iwop Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 jej ...:placz: Trzeba poszukac jej chociaż tymczasu...To niemozliwe żeby taka drobina siedziała na łańcuchu ...:shake: Moze hotelik? ja do sterylki sie dołoże. A allegro ma/ bo jak nie to ja jej zrobię...:oops: Quote
iwop Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Dajmy jej chociaz imie łatwiej bedzie zrobic banerek itp... Nie mozna jej tak zostawić...:angryy: Quote
iwop Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Nikt do maleństwa nie zaglada...:placz: [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images32.fotosik.pl/135/680635c1d3a6dcf6.jpg[/IMG][/URL] Quote
fizia Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Własnie bardzo mało tu osób zagląda, a Ona taka biedna... Allegro z tego, co wiem, nie ma. Cały czas myślę, co by zrobić... A jakie imię by pasowało dla takiej kruszynki? Lusia? Pestka? - ja jestem kiepska w wymyslaniu imion... Quote
iwop Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Mnie bardziej sie podoba Lusia. :) Zrobie jej dzisiaj allegro ale po południu chyba, ze teraz ktos mi napisze piekny tekst... Fizia coś trzeba zrobić... Może płatny tymczas... Cały czas o niej myslę... gdyby nie moje problemy ze zdrowiem i przyszła operacja to wzięłabym ja na tymczas...:oops: Poprosze Puchatka o banerek Quote
fizia Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Iwop to super - allegro to zawsze allegro Chetnie bym pomogła, ale zupełnei nei mam talentu do pisania tekstów, sama widzisz - ogłoszenia które zrobiłam są raczej informacyjne niż wzruszające. No gdyby się znalazł płatny tymczas to ja tez się dołożę - tylko gdzie?... Super z banerkiem - akurat mam miejsce. Quote
iwop Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 A ta pani co chciała małą suczke wysterylizowaną to dalej aktualne..? Quote
fizia Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Ta Pani jest bardzo miła i myślę, że jak wreszcie trafi do Niej jakaś sunia to będzie miała dobrze, ale wysłałam dużo propozycji, pani tez sama szuka w ogłoszeniach i mają kilka typów - tylko problem polega na tym, że inna się podoba tej Pani inna córce innam każdemu z wnucząt... Wybrali już Sarę z Radomia - a Ona biedactwo wpadła pod samochód i zginęła... Lusie tez brali pod uwagę, spodobała się bardzo córce - ale Pani chciałaby wiedziec rzeczy, których nie mogę sprawdzić - jak reaguje na koty (tam są 3), jak na jazde samochodem, jak z czystościa w domu, jaka dokładnie jest duża, no i poza tym nie ma tej sterylizacji - choc to pewnie jest do przeskoczenia. Quote
xxxx52 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Moze mozna by bylo pomoc tej starszej biednej pani i jej psom:-(? Quote
fizia Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [quote name='xxxx52']Moze mozna by bylo pomoc tej starszej biednej pani i jej psom:-(?[/quote] No właśnie - może udałoby się coś zrobić, wygląda na to, że stara się jak może..."buda" Lusi jest koszmarna, ale lepsze to niż tułaczka przy drodze i śmierć pod kołami.... Quote
xxxx52 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 to piesek kanapowy ,nie do budy na lancuch:-( ta pani napewno ma dobre serce,ale mozliwosci przetrzymania psy =0, Moze powiadomic gmine ,wojta czy burmistrza o biednej tej kobiecie.zapytac sie jakie ma potrzeby ,a pieski zwolnic z lancucha .Nie wierze ,ze dogomanianki nie znajda u siebie w domu kacika dla takiej pol porcji:shake: Quote
iwop Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Fizia podejrzewam, że wiekszość bedzie chciała wiedziec to co pani, o której piszesz dlatego tez najlepiej byłoby znaleźć jej tymczas... Trzebas koniecznie zmienic tytuł, ze poszukuje sie chociaz tymczasu... Fizia - do kogo mam podac kontakt w allegro? Quote
fizia Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 No tak, racja... A kontakt chyba ten, który podała Frotka Jeśli możesz ją adoptować dzwoń do Kariny Schwerzler 509 507 704 Quote
fizia Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Napisałam do p. Kariny i dostałam taką odpowiedź "Witam serdecznie! Sunia jest bardzo łagodna, a nawet lękliwa. Lubi ludzi, psy, a także koty. Na pewno jest zdrowa, ale nigdy nie była szczepiona. Jest malutka, ma może 30 cm wysokości. Cały czas czeka na lepszy dom. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Karina" Quote
iwop Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Fizia wieczorem zrobie allegro. Zrobie bazarek dla małej.. Czy karina sie nia opiekuje? tzn w tym sensie, że gdyby były pieniądze moznaby ja zaszczepic i najpierw odrobaczywić? Quote
iwop Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Allegro Lusi: [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=314289209[/URL] Quote
fizia Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [quote name='iwop']Fizia wieczorem zrobie allegro. Zrobie bazarek dla małej.. Czy karina sie nia opiekuje? tzn w tym sensie, że gdyby były pieniądze moznaby ja zaszczepic i najpierw odrobaczywić?[/quote] Nie wiem...ale zapytam. Super, że jest allegro! Quote
fizia Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [URL]http://www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,23292789,Warszawa_Zwierzaki___Adopcja,4-192.html[/URL] Quote
iwop Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Fizia moger wkleić tą poezję do allegro? Quote
fizia Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Zrobiłam wyróżnione ogłoszenie Lusi na ale.gratka.pl Quote
fizia Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [quote name='iwop']Fizia moger wkleić tą poezję do allegro?[/quote] No jasne, to jest wiersz jednej z forumowiczek - kurczę , znowu mi wypał Jej nick...ale kiedyś Ją odnalazłam i pytałam czy można korzystać z tego wiersza - nie miała nic przeciwko Quote
iwop Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Lusia ma jednego obserwatora na allegro...:oops: Quote
Recommended Posts