Ania+Milva i Ulver Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Dostałam informacje ze schroniska-znaleziono amstaffa!!! Pies ma ok 2 lat, jest zabiedzony i wychudzony-błąkał sie od dłuższego czasu. Na dzień dzisiejszy-z info jakie dostałam ,można o nim powiedzieć,że jest bardzo miły i spokojny. Nie reaguje na inne pieski. Jest jednak podejrzenie,że z kimś walczył-świadczą o tym małe rany na ciele.Apetyt ma bardzo duży.Ma na imię w schronisku KAZAN. Prosimy o ogłoszenia ...pilnie potrzebny odpowiedzialny dom. W Brodnicy jest chętny pseudo na samca amstaffa, dlatego nie będziemy go wystawiać na stronie schroniska. Osobiście będę w schronie najprawdopodobniej we wtorek-wtedy zrobimy więcej zdjęć i zweryfikuję jego charakter . Oto cudny Kazan:loveu: Quote
Iskra73 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 akurat w sam raz dla Babe do towarzystwa;) moze sie skusi Quote
Ada-jeje Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Kazan szukaj domku ale nie przed kastracja. Quote
Guest aneta_w Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Również mogę tylko podnieść. Co robicie żeby go nie oddać temu pseudo ?? Tzn co mu mówicie? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Z tym pseudo to jest tak: Ostatnio jak była w schronie amstaffka Zuza, to kierwonik przysłałą nam szybko zdjęcia -myślałysmy,że to pies, więc na stronie schroniska wrzuciłysmy ja jako psa. Na drugi dzien juz pojawił sie facet-okazało się,że to suczka , więc nagle przestał byc zainteresowany. Kierownik znał go z widzenia i powiedział nam kto to-jak sprawdziłysmy , to okazało sie ,ze to facet , który hoduje owczarki niemieckie i ma suke amstaffa. Suka ma juz sporo latek, ale widac go to nie odstrasza. Na pewno jakby on sam przyszedł to psa nie dostanie, ale wiadomo-zawsze może coś wykombinowac. Na razie nie bedziemy go więc umieszczały na stronie schroniska. Nie wiem jak bedzie z kastracja- troche kaski mamy-moze uda się załatwic taniej. Quote
doddy Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Dawać go na stronę fundacji? Mogę dać go z Twoim nr tel nie pisząc z jakiego jest miasta. A na kastrację najlepiej zbierać bazarkami. My niestety mamy 2 strasznie kosztowne psy obecnie i nie możemy pomóc. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 oczywiście daj go na strone fundacji-mój tel 505 720 937 Z kastracja jakos sobie poradzimy-to zawsze mniej niz sterylka. Dzieki:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Kazan sie pokazuje- szukamy odpowiedzialnych właścicieli!!!! Quote
doddy Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Może daj go na forum amstaffów. Większa szansa, że w tłumie ktoś go wypatrzy. www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Dam na pewno-akcje ogłoszeniowa zaczniemy robic po kastracji. W sumie ma jeszcze Kazan 2 tyg kwarantanny. Jutro odwiedziny i nowe fotki bedą:) Quote
Tengusia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Kazanek przypomina sie wszystkim :helo: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Kazan ma sie dobrze. Apetyt dopisuje. Gdy dostał kocyk do budy i kołdre to od razu sie tam wpakował. Niestety nie lubi innych psów... Za tydzień zostanie wykastrowany. Sa juz chetni do adopcji z okolic brodnicy-ale dom zostanie sprawdzony najpierw. Quote
basiagk Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Naprawdę piękny jest Kazan tylko sprawdźcie dobrze ten domek!:modla: Quote
Iskra73 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Kazan chyba w przyszlym tyg idzie na sterylke:razz: Jak narazie bez z mian . Dopiero jak sie wyleczy bedziemy szukali najlepszego domu . Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Kazan po sterylce. Jest chetny dm , co wczesniej isałam. To młode małżeństwo-maja dom z ogrodem. Umarł im bernardyn na raka...pani bardzo to przezywa ....jak na arazie wszytko jest ok. Oczywiscie bedzie wizyta poadopcyjna. Dobrze,że państwo nie maja innych zwierzat, bo Kazan nie jest do nich przyjaźnie nastawiony:) Quote
basiagk Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Oj jakie dobre wieści ale radować sie będę później!:p Quote
Recommended Posts