Hala Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Co ja mogę napisać o Aresie? Kiedy go poznałam, nie mogłam nigdy zapamietać jak ma na imię. Dlatego dla własnego użytku nzawałam go Zdzichu i tak do niego mówię. Strasznie mnie wkurzał na początlu i wydawał mi się agresorem. Jak go poznałam? Zainteresowałam się Dino, który siedział wiecznie na budzie bo bał się zejsć do właśnie takich szczekaczy jak Zdzichu. A ona jak tylko zobaczył, że Dino się rusza na budzie to biegł go obszczekać. Po tygodniach obserwacji strwierdziłam że Zdzichu to fajny facet, tyle, że lubi sobie poszczekać. Dla ludzi niesamowicie przyjazny i przytulaśny. W tej chwili nie wiem ile ma lat, ale się dowiem. Na pewno nie jest młodzieniaszkiem. Ogólnie fajny z niego pies..tylko niech ktoś mu da szansę. Quote
Hala Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 widzę, że muszę jednak poszukać zdjeć Zdzicha....... Quote
Yorija Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Hala napisał(a):Zdzichu w górę byłaś w schronie koleżanko? Quote
Hakita Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 A no właśnie??? :cool3: Hmmm, ja jakoś nie pamiętam tego Przystojniaka.... No, ale nic, nadrobię to ;) Quote
Hala Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Ania, jak to nie pamiętasz Zdzicha? Normlanie się obrażę. :angryy: Quote
darunia-puma Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 oj podnsze cie chlopczyku na stare lata nie powinienes tam byc tylko grzac dupke w domku Quote
Hakita Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Zdzisiu, Halu wybaczcie.........:oops::oops::oops: Obiecuję naprawić swoją niepamięć....:oops::oops::oops: Quote
Hakita Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Halu wystaw Zdzisia na allegro, jak będzie tekst to wystawię jeszcze na innych portalach. Zaraz zabieram się za Tolę ;) Quote
Hakita Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Hala!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad: Widziałam wczoraj jak Zdzisiu obszczekuje biednego Dinusia i Kremka... Łobuz jeden, no!!!!!!!!!! Quote
Hala Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 No Zdzichu niestety uwielbbia obszczekiwać, zwłaszcza Dina, bo Dino się boi. :oops: Kremek sobie nic z tego nie robi raczej. Quote
Yorija Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 lepiej nie mysleć ino działać - ja to tak z własnego doświadczenia - jak myślę to jakieś 2tyg trwa - jak nie myślę to jakieś 2 minuty :diabloti: Quote
Yorija Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Hala napisał(a):Zdzichu się chyba nikomu nie podoba? a kto o nim wie?:placz: Quote
Hala Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 No Zdzichu...jak jutro nie bedzie padać to masz sesję zdjeciową zapewnioną. :cool3: Quote
Hala Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Byłam dziś w schronie i widziałam, że dzieci były ze Zdzichem na spacerku. Wyładniaj przez ostatnie miesiace chłopak. Ma wyczesane futerko i szeroko się uśmiecha. Bardzo lgnie do człowieka i wiem, że pragnie mieć swoich ludzi. Wpatrywał mi się w oczy i rozdziawiał swoją prawie bezzębną paszczę. Jego morda sie do mnie śmiała, jezyk wisiał sobie z boku i dyndał radośnie. Oczka pytały..czy go wezmę. Albo chociaż zostanę dluzej i będę tuliła. Kiedy głąskałam natomiast Dina i Kremka obszczekiwał ich namiętnie. To chyba po częsci zazdrość a po części chyba po prostu lubi szczekać. Oprócz szczekamnia nie robi żadnej krzywdy psom. Do zęboczynów się nie bierze, bo pewnie wie, że do tego trza mieć zęby. :evil_lol: Bardzo polubiłam Zdzicha i z przyjemnoscią bedę mu szukała domu. Quote
Hala Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Gdzie są wielbiciele ONków? :mad: Proszę Zdzicha dać na forum onkowe. Quote
anula1959 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Halusiu, starsznie skąpe te informacje o Zdzichu.........., co tu pisać :shake:ile ma lat abo cuś, jak długo w schronie abo cuś......No i zdjątka Halusiu , wiesz jakie mają być;),takie łod i do serca;) A poza tym to z przyjemnością go łogłoszę:lol: Quote
anula1959 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Halcia , wykorzystałam Twój tekst:oops:, mogłam? Tak by to mniej więcej było: Zdzichu , to on ………….. nie pierwszej młodości już owczarek niemiecki. To kapitalny psiak, uwielbia ludzi , uwielbia się przytulać , kocha kontakt z człowiekiem , jest niesamowicie przyjazny… mimo wszystko………………. Bo Zdzichu przebywa w schronisku ….niestety . Chociaż to bardzo dobre schronisko to nie zastąpi mu domu dlatego usilnie szukamy temu pieskowi dobrego domku. A tak wypowiada się o Zdzichu wolontariuszka odwiedzająca schronisko: "Byłam dziś w schronisku i widziałam, że dzieci były ze Zdzichem na spacerku. Wyładniał przez ostatnie miesiące chłopak. Ma wyczesane futerko i szeroko się uśmiecha. Bardzo lgnie do człowieka i wiem, że pragnie mieć swoich ludzi. Wpatrywał mi się w oczy i rozdziawiał swoją paszczę. Jego morda sie do mnie śmiała, język wisiał sobie z boku i dyndał radośnie. Oczka pytały..czy go wezmę. Albo chociaż zostanę dłużej i będę tuliła. Kiedy głaskałam natomiast Dina i Kremka obszczekiwał ich namiętnie. To chyba po części zazdrość a po części chyba po prostu to , że lubi sobie poszczekać. Oprócz szczekania nie robi żadnej krzywdy psom.” I jak go nie kochać? On tylko czeka na to by dać mu szansę …….. Jeżeli zaaprobujesz to wystawiam go w necie;) Quote
Hala Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Anula............ Ty jak dosadzisz tekst to koniec :evil_lol: Quote
anula1959 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Czyli co? Nie może być? To skrobnij coś ciotka bo ja nie bardzo wiem co by tu jeszcze......:oops: Quote
Hala Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Anka! No przecież tekst mi się baaartdzo podoba! :evil_lol: Quote
anula1959 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Zdzichu na : [URL]http://www.kupsprzedaj.pl/secure/sert.do?rid=1&aid=1595920&cid=159[/URL] [URL]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1126187_nasz_kochany_zdzichu_czeka_moze_na.html[/URL] Na razie te dwa . Hala jak zmienisz zdjęcia wstawię Zdzicha na pozostałe portale ogłoszeniowe. Quote
Recommended Posts