betty_labrador Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 [quote name='Justa'] Oooo i zapluta Tosca :evil_lol::loveu:[/QUOTE] hehe no jak zwykle taki gloopolek z niej [quote name='SZPiLKA'] Tosia jak zawsze usmiech od ucha do ucha :smile: źrebak spiczny :loveu: [/QUOTE] :D szpil :* [quote name='Matusz'][B][COLOR=Navy]dzisiaj w Faktach w TVN pokazywali materiał, jak to jakiś pan inteligenty przewoził na tylnym siedzeniu Fiata Uno 120 kilogramowego źrebaka :evil_lol::diabloti::diabloti: dostał 200zł mandatu, a pan jechał sobie z Wawy to jakiejś podolsztyńskiej wsi[/COLOR][/B]. [COLOR=Navy][B]Podobno konik sobie siedział wygodnie i wychylał się przez okno :p[/B][/COLOR][/quote] hahahahah dobre dobre :P tacy to mysla jak ... :P Quote
betty_labrador Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 [quote name='SZPiLKA23']śliczny miało byc :D[/quote] nie martw sie-zrozumialam :eviltong: Quote
infers Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [url]http://img523.imageshack.us/img523/7751/dscf5520qq1.jpg[/url] Co to za zielsko?:eviltong: Quote
betty_labrador Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='infers1995'][URL]http://img523.imageshack.us/img523/7751/dscf5520qq1.jpg[/URL] Co to za zielsko?:eviltong:[/quote] chwast :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Patisa Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='betty_labrador'] a to Saba, moj pies swiateczny :) do 5stycznia,. [url]http://img380.imageshack.us/img380/4470/dscf6451zv1.jpg[/url] [/quote] ojej dalmuś! już Was lubię:lol: Ale tak na serio...przyszłam zobaczyć jak wygląda prawdziwy flat coated retriever i jestem zachwycona :loveu: Quote
basia bonnie Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Patisa']ojej dalmuś! już Was lubię:lol: Ale tak na serio...przyszłam zobaczyć jak wygląda prawdziwy flat coated retriever i jestem zachwycona :loveu:[/quote] czy Tosca to prawdziwy flat to nie byłabym tego taka pewna..:shake: nie dość,że właścicielkę ma jaką ma, to jeszcze szkolona klikerem!:shake: :placz: :evil_lol::diabloti: Quote
infers Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Kliker małe piwo, ale właścicielka :shake::diabloti: Quote
basia bonnie Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='infers1995']Kliker małe piwo, ale właścicielka :shake::diabloti:[/quote] słuchajcie infersa,bo dobrze prawi:evil_lol:jednak nie taki głupi:evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='infers1995']Jednak:mad::obrazic:[/quote] wybacz:-(:evil_lol: tak jakoś mi się napisało:oops: Quote
betty_labrador Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Witaj Patisiu :loveu: tylko Ciebie lubie z ostatnich wpisujacych sie osob :diabloti::loveu: a moj flat jest najnormalniejszy, na pewno normalniejszy nize jakis chomik, albo jakis pseudolab[B]L[/B]adol :eviltong: oh WY :P małpy jedne :mad: jak smiecie :eviltong::eviltong: a Cinek Ty sie nie podawaj za madrzejszego niz jestes :diabloti: Quote
Patisa Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='betty_labrador']Witaj Patisiu :loveu: tylko Ciebie lubie z ostatnich wpisujacych sie osob :diabloti::loveu: [/quote] Ale zaszczycona się czuję :loveu::lol: [QUOTE]a moj flat jest najnormalniejszy, na pewno normalniejszy nize jakis chomik, albo jakis pseudolab[B]L[/B]adol :eviltong:[/QUOTE] heheh, to już wiem jaki jest :lol: Quote
kajkoowa Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Siemanko Śliczny flacik:loveu: Ma mizianko ode mnie;) Quote
SZPiLKA23 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Sliczny tylko ktos udaje ze mu sie aparat zepsuł zeby fot nie wstawiac :D:eviltong::mad: Quote
betty_labrador Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Sliczny tylko ktos udaje ze mu sie aparat zepsuł zeby fot nie wstawiac :D:eviltong::mad:[/quote] czesc :D nic nie udaje :P teraz czasu nie mam :D aparat juz dziala :D pozdrowka dla Was :loveu: Quote
betty_labrador Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='infers1995']Sam się zepsuł i naprawił?:eviltong:[/quote] SAM to byl strażak :evil_lol: tata mi naprawil chłopcze drogi :eviltong: Quote
infers Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='betty_labrador']SAM to byl strażak :evil_lol: tata mi naprawil chłopcze drogi :eviltong:[/quote] Wymienił baterie:eviltong:? Quote
NightQueen Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 zapomniałaś o nas :mad::mad: Co tam słychac, bo się nie odzywasz w ogóle :roll:;) Quote
Unbelievable Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='smallpati']zapomniałaś o nas :mad::mad: Co tam słychac, bo się nie odzywasz w ogóle :roll:;)[/QUOTE] ja mogę od siebie powiedzieć że bett żyje :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='infers1995']Wymienił baterie:eviltong:? [/QUOTE] tak :cool3: wątpiłeś? :p [quote name='smallpati'] zapomniałaś o nas :mad::mad: Co tam słychac, bo się nie odzywasz w ogóle :roll:;-)[/QUOTE] ja? moja pamiec jest dluga i szeroka jak ocean. tylko czas nie pozwala, a raczej jego brak :evil_lol: slychac w sumie...niewiele Patiku. Wlasnie wrocilam z dlugiego 1,5 godz spacerku. wywaliłam sie na tyłek :P i chyba bedzie siniak. Bo ten swiniak mnie pociągnął dosc silnie na wejsciu do lasu. W pracy bardzo dobrze sie wiedzie, dzien jak codzien. [quote name='Tinka:)']ja mogę od siebie powiedzieć że bett żyje :evil_lol:[/quote] a skad wiesz tinnn :P ktos wczoraj podobny do Ciebie mnie odwiedzil, masz sobowtóra? :hmmmm: aha i mam zdjecia z lasu :diabloti: chcecie?:razz: Quote
betty_labrador Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='Mudik']Pytanie , jasne!:cool3::cool3:[/quote] :D dla chcącej pierwsze zdjecie :D [IMG]http://img517.imageshack.us/img517/8972/dscf5578tw2.jpg[/IMG] Quote
betty_labrador Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 ryjek :eviltong: [IMG]http://img87.imageshack.us/img87/7969/dscf5579nk8.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts