLOR=blue]a[SIZE=5][COLOR=slategray]j[SIZE=4][COLOR=dimgray]l[SIZE=3][COLOR=red]e[SIZE=2][COLOR=sandybrown]p[SIZE=1][COLOR=yellowgreen]s[SIZE=2][COLOR=seagreen]z[SIZE=3][COLOR=mediumturquoise]e[SIZE=4][COLOR=royalblue]g[SIZE=5][COLOR=purple]o[SIZE=6][COLOR=magenta]! :p .[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

Dziękuję wszystkim ;)
Jestem chora :placz: W ostatni tydzień wakacji, nieźle :-(...
Jakaś paskudna infekcja wirusowa :roll:
Zaraz się wymęczę komputerem i pewnie będzie mi się chciało spać :angryy:

Posted

Ojej:(:(
wracaj szybko do zdrowia..:) bedzie dobrze:)
i spij słodko:) szybciej ci minie dzien jak pospisz i zanim sie obejrzysz minie choroba:) ty chora a ja mam chory palec.. ale goi sie powoli juz:)

Posted

Wzoraj miałam 40 stopni gorączki, dzisiaj utrzymuje się 36 stopni.
Teraz schodzę żeby się nie zamęczyć :-(
EDIT: o, nareszcie zmienili mi nicka :multi:

Posted

[quote name='Kinia']40 stopni?
Biedaczko współczuję[/quote]
niestety... to było okropne :placz: Ruszać się nie mogłam, a gdy próbowałam wstać to traciłam równowagę...
Pobędę na kompie jeszcze z 15 minut, tak do obiadu...

Posted

Dziękuję Wam wszystkiiim :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Chyba już zdrowa żem, ale wolę nie zapeszać...
Od wczoraj mam temperaturę 36,6 stopni, nic się nie zmienia.
Fajnie by było, gdybym wydrowiała, bo jutro lub pojutrze mam iść z mamą do zoo :cool3:

Posted

[quote name='Martunia']Cieszę się, że już ze zdrówkiem lepiej. :)
O ale fajnie, do Zoo. ^^ Ja byłam z 3 tyg. temu. :lol:[/quote]
;)
A ja z 4 lata temu :diabloti:
Zmieniło się coś ;)?

A jak się podoba mój nowy banerek i av :cool3:?

Posted

Ale fajnieee :multi:

Ej no, te głupie simsy nie chcą mi się zainstalować na komputerze... jak wkładam płytę to jakby tej płyty nie było :shake: Coś mam komputer antysimowy.. :evil_lol: Znasz radę? Chybabędę musiała na nowo windowsa instalować ...

Posted

Mi się tak pokazuje, jak więcej niż jeden raz będę chciała zagrać w Simsy.. ja po prostu restartuję komputer i dopiero jak się już załaduje to mogę spokojnie grać. :razz: Przynajmniej u mnie tak jest. :eviltong: