Aga & Amber Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 dodałam ogłoszenie na autogiełdzie Aa zdiec jak nie było tak nie ma jak mozna byc tak obojetnym na los zwierzecia ktore przez siedem lat 24 godz. na dobe pracowało pilnując ich posesji :2gunfire: Quote
Doda_ Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 właśnie, nikt tu nie wchodzi :shake: Jacy są właściciele tego ONka, ze bym ich zabiła..!!!!!! Quote
agamika Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 niestety u nas dość częste jest podejście do zwierzy pilnujących jak do sprzętu a nie żywego stworzenia :angryy: boje, się tylko żeby nie poszedł on na łańcuch , do kogoś innego na wsi :-( , brak zdjęć to niestety duży minus :shake: , w najgorszym razie po weekendzie bezie miał plakat z jednym zdjęciem , lepsze to niż nic. Quote
Doda_ Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 No tak, ale ale baaardzo mało osób tu wchodza!! Może napisać lepszy tytuł watku?? Macie pomysł?? Quote
ewatr Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Doda_ napisał(a):No tak, ale ale baaardzo mało osób tu wchodza!! Może napisać lepszy tytuł watku?? Macie pomysł?? Moze cos w tym guscie : Po 7 latach wiernej służby ON tafi do schroniska - Rzeszów pomocy ! Quote
Doda_ Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 ewatr napisał(a):Moze cos w tym guscie : Po 7 latach wiernej służby ON tafi do schroniska - Rzeszów pomocy ! Dobre, Aga - napisz taki tytuł moze odezwa wiecej osob Quote
Aga & Amber Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Tytuł zmieniłam ,wczoraj moj maz rozmawiał przez telefon z właścicielka i troche go nerwy poniosły:angryy:. Mam nadzieje ze zaowocuje to zdieciami dzisiaj Quote
Doda_ Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Aga & Amber napisał(a):Tytuł zmieniłam ,wczoraj moj maz rozmawiał przez telefon z właścicielka i troche go nerwy poniosły:angryy:. Mam nadzieje ze zaowocuje to zdieciami dzisiaj Ci właściciele naprawde nie staraja sie pomoc piesku :shake: nagle wyjada i go zostawia w schronisku :shake: nie powinni wyjechac, mysle, ze gdyby mieli niemowle, i musieliby wyjechac to dziecko tez by oddali do adopcji?? chyba zrezygnowaliby z wyjazdu, teraz to tez trzeba zrobic bo maja psa, pies to nie zabawa :shake: Quote
ewatr Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Jak jada w kwietniu to jest jeszcze czas na szukanie mu domu tylko zeby chcieli z nami troche współpracować :roll: Quote
Doda_ Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 a oni nie mogliby wchodzic na dogomanie??? Quote
Aga & Amber Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 mam zdiecia ,zaraz powklejam tylko przerobie w fotosiku Quote
Aga & Amber Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Wkleiłam zdiecia do pierwszego postu Quote
Doda_ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Jaki piękny z niego pies...I nikt nie jest nim zainteresowany?! Quote
Aga & Amber Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 jakas kobieta dzwoniła ale sie nie zdecydowała:placz: Quote
Doda_ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Aga & Amber napisał(a):jakas kobieta dzwoniła ale sie nie zdecydowała:placz: Trzeba zrobić plakat, ciągle pisac posty by pies byl na 1 stronie Quote
Aga & Amber Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Hop do gory pies jest naprawde ładny ,ztego co mogłam zaobserwowac posłuszny,wiec w odpowiednich rekach bedzie wspaniałym towarzyszem Quote
Doda_ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Aga & Amber napisał(a):Hop do gory pies jest naprawde ładny ,ztego co mogłam zaobserwowac posłuszny,wiec w odpowiednich rekach bedzie wspaniałym towarzyszem racja, ciagle prosze o plakat... ktos z was umie zrobic superplakaty????????????? Quote
Cambel&Megi Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Nigdy nie robiłam czegoś takiego, ale spróbuję.. Quote
Doda_ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Nigdy nie robiłam czegoś takiego, ale spróbuję.. :loveu::loveu::loveu: Ja nie potrafię zrobić super plakatu, nie słyszę i nie mam pomysłów takich jak wy :cool3: Słowa też nie znam tyle co wy, mniej, więc niełatwo byloby mi zrobic plakat..:-( Quote
Cambel&Megi Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Doda_']:loveu::loveu::loveu: Ja nie potrafię zrobić super plakatu, nie słyszę i nie mam pomysłów takich jak wy :cool3: Słowa też nie znam tyle co wy, mniej, więc niełatwo byloby mi zrobic plakat..:-( Kogo masz na myśli, mówiąc wy? Czy coś takiego może być? /Klik w miniaturkę, aby zobaczyć powiększenie/ wersja dla ewatr ;) (linkowane na fotosiku) <KLIK> Quote
Doda_ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Kogo masz na myśli, mówiąc wy? Wy - osoby słyszące Quote
Doda_ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Cambel tak plakat super - dodac moze ze pies ma czas do marca/kwietnia?? inaczej trafi do schroniska Quote
Cambel&Megi Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Doda_ napisał(a):Wy - osoby słyszące Przepraszam, nie doczytałam.... :oops: A plakat nadaje się do druku? Quote
Doda_ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Przepraszam, nie doczytałam.... :oops: A plakat nadaje się do druku? Nic sie nie stalo, ja wydrukuje plakat Quote
Cambel&Megi Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Cambel tak plakat super - dodac moze ze pies ma czas do marca/kwietnia?? inaczej trafi do schroniska Ok już dopisuję Quote
Recommended Posts