Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='[email protected]']Ale to nie jest takie proste! Moj snoopy robi się coraz gorszy ostatnio barzo szybko się denerwuje.[/quote]
Jeżeli uważasz że pies w twoim domu ma największe prawa -to nie rób z tym nic . Po co to zmieniać? Moze to Ci odpowiada? Mnie absolutnie nie -kocham mojego psiaka nad życie ale ..ja w domu rządzę i koniec.

Posted

[quote name='Yanni']Jeżeli uważasz że pies w twoim domu ma największe prawa -to nie rób z tym nic . Po co to zmieniać? Moze to Ci odpowiada? Mnie absolutnie nie -kocham mojego psiaka nad życie ale ..ja w domu rządzę i koniec.[/quote]
Ja też bardzo kocham swojego pieska, ale nie chcem żeby tak było. :angryy: To ja mam być panią a nie on. Prosze o ponoc. Co mam robić?

Posted

Widzę że czeka cie na początek lektura a właściwie to lektury. Zacznij od tego [url=http://www.mojahistoriatresurypsa.pl/wychowanie-psab.php?gclid=CImQjP397poCFYuB3godMUWABg]Wychowanie Psa - Moja Historia[/url]