Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja pierdziele, dziewczyny kochane, uwierzcie mi że mi cały czas czasu brakuje... moze w sobote mi sie uda do niego do domu pojechać. jestem urobiona okropniaście.

Póki co widziałąm go w tamtym tyg u weta na sciaganiu szwów, wyglądał dobrze, właściciele zakochani i wogóle:loveu:

ale fotki napewno będą... niebawem;)

Posted

nareszcie sie zebrałam.
Byłam u Rokusia w niedziele, niestety tylko na chwileczke, przepisać papiery i zobaczyc jego nowy domek! Zaraz obok miałąm nieciekawą interwencje.

Moge powiedzieć, ze lepiej wariatowi trafic się nie mogło:loveu::loveu::loveu:
Ma domek z ogrodem i ludzi którzy go kochają:loveu::loveu::loveu::multi:

Posted

no problem, ale telefonicznie bo danych nie moge podawać.
a jaki interes:razz: jeśli można wiedzieć?

mam nadzieje, ze pójdzie nowa właściciela z Rokusiem niedługo na szkolenie, chdź PT, bo chłopak bardzo niesforny. Tzn najgorszy problem sprawia mu chodznie na smyczy bo on już musi biegać i koniec:lol: ale sobie radzą. Chałupe ma jak dąb i tylko sie cieszyć:loveu:

Posted

No właśnie chodzi mi o szkolenia, ponieważ szukam psów do dogoterapii a myślę że Rokuś mógłby się nadawać.

Proszę Demii podaj tej pani moj mail : [email protected] lub moj telefon i poproś o kontakt jeśli jest zainteresowana darmowym szkoleniem:)

Posted

ok, to jej podam twój nr tel, bo ona na kompie prawie nie siedzi. wyśle jej jutro smsa, jak bedzie zainteresowana napewno sie odezwie;)

• 8 months later...
Posted

nie miałam już Rokiego w subskrycjach i dlatego nie odpowiedziałam:roll:

Jasne, że wiem co z Rokim.
Jego właścicielka nie radzi sobie z nim. Bo jej nie ma pół dnia w domu i pies zostaje z babcią i córeczką 5 letnią- ma do dyspozycji cały dom i wielki ogród do biegania. Niestety jak mu coś do łba strzeli to wariat wyłazi górą przez siatkę i sieje postrach po okolicy:lol: Tzn on jest BARDZO przyjazny, ale jego wygląd przeraża- choc to ciapa nie z tej ziemi;)
Była już unich policja, sąsiedzi się skarżą itp.
Roki jest nie do upilnowania. Natomiast na spacerach się bardzo pilnuje i jest posłuszny.
Dlatego jego teraźniejsza właścicielka musi mu znaleźć kogoś innego... Rokuś musi mieszkać w mieszkaniu.