Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wiki4']Witamy sie późną porą :) Piękne zdjęcia :D

Witamy sie troche wczesniejsza porą :)

[quote name='rashelek']Cuuudny obrazek, aż się ma ochotę pomiziać takiego pluszaka :D:D:D

:D to fajnie, miłego miziania :D

[quote name='anetta']Fajnie na spacerku miałaś :))

Ten pomeranian jakiś blady wyszedł :eviltong:

tak fajnie :)

Blady? tzn ze na pysku? :eviltong:

[quote name='Sonka95']Świetne sa twoje rysunki :loveu: http://imageshack.us/a/img17/5030/6u8g.jpg

dziekuje :) milo mi :loveu:

Teraz sznaucerek bedzie :cool3:

Dzis byłyśmy z Ola w lesie, ale nie bralam aparatu. Poza tym mialysmy przygode na poczatku. Wchodzimy juz w las-po 20min marszu ulica a tu suka sasiada sie pojawia Saba.. Gdybym byla sama z sukami, ok, poszlaby z nami. Ale nie lubia sie z Dora. Musialam ja zlapac i odprowadzic. Sasiadka mówila ze jak mnie zobaczyła Saba to z obroży sie wyrwała i pobiegla za mna ;P Później taka smutna byla jak odchodzilam, a ona na łańcuchu :(

Posted

understandme napisał(a):
Cześć! Wreszcie do Was dotarłam :D

Fajne wyszedł Ci ten rysunek :)

czesc! Bardzo sie cieszymy z tego powodu :)

Dziekuje! :)

Sonka95 napisał(a):
Saba musi cię bardzo lubić ;)

Oj tak, też ją bardzo lubie :) zajęłam się nią jak sie przybłakała pod nasz płot-zanim ja sasiad przygarnał. Na poczatku tak sie bala że nie dawała sie dotknąć. Ale w końcu mi zaufała i tak sie zaprzyjaźniłyśmy :loveu: słucha mnie. Jak dobiegła do nas pod lasem i chciala biec do Oli i Dory, zatrzymało ją moje ostre Chodź tutaj . :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Przepiekne Ci te lesne zdjecia wychodza :loveu:

dzieki :D część Ola też robiła :)

Wczoraj z Olą i psami 11km zrobiłyśmy. Było super :) słoneczko i te sprawy. Ale bez przygód sie oczywiście nie obyło. Tosca w lesie na początku spaceru gdzies zniknęła. Akurat zatrzymałyśmy sie z Olą bo chciała mi pokazać nową sztuczkę Dory. I stoimy, ja co pewien czas wołam Tosce. W końcu za długo to trwało, i ide do przodu. Tosca cos żre.... podchodze, wołam ją , a paszcza ocieka jej krwią :-0 omg. Patrze przerażona co ona tam dorwała. Puszka 400gramowa po pedigree, podziurkowana specjalnie jakims gwoździem czy czyms, a w środku kawalki śmierdzącego mięsa. Pies próbując sie dostać poranił się! A Tosca chyba ta puszkę jak konga potraktowała.
Napila sie wody i krew przestała tak leciec. Na szczescie tylko język sobie ciachnęła, a nie gardło

Następna przygoda to taka, że psy zniknęły-Dora i Tosca. Przyszły i tak cuchniały jakąs padliną. Z gęby im leciało. a później sie okazało że Dora jeszcze sie troche wytarzała :lol:

Oh te nasze burki <3

No i na pozytywne zakonczenie spaceru psy pozowały do zdjęć na sianie :diabloti:

szpanujemy :D

psy pokazały co o tym myślą :D

odpoczynek -ja chce zdjąć Tizzy kaganiec :P

Posted

Nie dodałaś, że poszłyśmy nową trasą (tak przynajmniej myślałyśmy) a to była trasa z zimy, jak się zgubiłyśmy i doszłyśmy nad wodę .:) Psy się ochłodziły i odzyskały siłę na dalsze bieganie :D

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Nie dodałaś, że poszłyśmy nową trasą (tak przynajmniej myślałyśmy) a to była trasa z zimy, jak się zgubiłyśmy i doszłyśmy nad wodę .:) Psy się ochłodziły i odzyskały siłę na dalsze bieganie :D

aa no tak! zapomnialam o tym żeby wspomniec :D ile my wczoraj byłyśmy? 4godziny? :lol:
i jeszcze fakt, że robimy zdjecia na polu, na sianie, Tizzy kopie dołki, i po zdjeciach nagle jedzie traktor. Ola mówi że to na to pole, chwile stoimy i faktycznie, trzeba było sie zwijać. Na szczęście Tizzy przybiegla na wołanie przed nadjechaniem ciągnika.

A Dorcia zagryzła jakiegos myszkowatego kretoszczura, ale wyplula pod naciskiem obroży :diabloti:

Coś jeszcze pominęłam z ciekawostek? :hmmmm: