ewelina15051985 Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 madziasto4 napisał(a):Mała chętnie zajada kulki? :) Kulki tzn suche jedzonko?Jeśli tak to już odpowiadam-bardzo nie chętnie-muszę dawać jej z ręki albo rzucać po jednej w jej stronę to wtedy zje.Ostatnio wogóle ich nie jadła i gotowałam jej kurczaka z ryżem ale teraz to już nawet tego nie chce jeść i wet poradził mi żebym jednak dawała jej same suche bo zaczyna wybrzydzać. Właśnie przed wczoraj zaczeła nam wymiotować-dostała 3 zastrzyki i niby jest lepiej bo je, robi kupke, i pije ale jest jakaś dziwna i już coraz bardziej zaczynam się martwić bo cały dzień chodzi jakaś osowiała, śpi gdzie popadnie tzn np na dywanie podłodze itp co wcześniej się nie zdarzało-szła na łóżko albo narożnik i przede wszystkim była zadziorna, pełna życia itp.Boziu już nie wiem co jej jest:-(:-(:-( Mam złe przeczucia:-( Quote
pinkyoreczka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 ewelina15051985 napisał(a):Kulki tzn suche jedzonko?Jeśli tak to już odpowiadam-bardzo nie chętnie-muszę dawać jej z ręki albo rzucać po jednej w jej stronę to wtedy zje.Ostatnio wogóle ich nie jadła i gotowałam jej kurczaka z ryżem ale teraz to już nawet tego nie chce jeść i wet poradził mi żebym jednak dawała jej same suche bo zaczyna wybrzydzać. Właśnie przed wczoraj zaczeła nam wymiotować-dostała 3 zastrzyki i niby jest lepiej bo je, robi kupke, i pije ale jest jakaś dziwna i już coraz bardziej zaczynam się martwić bo cały dzień chodzi jakaś osowiała, śpi gdzie popadnie tzn np na dywanie podłodze itp co wcześniej się nie zdarzało-szła na łóżko albo narożnik i przede wszystkim była zadziorna, pełna życia itp.Boziu już nie wiem co jej jest:-(:-(:-( Mam złe przeczucia:-( Nie martw sie napewno bedzie dobrze, ale takie objawy moga byc po zastrzykach i wymiotach,ale ja uwazam ze jak bedzie tak dalej to warto idc znowy do weta:-(, niech stwierdzi co malutkiej wkoncu jest, 3majcie sie, jestem z wami:lol: Quote
pinkyoreczka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 cos ostatnio fotecek malutkiej nie ma:placz::mad: no no nie ladnie:mad: czekam na foteczki:diabloti: Poozdrawiam:loveu: Quote
tigrunia Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Bry wieczór :multi: Tyz o fotki przyszłam pytać :evil_lol: Quote
ewelina15051985 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Witamy po długiej przerwie spowodowanej ciężkimi chwilami w naszym smutnym życiu osobistym ;) :lol::lol::lol:Oto kilka najnowszych fotek mojego skarba który ma już prawie 7 miesięcy:lol::lol::lol: Quote
tigrunia Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Ooooo.. wywołałam Cię :multi::multi::multi::multi: Siuper fotki :loveu::loveu: Quote
ewelina15051985 Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 No pojawiłyśmy się w końcu ale szczerze mówiąc to jakoś tak z tego wszystkiego nie mam nawet weny do robienia fotek mojemu szkrabowi dlatego tylko kilka fotek wrzuciłam...może niedługo wszystko sie jakoś unormuje i dalej będziemy mogły bywać tutaj częściej... W każdym bądź razie pozdrawiamy gorąco wszystkich dogomaniaków:lol::lol::lol: Quote
tigrunia Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Ewelinko bardzo tęsknimy za Tobą i Fifi :placz::placz: Quote
ewelina15051985 Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Tak wczoraj Fifcia odpoczywała sobie na balkonie:lol: A to my razem!:lol::lol::lol: Quote
tigrunia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ojej .. ale sie rozłożyła na słoneczku :loveu::loveu::loveu: I jakiego słodkiego buziaka Ci dała :loveu::loveu: Quote
pinkyoreczka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 :cool3:hejka! jak dobrze że jesteście bez was było pusto:placz:. Ale Już jesteście:multi:, nie opuszczajcie nas na tek długo :mad:. No więc skarba masz pięknego:loveu:.Wymiziaj małą ode mnie:kiss_2: Quote
ewelina15051985 Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Długo nas nie było ponieważ ja byłam w pracy za granicą a mój chłopak opiekował się Fifcią,kiedy wróciłam łzy płyneły same zwłaszcza że Fifcia zaczeła szczekać i uciekać :( ledwo co sama ją poznałam... Na szczęście powoli przyzwyczaja się do mnie i wszystko wraca do normy:lol: Chodzimy sobie tylko we dwie na spacerki i odrabiamy stracony czas:) Quote
tigrunia Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Ojj nie dziwie się - tak długo Cię nie widziała :-( Rośnie pannica jak na drożdżach :loveu: Znaczy sie - włosy rosną :evil_lol: Quote
Magda Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 http://img80.imageshack.us/img80/5121/obroza059iu7.jpg Jaki słodki rudzielec:loveu: Jak wiewióreczka. Quote
Recommended Posts