Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ta strona to moja ostatnia deska ratunku, chce pomoc temu psu, obdzwoniłem wszystkich znajomych, rozesłałem zdjęcia wszystkim, nawet do znajomych moich znajomych....bez rezultatu. Ten pies nie jest moj, nalezy do parkingowego, warunki są fatalne, a człowiek "zajmujacy sie" nimi nie wykazuje zadnego zainteresownia. Było ich 5, a dwa juz zdechły. Mimo mojej interwencji nie udało sie ich uratowac. Jeden z nich aktualnie przebywa u weterynarza, ale rokowania nie są za dobre. Ten który znajduje sie na forum jeszcze sie trzyma, jezeli jest taka szansa to prosze o pomoc.

Posted

Ten szczeniak ma jakiegoś guzka na brzuchu?? Może się mylę, ale czy wy tego widzicie?? Najlepiej wziąc go do siebie, i znaleźć mu domek, to taki malutki szczeniak..:( Zostało 3, jeden to ten na zdjęciu, drugi u weta a trzeci??

Posted

Wypukły brzuszek to efekt jedzenia (regularnie zanosze pożywienie) udało mi sie umieścić go na dwie noce u znajomego do czasu kiedy przyjdzie inny (ludzki) parkingowy i wezmie go do swego pomieszczenia, jezeli do niedzieli nie znajede dla niego domu, to nie wiem jaki bedzie dalszy jego los. Sam nie moge sie nim zaopiekowac, poniewaz mam juz psa, ktory nie jest w stanie przebywac w jednym pomieszczeniu z innym psem. Jezeli ktos chce pomoc, prosze o kontakt telefoniczny. zdjecia moge wykonac dopiero w niedziele, poniewaz jak pisałem juz, znajomy zabiera go na dwa dni.

Posted

serpico7 napisał(a):
Wypukły brzuszek to efekt jedzenia

To raczej chodzi nie o wydęty brzuszek a o guzek, który na nim widać.

Rozesłałam info wśród znajomych- tyle narazie mogę zrobić.

Posted

Koma napisał(a):
To raczej chodzi nie o wydęty brzuszek a o guzek, który na nim widać.

nie moge teraz tego sprawdzic, bo jak pisałem psa zobacze w niedziele, a weterynarzem tez nie jestem.

Posted

Aha, a już myślałam że masz jakiegoś dużego agresywnego psa... Ten York chyba nie zrobi krzywdę temu szczeniakowi?? Masz pokoje, kuchnię i łazienkę?? (Co za głupie pytanie, każdy przeciez ma kuchnię, pokój i łazienkę!!:mad:) mógłbyś na noc je zamykać w oddzielnych pomieszczeniach...Bo ten szczeniak nie może trafić do schroniska!!

Posted

Doda_ napisał(a):
Aha, a już myślałam że masz jakiegoś dużego agresywnego psa... Ten York chyba nie zrobi krzywdę temu szczeniakowi?? Masz pokoje, kuchnię i łazienkę?? (Co za głupie pytanie, każdy przeciez ma kuchnię, pokój i łazienkę!!:mad:) mógłbyś na noc je zamykać w oddzielnych pomieszczeniach...Bo ten szczeniak nie może trafić do schroniska!!

Doda moze daruj sobie uszczypliwe uwagi i nie udzielaj komus idiotycznych:angryy:rad.
Chłopak poprosił o pomoc wiec widocznie nie moze szczeniaka wziac do domu.

Posted

ruda76 napisał(a):
Doda moze daruj sobie uszczypliwe uwagi i nie udzielaj komus idiotycznych:angryy:rad.
Chłopak poprosił o pomoc wiec widocznie nie moze szczeniaka wziac do domu.

Ja tez uratowalam psa, blagalam o pomoc i tak ktos sie mnie pytal czy nie moglabym wziac tego psa do siebie, wiec co?? zadne pytanie nie moge zdawac?? Poprosilabym grzecznie, zebys sie nauczyla nie czepiac ludzi. To nie sa idiotyczne rady, probuje pomoc tak jak moge. Jesli ci sie nie podobaja moje posty zignoruj mnie i nie bedziesz czytac moje posty :)

Pozdrawiam

Posted

Doda_ napisał(a):

Gdyby mogł to nie poprosiłby o pomoc na dogo.

Posted

Doda_ napisał(a):
Ja tez uratowalam psa, blagalam o pomoc i tak ktos sie mnie pytal czy nie moglabym wziac tego psa do siebie, wiec co?? zadne pytanie nie moge zdawac?? Poprosilabym grzecznie, zebys sie nauczyla nie czepiac ludzi. To nie sa idiotyczne rady, probuje pomoc tak jak moge. Jesli ci sie nie podobaja moje posty zignoruj mnie i nie bedziesz czytac moje posty :)

Pozdrawiam

Twoich postow juz mozna było naczytac sie na watku jednego asta wiec daruj sobie.
Zabierałas głos nie znając sytuacji i potem przepraszałas a pytania mozna zadawac te ktore maja jakis sens.