Anetka83 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Kopiuje z Interia.pl: "W ostatnich dniach zgubiłeś swojego czworonożnego pupila? Może to twoja zguba czeka na ciebie w dobrych rękach. 24 stycznia na ulicy Wężyka w Krakowie błąkał się samotnie mały piesek (samiec),długowłosy, koloru beżowego, podobny do pekińczyka. Teraz przebywa w bezpiecznym miejscu. Właściciel jest proszony o kontakt: 0 515 259 775. " Quote
Anetka83 Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 halo... piesek się przypomina !!! Quote
monita Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 W Kundlu było ogłoszenie o nim - tylko nie wiem czy jako o zaginionym czy znalezionym :shake: Musicie sprawdzić ... mnie się nie wyświetlają ogłoszenia na stronie Kundla :shake: Quote
Anetka83 Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 zaraz sprawdzę EDIT: w znalezionych Patrzyłam jeszcze po ogłoszeniach na stronie schroniska... tylko niestety tam zdjęc nie ma :( Quote
Toska Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 tutaj są ogłoszenia o poszukiwanych zwierzakach-jest kilka małych piesków szukanych http://www.schronisko.krakow.pl/index.php?id=62h podzwońcie , może to któryś z nich ? i nie sugerujcie się bardzo opisem , bo to nie zawsze oddaje stan rzeczywisty :lol: Quote
Anetka83 Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Patrzyłam na te ogloszenia... dwa psiaki mi pasują jedno juz nieaktualne a drugiej osobie wysłałm maila Quote
monita Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 A ja tego psa już gdzieś widziałam ( tzn to zdjęcie ) :roll: Quote
Toska Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 no właśnie , czy psiak odnalazł właściciela ? wrócił do domku ? Quote
mar.gajko Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Pies jest w DT u Pani co się do niej przyplątał. Odrobaczony, odpchlony i zaszczepiony. W przyszłym tygodniu będzie mial zabieg okulistyczny + kastracja. Być może jej sąsiadka sie zdecyduje na malucha. Quote
monita Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 A miał ogłoszenie ( że znaleziono ) z tym zdjęciem ?? Quote
mar.gajko Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Miał, że znaleziono, z tym zdjeciem właśnie. I wieszane drukowane, i w necie. Ale potem się okazało, że on w okolicy to się błąkał już ponad miesiać. Chyba go ktoś przez te oko wyrzucił, bo ono do operacji jest. Quote
Recommended Posts