Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 507
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basia i Barni napisał(a):
nawet sie załapałam na fotkę http://i29.tinypic.com/2zzjmo7.jpg

to fotka z porównania najlepszych szczeniąt pies i suka- a tak własciwie najlepsza suka to soshi -siostra saszy - wiec sasza i soshi wygrali - a my z kumpelą razem przyjechałyśmy :diabloti:

Iss napisał(a):
ooo to Ty byłaś w szczeniakach suczkach? hihi :) to na jednyn ringu byłyśmy :)

ja to ta CO PODAJE REKE SEDZIEMU-a ta obok to Krzysztofa moje kolezanka z którą przyjechałam- ona wystawiała siostre Saszy

Posted

Basia i Barni miło wiedzieć z kim się na ringu biegało :) ja co prawda byłam po za ringiem, ale cały czas wszystko obserwowałam :) może jeszcze spotkamy się gdzieś na ringu...
:)

Posted

basia bonnie napisał(a):

Czy to nie jest przypadkiem jeden z Twoich dzieciaczków?;):loveu:

Nie to sunia z Czeskiej hodowli w Polskich rękach ...ja sie tam prezentuje z tyłu w tym pięknym rózu :evil_lol:

panienkabubu napisał(a):
Wrzucam teraz ja :cool3:

Ress, to Twoje?

Tak te dwa to moje dzieci :loveu:

Tu jeszcze z BiSa szczeniaków:

I na prośbe Lhasaczek na BiS Puppy:

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Doginka zdjęcia yorasków boskie, może masz więcej. Mógłby mi ktoś podać z katalogu stawkę yorków psów w młodzieży i pośredniej, byłabym bardzo wdzięczna.

Niestety:shake:, zabrakło nam miejsca na kartach. Wkleiłam wszystkie foty oprócz sznaucerów - bo na te poszły mi prawie całe 2 karty:razz:
Jeśli ktoś chce obejrzeć sznaucerki, to zapraszam do naszej fotogalerii ;) - fotki zacznę wklejać ok. godz. 17.00:p