kajkoowa Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [url]http://img18.imageshack.us/img18/6613/dscf5514.jpg:loveu::loveu:[/url] Quote
Bewarka Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Łaaał, działa xD Śliczna czarniutka Toscunia :loveu: I banerek zajefajniasty :) Quote
betty_labrador Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [B]Szpilciu[/B] everything for you ^^ [B]Eria[/B] dziekuje :loveu: tylko skasowal mi sie odnosnik do mojego fotobloga-ktos pamieta formulke jak sie ja wstawia? :roll: [B]Justys[/B] bo Ty grozna jestes :eek2: a teraz smutniejszy akcent :( dziejsze zdjecia ze spaceru w moim lesie..... [IMG]http://img26.imageshack.us/img26/5572/20090311.jpg[/IMG] [IMG]http://img90.imageshack.us/img90/2757/20090311001.jpg[/IMG] Quote
SZPiLKA23 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 O Boze co to za masakra, matko :o zgłosiłaś to gdzieś?? Quote
betty_labrador Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [quote name='SZPiLKA23']O Boze co to za masakra, matko :o zgłosiłaś to gdzieś??[/quote] niestety u mnie w lesie co jakis zcas pojawiaja sie takie ciekawostki ... czasem psy, czasem zwierzeta gospodarskie. nie zglosilam.. co by mieli zrobic.? Watpie ze zaczna dochodzenie, zdejma odciski palców i poszukaja sprawcow... poprostu dla nich niska szkodliwosc czynu spolecznego :( tylek ma rozciety jakby ktos go siekiera walil-taki prosty ślad wcięcia-rozwalenia zadu... nie smierdzialo jakos starsznie, tylko troszke, wiec musi byc to w miare swieze. zreszta 3tyg temu tego psa tam nie bylo. no ale rozklad juz jest-w tej dziurze troche plywa juz wszystko :shake::-( Obroze ma taka od łancucha. podejrzewam ze ktos sie pozbyl poprostu psa... Quote
SZPiLKA23 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Ja juz nie wiem moze zgłosic tak ogolnie ze tam sie to wyprawia moze wysla od czasu do czasu SM lub patrol policji, mozesz wysłac zdjecia i powiedziec ze mieszkasz niedaleko dlatego tylko to zgłaszasz i chcesz byc anonimowa Quote
SZPiLKA23 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Bede katem... a TOZ- i juz sie nie odzywam;) Własnie czytałam o tym cudzie techniki ale jak zobaczyłam ze kosztyje prawie 200 zł to odrazu mi sie odechciało czytania a pewnie na Sarowy włos był by dobry bo z niej leci jak z malamuta ;) Quote
betty_labrador Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Ja juz nie wiem moze zgłosic tak ogolnie ze tam sie to wyprawia moze wysla od czasu do czasu SM lub patrol policji, mozesz wysłac zdjecia i powiedziec ze mieszkasz niedaleko dlatego tylko to zgłaszasz i chcesz byc anonimowa[/quote] tak, straz miejska u nas na wsi ;) to jest 30km od wawy :) a u nas policja i ich patrole to sobie mozna ;) zreszta oni mieszkancy wiedza kiedy zabijac by ich nie zlapano. naprawde Szpilka, nie mowie tego by sie wymigac od odpowiedzialnosci czy zorbienia czegokolwiek. poprostu wiem ze to nic nie da. Patrolowac to oni beda w dzien, keidy sie nic nie dzieje. dzis wyczesalam Tosce i kota :D Vivogiem ;) [IMG]http://img24.imageshack.us/img24/6830/dscf5562.jpg[/IMG] [IMG]http://img90.imageshack.us/img90/7956/dscf5564.jpg[/IMG] Quote
infers Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Tosiek jeszcze ładniejszy po wyszczotowaniu:loveu: Quote
betty_labrador Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [quote name='infers1995']Tosiek jeszcze ładniejszy po wyszczotowaniu:loveu:[/quote] no nie? taka gladziutka sie zrobila :loveu::loveu: Quote
Bewarka Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 No widzicie, a ja myślałam, że ładniejsza być nie może :) Ale teraz to już więcej się nie da :loveu: :p :lol: PS:Ja groźna? A skąd...! :saint1: Quote
betty_labrador Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [quote name='Justys95']No widzicie, a ja myślałam, że ładniejsza być nie może :) Ale teraz to już więcej się nie da :loveu: :p :lol: PS:Ja groźna? A skąd...! :saint1:[/quote] :cool1: da sie da :P pojechalas mi po ambicji :eviltong: ps: a owszem :evil_lol: strach sie bac :shocked!: Quote
eria Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [URL]http://img90.imageshack.us/img90/7956/dscf5564.jpg[/URL] jaka chudziutka łapka :evil_lol::evil_lol: a zdjęcia z poprzedniej strony- masakra :roll: i własnie to jest najgorsze że nie da się nic zrobić... Quote
Eriu Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Beatko, właśnie zobaczyłam logo, jakie dla nas przygotowałaś na obóz. Jest super :). Pozwoliłam sobie wrzucić na to forum obozowe. pozdrawiam :) Quote
Anza&Hacker Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Ten piesek w lesie to potworna sprawa - ludzie są okrutni!!! :placz: ...a Tosiaczkowki zrobiły się fajensiarskie loczki na uszkach :roll: Quote
Mudik Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Fajensiarskie loczki:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:, są bleeee, Tośka spaniel, Tośka spaniel:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
betty_labrador Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 [quote name='eria'][URL]http://img90.imageshack.us/img90/7956/dscf5564.jpg[/URL] jaka chudziutka łapka :evil_lol::evil_lol: a zdjęcia z poprzedniej strony- masakra :roll: i własnie to jest najgorsze że nie da się nic zrobić...[/quote] odchudzila łapke :P eh niestety... u mnie w lesie w ogole dzieja sie "ciekawe rzeczy" niedawno w jednej czesci lasu ktos wyrzucil caly stosik ucietych racic swinskich, i teraz sie walaja po lesie. Kiedys 2 lata temu w letnie upaly ktos wywalil wiekszej wielkosci worek lniany, z ktorego wystawala noga z racica..cuchnialo na cala okolice. Nie chodzilam tam wiecej bo Tosca chciala sie tarzac w tym :roll: , jeszcze pamietam na poczatku zanim sie przeprowadzilismy na wies, pod lasem taki dol wykopany a wnim duzy owczarek niem. z owinieta zakrwawiona chusta- glowa :( ale wtedy bylam jeszcze mlodsza, szlam z babcia na spacer i ona mnie odciagnela od tego widoku :( etc itd :-( [quote name='Eriu'] Beatko, właśnie zobaczyłam logo, jakie dla nas przygotowałaś na obóz. Jest super :smile:. Pozwoliłam sobie wrzucić na to forum obozowe. pozdrawiam :smile:[/QUOTE] czesc Dorotko :loveu: stesknilam sie za Toba :loveu: fajnie i milo mi ze podoba sie Wam moj znak Logo obozowy :) jasne rob z nim co chcesz ;) wazne by funkcjonowal . [quote name='Anza&Hacker'] Ten piesek w lesie to potworna sprawa - ludzie są okrutni!!! :placz: ...a Tosiaczkowki zrobiły się fajensiarskie loczki na uszkach :roll:[/QUOTE] Anzus :loveu: kolejna obozowiczka :D no niestety ...ludzie sa tylko zwierzętami o abstrakcyjnym myśleniu... nie fajne, wycielam je wczoraj w pień :evil_lol::evil_lol: [quote name='Mudik']Fajensiarskie loczki:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:, są bleeee, Tośka spaniel, Tośka spaniel:eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] sama żeś spaniel :cool1: Quote
betty_labrador Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 [quote name='Eriu']Niedługo będziesz mnie miała aż dość :D Pod jednym dachem przez trzy dni ;).[/quote] hehe :P jakos przeżyje :eviltong: Quote
Eriu Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='betty_labrador'] czesc Dorotko :loveu: stesknilam sie za Toba :loveu: fajnie i milo mi ze podoba sie Wam moj znak Logo obozowy :) jasne rob z nim co chcesz ;) wazne by funkcjonowal . [/QUOTE] Niedługo będziesz mnie miała aż dość :D Pod jednym dachem przez trzy dni ;). Quote
kajkoowa Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 O jejciu, biedny pies, jak ludzie mogą tak traktować zwierzeta?? Tosia jakie ma łapiątka chudziutkie:cool3: Quote
betty_labrador Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 [quote name='Kaja10014']O jejciu, biedny pies, jak ludzie mogą tak traktować zwierzeta?? Tosia jakie ma łapiątka chudziutkie:cool3:[/quote] nie wiem, poprostu sa bestiami...:shake: hehe :] wychudły łapeczki :cool3: Quote
Recommended Posts