Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

madziasto4 napisał(a):
Mała chętnie zajada kulki? :)

Kulki tzn suche jedzonko?Jeśli tak to już odpowiadam-bardzo nie chętnie-muszę dawać jej z ręki albo rzucać po jednej w jej stronę to wtedy zje.Ostatnio wogóle ich nie jadła i gotowałam jej kurczaka z ryżem ale teraz to już nawet tego nie chce jeść i wet poradził mi żebym jednak dawała jej same suche bo zaczyna wybrzydzać.

Właśnie przed wczoraj zaczeła nam wymiotować-dostała 3 zastrzyki i niby jest lepiej bo je, robi kupke, i pije ale jest jakaś dziwna i już coraz bardziej zaczynam się martwić bo cały dzień chodzi jakaś osowiała, śpi gdzie popadnie tzn np na dywanie podłodze itp co wcześniej się nie zdarzało-szła na łóżko albo narożnik i przede wszystkim była zadziorna, pełna życia itp.Boziu już nie wiem co jej jest:-(:-(:-( Mam złe przeczucia:-(

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewelina15051985 napisał(a):
Kulki tzn suche jedzonko?Jeśli tak to już odpowiadam-bardzo nie chętnie-muszę dawać jej z ręki albo rzucać po jednej w jej stronę to wtedy zje.Ostatnio wogóle ich nie jadła i gotowałam jej kurczaka z ryżem ale teraz to już nawet tego nie chce jeść i wet poradził mi żebym jednak dawała jej same suche bo zaczyna wybrzydzać.

Właśnie przed wczoraj zaczeła nam wymiotować-dostała 3 zastrzyki i niby jest lepiej bo je, robi kupke, i pije ale jest jakaś dziwna i już coraz bardziej zaczynam się martwić bo cały dzień chodzi jakaś osowiała, śpi gdzie popadnie tzn np na dywanie podłodze itp co wcześniej się nie zdarzało-szła na łóżko albo narożnik i przede wszystkim była zadziorna, pełna życia itp.Boziu już nie wiem co jej jest:-(:-(:-( Mam złe przeczucia:-(

Nie martw sie napewno bedzie dobrze, ale takie objawy moga byc po zastrzykach i wymiotach,ale ja uwazam ze jak bedzie tak dalej to warto idc znowy do weta:-(, niech stwierdzi co malutkiej wkoncu jest, 3majcie sie, jestem z wami:lol:

• 1 month later...
Posted

No pojawiłyśmy się w końcu ale szczerze mówiąc to jakoś tak z tego wszystkiego nie mam nawet weny do robienia fotek mojemu szkrabowi dlatego tylko kilka fotek wrzuciłam...może niedługo wszystko sie jakoś unormuje i dalej będziemy mogły bywać tutaj częściej...
W każdym bądź razie pozdrawiamy gorąco wszystkich dogomaniaków:lol::lol::lol:

Posted

:cool3:hejka! jak dobrze że jesteście bez was było pusto:placz:. Ale Już jesteście:multi:, nie opuszczajcie nas na tek długo :mad:.
No więc skarba masz pięknego:loveu:.Wymiziaj małą ode mnie:kiss_2:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Długo nas nie było ponieważ ja byłam w pracy za granicą a mój chłopak opiekował się Fifcią,kiedy wróciłam łzy płyneły same zwłaszcza że Fifcia zaczeła szczekać i uciekać :( ledwo co sama ją poznałam...
Na szczęście powoli przyzwyczaja się do mnie i wszystko wraca do normy:lol:
Chodzimy sobie tylko we dwie na spacerki i odrabiamy stracony czas:)