Rahl Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='M&T']wpadaj :cool3::cool3::cool3:[/quote] no cóż, naszymi drogami to zanim ja dojadę to będzie po twoich urodzinach :evil_lol: dobra ja spadam [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5]:loveu:DOGOBRANOC:loveu:[/SIZE][/FONT][/B] [/CENTER] Quote
Sweet Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 M&T a chetnie:D tylko troszke daleko:( tez bym ci cos wysłała tylko ze na urodziny nie dojdzie no cóż...:/ za rok przywioze ci cos na zlocie nawet jesli bedzie to przed urodzinami:):) hehe:) Dobranoc Asiu:*:* Quote
Bewarka Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']no cóż, naszymi drogami to zanim ja dojadę to będzie po twoich urodzinach :evil_lol: dobra ja spadam [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5]:loveu:DOGOBRANOC:loveu:[/SIZE][/FONT][/B] [/CENTER][/QUOTE] O tej godzinie dobranoc? Toż to dzień niedawno się zaczął :mad: Quote
Rahl Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [quote name='M&T']kocham was dziewczynki normalnie :):)[/quote] Tofisiu, najlepszego :loveu::loveu:! [quote name='xxSweetGirl93xx']M&T a chetnie:D tylko troszke daleko:( tez bym ci cos wysłała tylko ze na urodziny nie dojdzie no cóż...:/ za rok przywioze ci cos na zlocie nawet jesli bedzie to przed urodzinami:):) hehe:) Dobranoc Asiu:*:*[/quote] No właśnie :cool3::cool3: [quote name='Dinka']Pamietamy o urodzinach. :loveu:[/quote] ;) [quote name='Justys95']O tej godzinie dobranoc? Toż to dzień niedawno się zaczął :mad:[/quote] Ja poszłam spać po północy, tylko napisałam dogobranoc, bo przeca się żegnałam :cool3: :evil_lol: Quote
M&T Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Tofisiu, najlepszego :loveu::loveu:! [/quote] dziękuję :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Dinka Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 M&T przylaczam sie do zyczen. :diabloti: :loveu: Naj NAJ :loveu: Quote
M&T Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Dinka']M&T przylaczam sie do zyczen. :diabloti: :loveu: Naj NAJ :loveu:[/quote] dziękuję bardzo :loveu::loveu::lol: Quote
łapeczek Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 M&T jaki masz sliczny banerek taki wooooodny ;p Quote
Martunia Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Hej! :hand: Co tam u Was? :cool3: Będą foty? :lol: Quote
Rahl Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 zastanawiam się :diabloti: A tak poza tym, to przed chwilką wróciłam z piekarni, przywiązałam Barda na tarasie sklepu, a wychodząc z zakupami pan się zapytał, czy może zrobić mu zdjęcie i się zachwycał :loveu::loveu: A do zdjęcia Bardo zrobił postawę "łapa na łape" :loveu::loveu: Quote
Dinka Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Foty :sweetCyb: :sweetCyb: Albo uzyje broni. ^^ Quote
Atkaaaa Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [IMG]http://img156.imageshack.us/img156/7559/image32lz8.jpg[/IMG] Zapraszam na watek dobermana, link w podpisie... :( Quote
Rahl Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [quote name='Dinka']Foty :sweetCyb: :sweetCyb: Albo uzyje broni. ^^[/quote] Pisałam, że broń w formie pisanej nie jest dla mnie zabójcza :diabloti: NIe chce mi się dawać zdjęć:eviltong: [quote name='Atkaaaa'] [url]http://img156.imageshack.us/img156/7559/image32lz8.jpg[/url] Zapraszam na watek dobermana, link w podpisie... :([/quote] Piękny pies, niestety ja dużo nie zdziałam (o ile w ogóle:shake:) Quote
Martunia Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 O no no, Bardo będzie sławny. :cool3: Pewnie coraz więcej ludzi będzie mu zdjęcia robiło. :D Nie dziwię się, że się nim zachwycał. :loveu: Foty! :D Quote
Rahl Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [quote name='M&T']hejka :loveu: :loveu:[/quote] [quote name='Martunia']O no no, Bardo będzie sławny. :cool3: Pewnie coraz więcej ludzi będzie mu zdjęcia robiło. :D Nie dziwię się, że się nim zachwycał. :loveu: Foty! :D[/quote] Czy mam szanse na jakikolwiek ratunek ? :grab::grab: Dlaczemu mam lenia :placz: Ech, dobra, wezmę się w garść i powgryam zdjęcia (Chwała, że w ogóle je mam...). :grab: Quote
Martunia Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 No wreszcie! ^^ Czekamy, czekamy. :cool3: Quote
Rahl Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 przy zdjeciu nr siedem sie zatrzymalo ;/ Quote
M&T Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 wszystkiego najlepszego kochana!!!:loveu::loveu::loveu: :laola::popcorn: :BIG::new-bday::tort: Quote
Pusiakowa Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [IMG]http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/PrezentdlaAsiuuli.jpg[/IMG] Quote
Martunia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [SIZE=4][COLOR=Lime]Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! [/COLOR][/SIZE] :Rose: :smilecol: :Cool!: :new-bday: :BIG: :cunao: :laola: :pepsi: Quote
Recommended Posts