Skibka Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 [quote name='roxi-malina']No to u mojej mamy by niewypaliło:eviltong: bo mojej siorce (17 lat i już za pare miesięcy 18 ) zabrania wielu żeczy (np. jechania na zakupy a jak Marta chce sie postawić to zawsze to samo: dopuki jesteś pod moim dachem będziesz sie mnie słuchać! i Marta nie ma nic do gadania:evil_lol:)[/QUOTE] A to ja z tym nie mam problemy mogę iść gdzie chcę tylko muszę powiedzieć gdzie.:lol: To Twoja siostra jest w moim wieku.:lol: Quote
Sweet Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 to kiedy ty 18 obchodzisz??:razz::razz: będziemy świętować:cool3: Quote
Skibka Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 [quote name='Sweetaśna']to kiedy ty 18 obchodzisz??:razz::razz: będziemy świętować:cool3:[/QUOTE] 29 czerwca.:loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [quote name='Sweetaśna']aa:D to wcześniej świętujemy moją 16-stkę:evil_lol::eviltong:[/quote] Kiedy masz??? Hejka Skibka:bye: Quote
Sweet Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [quote name='Skibka']29 czerwca.:loveu::loveu:[/quote] aa:D to wcześniej świętujemy moją 16-stkę:evil_lol::eviltong: Quote
Skibka Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 [B]***Paulina***[/B] Cześć! :hand: [B]Sweetaśna[/B]Kiedy masz dokładnie?:cool3: Już 99 strona!:multi: A tak w ogóle jadę jutro z VIki do weta bo Ola jedzie ze Skitim na szczepienie a my jedziemy bo muszę zapytać o gruczoły okołoodbytowe bo Viki i saneczkuje raz ma problem z załatwieniem się a raz aż za łatwo idzie a cały czas to samo je to raczej nic poważnego może ma gruczoły zatkane.. Oby:modla: Jutro damy znać co wet powiedział.;) Quote
Skibka Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 [quote name='Sweetaśna']ja mam 20 dni przed tobą:razz: czyli 9 czerwca;) zaraz bedzie 100:cool3::cool3:[/QUOTE] Hehe to Viki będzie obchodzić rok i 8 miesięcy razem z Tobą.:loveu: Quote
Sweet Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [quote name='Skibka'] [B]Sweetaśna[/B]Kiedy masz dokładnie?:cool3: Już 99 strona!:multi:[/quote] ja mam 20 dni przed tobą:razz: czyli 9 czerwca;) zaraz bedzie 100:cool3::cool3: Quote
Sweet Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [quote name='Skibka']Hehe to Viki będzie obchodzić rok i 8 miesięcy razem z Tobą.:loveu:[/quote] o to ona dopiero 2 latka będzie mieć w tym roku?:p kabi już za niedługo ma 4:razz::eviltong: Quote
Skibka Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 [quote name='Sweetaśna']o to ona dopiero 2 latka będzie mieć w tym roku?:p kabi już za niedługo ma 4:razz::eviltong:[/QUOTE] No 9 października kończy 2 lata Viki za niedługo pobije rekord w najdłużej żyjącym moim psie bo najdłużej to 1.5roku..:cool1: Quote
***Paulina*** Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 [quote name='Sweetaśna']ja mam 20 dni przed tobą:razz: czyli 9 czerwca;)[/quote] To jeszcze wcześniej świętujemy moją 15-stkę:evil_lol::multi: Quote
Skibka Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 [quote name='***Paulina***']To jeszcze wcześniej świętujemy moją 15-stkę:evil_lol::multi:[/QUOTE] Ty to jeszcze młoda jesteś.:evil_lol: Ja to już mam bliżej niż dalej.:lol: Do weta jednak jedziemy w piątek bo Skiti jechał wcześniej a samej mi się nie uśmiecha jechać z taką panikarą.:roll: Quote
***Paulina*** Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 [quote name='Skibka']Ty to jeszcze młoda jesteś.:evil_lol: Ja to już mam bliżej niż dalej.:lol:[/quote] Czyja wiem czy taka młoda:roll: Ale cieszę się że już będę miała te 15:multi: Quote
Skibka Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 [quote name='***Paulina***']Czyja wiem czy taka młoda:roll: Ale cieszę się że już będę miała te 15:multA :[/QUOTE] A kiedy dokładnie kończysz? bo te urodziny to tak po kolei się posypią.:lol: Quote
Skibka Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 [quote name='***Paulina***']Dokładnie to 6 kwietnia, za 13 dni:multi:[/QUOTE] To już za niedługo.:lol: Ja już nie pamiętam kiedy ta 15 zleciała.. Teraz im starsza tym bardziej leniwa jestem.:lol: Quote
***Paulina*** Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 [quote name='Skibka']A kiedy dokładnie kończysz? bo te urodziny to tak po kolei się posypią.:lol:[/quote] Dokładnie to 6 kwietnia, za 13 dni:multi: Quote
C&B Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 [quote name='Skibka'] A tak w ogóle jadę jutro z VIki do weta bo Ola jedzie ze Skitim na szczepienie a my jedziemy bo muszę zapytać o gruczoły okołoodbytowe bo Viki i saneczkuje raz ma problem z załatwieniem się a raz aż za łatwo idzie a cały czas to samo je to raczej nic poważnego może ma gruczoły zatkane.. Oby:modla: Jutro damy znać co wet powiedział.;)[/quote] Widzę, że nie tylko moja ma sie z tymi gruczołami. Moją też muszę zawieść, bo już na dupsku 'jeździ' Quote
Skibka Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 [quote name='Domka_Czika']Widzę, że nie tylko moja ma sie z tymi gruczołami. Moją też muszę zawieść, bo już na dupsku 'jeździ'[/QUOTE] A byłaś już kiedyś z tym u weta? Wiesz tak mniejwięcej ile kosztuje takie odetkanie i czy to robią na poczekaniu? I czy to boli psa? Bo my dopiero pierwszy raz i niewiem za bardzo jak to wygląda..:oops: [SIZE="6"][COLOR="Red"]100 stron!!:laola:[/COLOR][/SIZE] Quote
***Paulina*** Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 [CENTER][SIZE=5][COLOR=YellowGreen]:multi: :multi: :multi: [B]100 stronka!!![/B] :multi: :multi: :multi: [/COLOR][/SIZE] [/CENTER] Byłam pierwsza.. hihi Quote
Skibka Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 [quote name='***Paulina***'][CENTER][SIZE=5][COLOR=YellowGreen]:multi: :multi: :multi: [B]100 stronka!!![/B] :multi: :multi: :multi: [/COLOR][/SIZE] [/CENTER] Byłam pierwsza.. hihi[/QUOTE] Ale tylko dlatego że post skoczył.:evil_lol::evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 [quote name='Skibka']Ale tylko dlatego że post skoczył.:evil_lol::evil_lol:[/quote] Faktycznie... Nawet nie zauważyłam:oops: No ale liczy się fakt:evil_lol: [quote name='Skibka']To już za niedługo.:lol: Ja już nie pamiętam kiedy ta 15 zleciała.. Teraz im starsza tym bardziej leniwa jestem.:lol:[/quote] No niedługo:multi::multi::multi: 15-tka to taki fajny wiek, ale 16-tka jeszcze fajniejsza:loveu::loveu::loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 [SIZE=4][B]już 100 Gratulacje :multi:[/B][/SIZE] Quote
C&B Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 [quote name='Skibka']A byłaś już kiedyś z tym u weta? Wiesz tak mniejwięcej ile kosztuje takie odetkanie i czy to robią na poczekaniu? I czy to boli psa? Bo my dopiero pierwszy raz i niewiem za bardzo jak to wygląda..:oops: [SIZE=6][COLOR=Red]100 stron!!:laola:[/COLOR][/SIZE][/quote] Byłąm, byłam i to nie raz... Psa to nie boli... Ile kosztuje to nie wiem, bo robimy 'to' przy okazji to płącimy też za inne rzeczy , ale to tylko wet włoży psiakowi paluszki do doopki, tylko radzę zatkać nos, bo po mojej to śmierdzi :evil_lol: Quote
dysia-u Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 ciekawe czy uda mi się załapać na setną stronke. Troche pózno się kapnęłam :crazyeye: Quote
dysia-u Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 :laola: udało się udaało się / jak znowu post nie skoczy/ Quote
Recommended Posts