Doti1986 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Witamy się wieczorowo Vikunia śliczną i zdrówka życzymy:loveu: Quote
Skibka Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='dysia-u'][url]http://img203.imageshack.us/img203/6477/zdjcie0436.jpg[/url] kogo tu chcą uśpić ?? :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: takie śliczności warte wszystkie pieniądze:loveu:[/QUOTE] Potwierdzam, jest warta każdych pieniędzy.:loveu: [quote name='Nati28']Witamy i cieszymy sie ze z Viki lepiej :multi::loveu:[/QUOTE] My też się bardzo cieszymy.:loveu::multi: [quote name='karkakarka'][URL]http://img38.imageshack.us/img38/4347/zdjcie0434i.jpg[/URL] ja też tu jestem :cool3: [url]http://img35.imageshack.us/img35/5715/zdjcie0441w.jpg[/url] hihi a tu się trochę rozciągła hihi Dziwna ta twoja koleżanka, pewnie nie ma psiaka...[/QUOTE] Właśnie ma psiaka.. Z tym że puszcza go samopas jest jej obojętne czy czegoś nie zje na dworze, czy go nie przejedzie... Niewiem jak można mieć takie podejście do własnego psa.. [quote name='Doti1986']Witamy się wieczorowo Vikunia śliczną i zdrówka życzymy:loveu:[/QUOTE] Witamy!:loveu: Quote
Marzena* Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Witamy serdecznie i pozdrawiamy śliczną Vikunię i jej panią :loveu::loveu::loveu:. A tej koleżanki za takie głupie gadanie to już nie lubimy :angryy::angryy::angryy:. Cieszymy się, że Vikunia ma się lepiej :multi::multi::multi:i trzymamy mocno kciuki za jej zdrowie :loveu::loveu::loveu: Quote
Doti1986 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Witamy Vikunię i pozdrowienia przesyłamy:loveu: Quote
pycia Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Witamy serdecznie popołudniowo :multi::multi: :multi:Vikunia jest prześliczna!:D Quote
Pestka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Witam środowo i również ciesze się że z Viką lepiej ;) Quote
Yoko2009 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Witamy i równie serdecznie pozdrawiamy życząc zdrówka:) Quote
Marzena* Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Witamy serdecznie piękną Viki i jej panią :loveu::loveu::loveu:. Buziolki dla Vikuni od Vikuni :buzi::iloveyou::buzi: Quote
Skibka Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Witamy wszystkich!:loveu: Już dzisiaj zapowiadam, że jutro będą fotki bo jest szczególna okazja!:multi: Mój mały skarbek kończy jutro 2 latka!!:laola: Quote
*Jot* Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Witamy serdecznie :multi: My tutaj pierwszy raz,ale na pewno nie ostatni :multi: Przecudna jest Vikunia :loveu: A to zdjęcie jest cudne,normalnie zdjęcie roku :loveu: [url]http://img35.imageshack.us/img35/5715/zdjcie0441w.jpg[/url] Pozdrawiam serdecznie :multi: Quote
Ainee Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 To my już składamy życzenia, bo pewnie jutro zapomnimy :lol: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DUŻO ZDROWIA, POMYŚLNOŚCI, DOBREJ KARMY, SMACZNYCH KOŚCI :evil_lol: No i przede wszystkim życzymy, żeby wam się udało na zlot przybyć. :smilecol::laola: Quote
Skibka Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 [quote name='jot11']Witamy serdecznie :multi: My tutaj pierwszy raz,ale na pewno nie ostatni :multi: Przecudna jest Vikunia :loveu: A to zdjęcie jest cudne,normalnie zdjęcie roku :loveu: [url]http://img35.imageshack.us/img35/5715/zdjcie0441w.jpg[/url] Pozdrawiam serdecznie :multi:[/QUOTE] Witamy! I dizękujemy za miłe słowa.:lol: [quote name='Ainee']To my już składamy życzenia, bo pewnie jutro zapomnimy :lol: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DUŻO ZDROWIA, POMYŚLNOŚCI, DOBREJ KARMY, SMACZNYCH KOŚCI :evil_lol: No i przede wszystkim życzymy, żeby wam się udało na zlot przybyć. :smilecol::laola:[/QUOTE] Dzię_ki za życzenia chociaż Viki nie je ani karmy ani kości.:lol: A na zlocie napewno pojawimy się obie bo ja bez nie to jak ryba bez wody.:loveu: Quote
dysia-u Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Skibka']Witamy wszystkich!:loveu: Już dzisiaj zapowiadam, że jutro będą fotki bo jest szczególna okazja!:multi: Mój mały skarbek kończy jutro 2 latka!!:laola:[/quote] no to szczególne głaski dla skarbeczka :loveu: Duża dziewczynka juz z niej :lol: Quote
Doti1986 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Skibka']Witamy wszystkich!:loveu: Już dzisiaj zapowiadam, że jutro będą fotki bo jest szczególna okazja!:multi: Mój mały skarbek kończy jutro 2 latka!!:laola:[/quote] To my też już tak na zaś składamy życzonka dla solenizantki :loveu: :loveu::loveu: Quote
Marzena* Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 I my się dokładamy do życzeń :loveu::loveu::loveu:. Ślicznej Vikusi życzymy zdrówka, długich spacerów i samych pysznosci :new-bday::tort::BIG::bday::laola:. Ale zbieg okoliczności nie dość, że imiona nasze panienki mają takie same to jeszcze obie urodziły się 9-tego. Moja Vikusia jutro, a właściwie to już dziś kończy 7 miesięcy :evil_lol::diabloti: Quote
Marzena* Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 A i jeszce dodam, że z niecierpliwością czekamy na urodzinowe foteczki :evil_lol::loveu: Quote
Doti1986 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Witamy solenizantkę Vikunię i na foteczki oczekujemy niecierpliwie :loveu: Quote
*Jot* Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 :laola::laola: Życzenia dla Vikusi :smilecol: :laola::laola: :BIG: :tort: :BIG: Quote
Yoko2009 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Wszystkiego naj naj naj dla pięknej panienki z okazji 2 urodzinek:):):) Buziaczki i miazianko urodzinowe przesyłamy:BIG::new-bday::new-bday::BIG::laola::laola::laola: Jak to dobrze, że u Yokulki to raczej nie moze być "ciąża", tak mi się wydawało ze to troszke za szybko, bo u niej cieczka skończyła się w zeszłym tyg. Może i dojrzewa moje maleństwo:) dla mnie ona cały czas jest malutkim psim dzieckiem mimo, że juz wygląda na dorosłą pannę:):) Quote
Skibka Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Witamy wszystkich i bardzo dziękujemy za życzonka.:lol: Kurcze ja tak nie dawno przyniosłam ją do domu a tu już 2 lata minęły.. Zdjęcia będą koło 15 bo mama jest w pracy a zdjęcia są na jej telefonie.;) Quote
bianka19 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Witanko my pierwszy raz , ale będziemy częstymi gośćmi , bo Vika jest śliczna :loveu::loveu: A przy okazji składamy życzonka! :multi::multi::multi::loveu: Quote
Nati28 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Witamy piatkowo :lol: Zyczymy wszystkigo naj naj dla Viki i duzo zdrowia i zabawy :loveu::smilecol::BIG::new-bday: Quote
Recommended Posts