Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dodałam ogłoszenie na autogiełdzie
Aa zdiec jak nie było tak nie ma
jak mozna byc tak obojetnym na los zwierzecia ktore przez siedem lat 24 godz. na dobe pracowało pilnując ich posesji :2gunfire:

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety u nas dość częste jest podejście do zwierzy pilnujących jak do sprzętu a nie żywego stworzenia :angryy:

boje, się tylko żeby nie poszedł on na łańcuch , do kogoś innego na wsi :-( , brak zdjęć to niestety duży minus :shake: , w najgorszym razie po weekendzie bezie miał plakat z jednym zdjęciem , lepsze to niż nic.

Posted

Doda_ napisał(a):
No tak, ale ale baaardzo mało osób tu wchodza!! Może napisać lepszy tytuł watku?? Macie pomysł??

Moze cos w tym guscie :

Po 7 latach wiernej służby ON tafi do schroniska - Rzeszów pomocy !

Posted

ewatr napisał(a):
Moze cos w tym guscie :

Po 7 latach wiernej służby ON tafi do schroniska - Rzeszów pomocy !

Dobre, Aga - napisz taki tytuł moze odezwa wiecej osob

Posted

Aga & Amber napisał(a):
Tytuł zmieniłam ,wczoraj moj maz rozmawiał przez telefon z właścicielka i troche go nerwy poniosły:angryy:. Mam nadzieje ze zaowocuje to zdieciami dzisiaj

Ci właściciele naprawde nie staraja sie pomoc piesku :shake: nagle wyjada i go zostawia w schronisku :shake: nie powinni wyjechac, mysle, ze gdyby mieli niemowle, i musieliby wyjechac to dziecko tez by oddali do adopcji?? chyba zrezygnowaliby z wyjazdu, teraz to tez trzeba zrobic bo maja psa, pies to nie zabawa :shake:

Posted

Aga & Amber napisał(a):
Hop do gory
pies jest naprawde ładny ,ztego co mogłam zaobserwowac posłuszny,wiec w odpowiednich rekach bedzie wspaniałym towarzyszem

racja, ciagle prosze o plakat... ktos z was umie zrobic superplakaty?????????????

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Nigdy nie robiłam czegoś takiego, ale spróbuję..

:loveu::loveu::loveu:

Ja nie potrafię zrobić super plakatu, nie słyszę i nie mam pomysłów takich jak wy :cool3: Słowa też nie znam tyle co wy, mniej, więc niełatwo byloby mi zrobic plakat..:-(

Posted

[quote name='Doda_']:loveu::loveu::loveu:

Ja nie potrafię zrobić super plakatu, nie słyszę i nie mam pomysłów takich jak wy :cool3: Słowa też nie znam tyle co wy, mniej, więc niełatwo byloby mi zrobic plakat..:-(

Kogo masz na myśli, mówiąc wy?

Czy coś takiego może być?
/Klik w miniaturkę, aby zobaczyć powiększenie/

wersja dla ewatr ;) (linkowane na fotosiku) <KLIK>