Szczurosława Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Trzej muszkieterowie czekają na domki! Quote
dreamer Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 [quote name='Szczurosława']Trzej muszkieterowie czekają na domki! Haha... a Seth to D'Artagnanie :evil_lol: Quote
dreamer Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Chłopaki szukają kochających domków! Quote
dreamer Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Kasanowa ma jakiś guz :-( więc chwilowo nie jest do adopcji (chyba, że ktoś zdecyduje się go leczyć). Jeszcze nie wiem co to, będziemy u weta dziś wieczorem lub jutro rano. Godzilla i Irytek czekają na domki! Quote
Szczurosława Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Uuuu, nie ciekawie:-( Jak bądziesz już coś wiedzieć, prosze napisz. Quote
dreamer Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Kasanowa w poniedzialek będzie miał operację. Bardzo prosimy o :kciuki::kciuki:. Godzilla i Irytek czekają na kochajace domki! Quote
dreamer Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Dziękujemy. Operacja Kasanowy będzie dzisiaj o 17. Godzilla i Irytek czekaja na domki! Quote
dreamer Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Kasanowa odszedł do Szczurzego Raju dzisiaj w nocy. :placz: dla Ciebie słodki maluszku! Quote
Szczurosława Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='dreamer']Kasanowa odszedł do Szczurzego Raju dzisiaj w nocy. :placz: dla Ciebie słodki maluszku! O fak!:placz: Zmroził mnie już sam tytuł, co jak co, ale tego się nie spodziewałam:placz: Kasanowa, słonko, TAM zaopiekują sie Tobą inni... Znałam Go tylko wirtulanie,ale siedze i ryczne...:placz: Quote
dreamer Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Też się nie spodziewałam :-(; tym bardziej, że operacja poszła dobrze, guz okazał się nie złośliwy. Maluszek nie wybudził się z narkozy :-( ~*~ Godzilla i Irytek nadal czekają na kochające domki. Quote
Szczurosława Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Kurcze, straszne, ale podobno dość częste u szczurków...:-( Quote
dreamer Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Niestety to prawda, wystarczy podać trochę za dużo narkozy i dla szczurka może się to skończyć tragicznie. Irytek i Godzilla czekają na kochające domki! Quote
dreamer Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Godzilla ma szansę na domek, prosimy więc o :kciuki::kciuki:. Irytek wciąż czeka na kochający domek! Quote
dreamer Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Dziękujemy. Irytek wciąż czeka na kochający domek! Quote
Recommended Posts