Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

Posted

Człowiek sie stara... eh, ta dzisiejsza starszyzna :shake: Ale dobszzz, Tosca jest największym brzydalem jakiego widziałam na zdjęciu :loveu: :loveu: :loveu:

Nie wierzysz mi? To błont Beato Ł. :p

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justys95 napisał(a):
Człowiek sie stara... eh, ta dzisiejsza starszyzna :shake: Ale dobszzz, Tosca jest największym brzydalem jakiego widziałam na zdjęciu :loveu: :loveu: :loveu:

Nie wierzysz mi? To błont Beato Ł. :p

EKHM... dziesiejsza kto? :mad::mad: :eviltong:

^^ nie wierze, nie dostałam odpowiednich argumentow do uwierzenia CI :evil_lol: :eviltong:

Posted

betty_labrador napisał(a):
EKHM... dziesiejsza kto? :mad::mad: :eviltong:

^^ nie wierze, nie dostałam odpowiednich argumentow do uwierzenia CI :evil_lol: :eviltong:

Ah, starość nie radość, i głuche już to to sie robi... :diabloti:

No to ten, yhmm, eee, yy...:hmmmm: Mam to na końcu języka noo... :cool3: Bo ja jestem kulturalna i avatarasa sobie fajnego walnęłam? :)

Posted

Justys95 napisał(a):
Ah, starość nie radość, i głuche już to to sie robi... :diabloti:

No to ten, yhmm, eee, yy...:hmmmm: Mam to na końcu języka noo... :cool3: Bo ja jestem kulturalna i avatarasa sobie fajnego walnęłam? :)

...:P ja Ci dam :diabloti:

a to młode takie nieopierzone jeszcze, nie umie sie wypowiedziec na dany temat, za maly slownik jeszcze wgrany w mózgowie :eviltong:

nie widze, bo jest przezroczysty :p :evil_lol:

Posted

Cio mi dasz? :loveu: :multi:

.` niE pRafffdA!!! alE i TaK ciĘĘĘ lOovciAM kOfaNie <333 .`

(Sorry, ale mnie to ostatnio trochę irytuje i próbuje sie wczuć w niektóre dziewczyny z mojej klasy) :eviltong:

O kurna, ukradli mi av :mad:

Posted

[quote name='Justys95']Cio mi dasz? :loveu: :multi:

.` niE pRafffdA!!! alE i TaK ciĘĘĘ lOovciAM kOfaNie <333 .`

(Sorry, ale mnie to ostatnio trochę irytuje i próbuje sie wczuć w niektóre dziewczyny z mojej klasy) :eviltong:

O kurna, ukradli mi av :mad:

manto Ci spuszcze :mad::mad: :razz:

hahaha wczuwasz sie jak prawdziwy PSIcholog :eviltong:

to dopsz ^^

Posted

Boże, masakra ten piesek...:( Przykro patrzeć...

Springerek zajebioszczy :cool3::cool3::loveu: Te oko! :mdleje:

Nie wiem które lepsze :niewiem: :evil_lol:

Posted

Betty, stwierdzam, iż jesteś niebezpieczna! :-o Trzeba cie zamknąć, postaram sie o to jako psicholog a przyszły psichiatria, haaahaaa! :diabloti:

PS:Śliczne suczydło :loveu:

Posted

[quote name='Kaja10014'] http://img21.imageshack.us/img21/7890/dscf5597.jpg zabojcze spojrzenie:shake::evil_lol:

hahaha no ba :P

[quote name='anetta'] Boże, masakra ten piesek...:-( Przykro patrzeć...

Springerek zajebioszczy :cool3::cool3::loveu: Te oko! :mdleje:

Nie wiem które lepsze :niewiem: :evil_lol:

no szkoda mi go, nie wiem nadal co to za pies..

dziekuje :loveu:

[quote name='Justys95'] Betty, stwierdzam, iż jesteś niebezpieczna! :-o Trzeba cie zamknąć, postaram sie o to jako psicholog a przyszły psichiatria, haaahaaa! :diabloti:

PS:Śliczne suczydło :loveu:

wiem ze jestem, i jestem z tego dumna :evil_lol: :loveu: dzialaj psichologu :P boje sie :eek2:

ps. dziekuje :loveu:

[quote name='basia bonnie'] i pomyśleć, że mi ten pies się kiedyś podobał.. :shake: no popatrzcie tyko jak się stoczył na dno :shake: wszystko przez tą durną właścicielkę :diabloti:

no coz, gusta sie zmieniaja, wlasciciele tez, ale .... odiwedzajacy nigdy :lol: :loveu:

[quote name='Mudik']Springer przepiękny:multi::loveu::loveu:, te drugie foto mi sie bardziej widzi.

dzieki Mugdikowa :cool3:

a teraz 2,5 godz zkic. bo nie chcialam spieprzyc kolejnej pracy...