Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kiwi :crazyeye: Dziękuję !!! :loveu:

Czoko jednak lubi imię Anusiak a moja córka woła na niego Czekoladyn .

Nie dosc , że biedak wpisany jest w weterynaryjnej kartotece jako Anusiak , to jeszcze ma wpisany kolor - wątrobiany :mad:

Wczoraj koleżka został zaszczepiony . Był grzeczny u lekarza :loveu:

Posted

hahahaha :)
watrobiany :lol:

nic sie nie martw :)
zawsze mogl miec biegunkowy :lol:

patia ile chcesz plakatow?
100?
nie wiem czy chcesz wieszac u ciebie?
zeby sie czasem wlasiciel nie znalazl...

Posted

Anusiaczek śpi słodko u moich stóp .
Musiał mieszkać w budzie , lubi spać pod czymś np pod łózkiem , wtedy chyba czuje się bezpieczniej . Na smyczy radzi sobie dobrze i rzadko zdarza mu się nasiusiać w domu . Jest pieszczoszkiem słodkim:loveu:

Zrobiłam mu Allegro ale jeszcze nikt nie dzwonił .

Posted

takie delikatne cacko w budzie... jejku :shake::shake:

Posted

Wczoraj pierwszy raz go wyczesałam , oj jak się dziwił i denerwował ale potem uznał chyba , że to całkiem przyjemne , stał grzecznie i był zadowolony .

Posted

Patia napisał(a):
Anusiaczek śpi słodko u moich stóp .
Musiał mieszkać w budzie , lubi spać pod czymś np pod łózkiem , wtedy chyba czuje się bezpieczniej . Na smyczy radzi sobie dobrze i rzadko zdarza mu się nasiusiać w domu . Jest pieszczoszkiem słodkim:loveu:

Zrobiłam mu Allegro ale jeszcze nikt nie dzwonił .

nie wiedziałam że jeżeli piesek śpi pod łóżkiem to dlatego że czuje sie bezpiecznie
5 m. temu wzięłam 8 letnią suczkę od babki która chciała oddać ja do schronu. mała spi pod łóżkiem. ma swoje spanko, może spać z nami ale ona pod łóżko. Gdy ja zabiorę dołóżka od razu ucieka

Posted

A ja to juz zauważyłam u kilku moich tymczasu , te z budy często lubiły spać i chowac sie pod jakimś daszkiem , często zamiast posłanka wybierały miejsce pod stołem , na przykład ale może to tylko taki zbieg okoliczności .

Posted

Anusiaka nikt nie chce , bo jest za ładny :p Mówię Wam

Gdyby był bardziej oryginalny :roll: , na przykład taki :

Już by dawno znalazł się chętny :cool3:

Posted

hi hi hi... on dla mnie wygląda rzeczywiście pięknie tak, że az nierzeczywiście...ech mam taką słabość do małych piesków w w domu tylko duże łobuzy:p:eviltong: