Doti1986 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Witamy śliczniutką Vikunię:loveu::loveu::loveu: Quote
FREDZIU Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Wtamy się serdecznie,byłyśmy tu? chyba nie albo dawno:razz:ale to się zmieni:oops: Viki jest śliczniutka, zapraszamy do nas:lol::lol: Quote
Marzena* Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Witamy wieczorowo śliczną Vikunię :loveu::loveu::loveu:. Zapraszamy do nas na nowe fotki :evil_lol: Quote
dysia-u Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Viky i Ja']Witamy wieczorowo śliczną Vikunię :loveu::loveu::loveu:. Zapraszamy do nas na nowe fotki :evil_lol:[/quote] widziałam sa śliczne , a jak ich duuużo :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Skibka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Witamy wszystkich w tą zimową środę.:lol: U nas nic nowego prócz tego że pogoda działa mi na nerwy...:mad: Już bym wolała żeby padał śnieg, a u nas już od soboty całymi dniami leje.. Dzisiaj może będą jakieś fotki ale nie obiecuję.:eviltong: Quote
Doti1986 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Witamy się gorąco:loveu: A u nas sypie śniegiem już z 15cm na ziemi leży i -4 za oknem:placz: Quote
Pestka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 U was leje? U nas śnieg z deszczem :shake: Quote
karkakarka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 U nas też deszcz zxe śniegiem i zimny wiatr brrrr Jak ja nie lubię takiej pogody :shake: Witamy Vikulkę :) Quote
Skibka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='Doti1986']Witamy się gorąco:loveu: A u nas sypie śniegiem już z 15cm na ziemi leży i -4 za oknem:placz:[/QUOTE] Witamy! Uwierz, że wolałabym żeby u nas był śnieg niż sama woda..:shake: [quote name='Pestka']U was leje? U nas śnieg z deszczem :shake:[/QUOTE] Leje już bez przerwy od soboty.. [quote name='karkakarka']U nas też deszcz zxe śniegiem i zimny wiatr brrrr Jak ja nie lubię takiej pogody :shake: Witamy Vikulkę :)[/QUOTE] Witamy! U nas wiatr też jest straszny..Jak dobrze zawieje to nie ma czym oddychać..Viki już dzisiaj zaliczyła spacerek w ubranku..:roll: Quote
***Paulina*** Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Hejka:bye: Jak tam Viki znosi te deszcze? Bo Kati ostatnio jak padało zrobiła co trzeba i od razu do domu ciągnęła:roll: Quote
Skibka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='***Paulina***']Hejka:bye: Jak tam Viki znosi te deszcze? Bo Kati ostatnio jak padało zrobiła co trzeba i od razu do domu ciągnęła:roll:[/QUOTE] A VIki bardzo się na deszczu podoba i za nim ona się na podwórku załatwi to ja już prawie zamarzam..:roll: Ale brakuje nam spacerków do lasu bo VIki biedactwo takie nie wybiegane to ją roznosi w domu.:roll: Quote
Doti1986 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Skibka']A VIki bardzo się na deszczu podoba i za nim ona się na podwórku załatwi to ja już prawie zamarzam..:roll: Ale brakuje nam spacerków do lasu bo VIki biedactwo takie nie wybiegane to ją roznosi w domu.:roll:[/quote] No dokładnie mam tak samo:loveu: A jak już wrócimy do domku to wtedy zaczynają się dzikie harce :loveu::loveu::loveu: Quote
Marzena* Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Skibka']Witamy! U nas wiatr też jest straszny..Jak dobrze zawieje to nie ma czym oddychać..Viki już dzisiaj zaliczyła spacerek w ubranku..:roll:[/quote] Witamy słodką Viki :loveu:, u nas niestety też mokro, zimno i wietrznie :shake: Prosimy o zdjęcie Vikuni w ubranku :lol: Pozdrawiamy cieplutko :loveu: Quote
zuzolandia Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [I][B]Skibbka u nas juz tezzzz snieggg :cool3::cool3: i pierwsze kule sniegowe na lapach zaliczone :mad:[/B][/I] [B][/B] [B][I]witamy i miziamy :loveu:[/I][/B] Quote
Doti1986 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]Skibbka u nas juz tezzzz snieggg :cool3::cool3: i pierwsze kule sniegowe na lapach zaliczone :mad:[/B][/I] [B][I]witamy i miziamy :loveu:[/I][/B][/quote] No właśnie u nas też :placz: Szkoda ze nie ma na to żadnych sposobów:roll: Quote
karkakarka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Witam :) A zdjęcia Vikuni w ubranku by się obejrzało :):cool1: Quote
Skibka Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='Doti1986']No dokładnie mam tak samo:loveu: A jak już wrócimy do domku to wtedy zaczynają się dzikie harce :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] [quote name='jot11']Witamy w środę :multi:[/QUOTE] Witamy!;) [quote name='Viky i Ja']Witamy słodką Viki :loveu:, u nas niestety też mokro, zimno i wietrznie :shake: Prosimy o zdjęcie Vikuni w ubranku :lol: Pozdrawiamy cieplutko :loveu:[/QUOTE] Zdjęcia może jutro bo dzisiaj kończę szkoło o 19 to raczej nie będzie mi się chciało wstawiać.:roll: [quote name='zuzolandia'][I][B]Skibbka u nas juz tezzzz snieggg :cool3::cool3: i pierwsze kule sniegowe na lapach zaliczone :mad:[/B][/I] [B][/B] [B][I]witamy i miziamy :loveu:[/I][/B][/QUOTE] U mnie jakoś nie ma tego śniegu, i kuleczek na łapkach jeszcze nie zaliczyłyśmy.:lol: [quote name='Doti1986']No właśnie u nas też :placz: Szkoda ze nie ma na to żadnych sposobów:roll:[/QUOTE] Topnieją dopiero jak się je spłukuje wodą i to też nie od razu.. Też ubolewam że nie ma na to sposobu bo jak chodzimy do lasu to Viki wygląda jak bałwan bo te białe łapki rzucają się w oczy, a do tego jeszcze dodatkowo jest jej zimno bo tyle śniegu ze sobą traguje..:shake: Już myślałam nad kupnem bucików ale chodziłaby w nich tylko do lasu bo na ulicy chyba by mnie wyśmiali już się dziwnie patrzą jak Viki jest ubrana a co dopiero w bucikach.:evil_lol: Quote
Doti1986 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Topnieją dopiero jak się je spłukuje wodą i to też nie od razu.. Też ubolewam że nie ma na to sposobu bo jak chodzimy do lasu to Viki wygląda jak bałwan bo te białe łapki rzucają się w oczy, a do tego jeszcze dodatkowo jest jej zimno bo tyle śniegu ze sobą traguje..:shake: Już myślałam nad kupnem bucików ale chodziłaby w nich tylko do lasu bo na ulicy chyba by mnie wyśmiali już się dziwnie patrzą jak Viki jest ubrana a co dopiero w bucikach.:evil_lol:[/quote] Też myślałam nad bucikami ale nie wiem czy Pix chciałaby w nich chodzić jak bardzo będzie piszczeć o te kule śniegowe to kupimy:loveu: A co nie pozwolę aby moje "dzieciątko" cierpiało:loveu: Quote
Skibka Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='Doti1986'] Też myślałam nad bucikami ale nie wiem czy Pix chciałaby w nich chodzić jak bardzo będzie piszczeć o te kule śniegowe to kupimy:loveu: A co nie pozwolę aby moje "dzieciątko" cierpiało:loveu:[/QUOTE] Ja właśnie też się boję że kupię a VIki nie będzie mi w tym chodzić.. Już nawet od taty usłyszałam że mam nie przeginać z tym psem bo to tylko pies, kto to widział psa w butach, na wsi psy są na łańcuchach w zimnie a jak psu buty będę kupować.:shake: Tylko że to ja zwykle wychodzę z psem i to ja muszę patrzeć na to małe ciałko które trzęsie sie z zimna..:roll: Quote
*Jot* Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Witamy serdecznie :loveu: No z tym przylepionym śniegiem pod łapkami to kłopot. Nie wiem jak Bello zareaguje na swój pierwszy snieg,nie padał jeszcze u nas. Spanielki moje to lubią śnieg pomimo ,że im to nie robią sie kulki a wręcz wielkie kule :angryy: Quote
Arabeska^^ Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Witamy się rankiem i miłego dnia życzymy :) Quote
Yoko2009 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Witamy południowo i słonecznie (o dziwo:)) Quote
Recommended Posts