Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Justa'] Oooo i zapluta Tosca :evil_lol::loveu:[/QUOTE]

hehe no jak zwykle taki gloopolek z niej

[quote name='SZPiLKA'] Tosia jak zawsze usmiech od ucha do ucha :smile: źrebak spiczny :loveu:

[/QUOTE]

:D szpil :*

[quote name='Matusz'][B][COLOR=Navy]dzisiaj w Faktach w TVN pokazywali materiał, jak to jakiś pan inteligenty przewoził na tylnym siedzeniu Fiata Uno 120 kilogramowego źrebaka :evil_lol::diabloti::diabloti: dostał 200zł mandatu, a pan jechał sobie z Wawy to jakiejś podolsztyńskiej wsi[/COLOR][/B]. [COLOR=Navy][B]Podobno konik sobie siedział wygodnie i wychylał się przez okno :p[/B][/COLOR][/quote]

hahahahah dobre dobre :P tacy to mysla jak ... :P

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='betty_labrador']
a to Saba, moj pies swiateczny :) do 5stycznia,.
[url]http://img380.imageshack.us/img380/4470/dscf6451zv1.jpg[/url] [/quote]
ojej dalmuś! już Was lubię:lol:
Ale tak na serio...przyszłam zobaczyć jak wygląda prawdziwy flat coated retriever i jestem zachwycona :loveu:

Posted

[quote name='Patisa']ojej dalmuś! już Was lubię:lol:
Ale tak na serio...przyszłam zobaczyć jak wygląda prawdziwy flat coated retriever i jestem zachwycona :loveu:[/quote]
czy Tosca to prawdziwy flat to nie byłabym tego taka pewna..:shake: nie dość,że właścicielkę ma jaką ma, to jeszcze szkolona klikerem!:shake: :placz:

:evil_lol::diabloti:

Posted

Witaj Patisiu :loveu: tylko Ciebie lubie z ostatnich wpisujacych sie osob :diabloti::loveu: a moj flat jest najnormalniejszy, na pewno normalniejszy nize jakis chomik, albo jakis pseudolab[B]L[/B]adol :eviltong:

oh WY :P małpy jedne :mad: jak smiecie :eviltong::eviltong:

a Cinek Ty sie nie podawaj za madrzejszego niz jestes :diabloti:

Posted

[quote name='betty_labrador']Witaj Patisiu :loveu: tylko Ciebie lubie z ostatnich wpisujacych sie osob :diabloti::loveu: [/quote]
Ale zaszczycona się czuję :loveu::lol:

[QUOTE]a moj flat jest najnormalniejszy, na pewno normalniejszy nize jakis chomik, albo jakis pseudolab[B]L[/B]adol :eviltong:[/QUOTE]

heheh, to już wiem jaki jest :lol:

Posted

[quote name='infers1995']Wymienił baterie:eviltong:? [/QUOTE]

tak :cool3: wątpiłeś? :p

[quote name='smallpati'] zapomniałaś o nas :mad::mad:

Co tam słychac, bo się nie odzywasz w ogóle :roll:;-)[/QUOTE]

ja? moja pamiec jest dluga i szeroka jak ocean. tylko czas nie pozwala, a raczej jego brak :evil_lol:

slychac w sumie...niewiele Patiku. Wlasnie wrocilam z dlugiego 1,5 godz spacerku. wywaliłam sie na tyłek :P i chyba bedzie siniak. Bo ten swiniak mnie pociągnął dosc silnie na wejsciu do lasu. W pracy bardzo dobrze sie wiedzie, dzien jak codzien.

[quote name='Tinka:)']ja mogę od siebie powiedzieć że bett żyje :evil_lol:[/quote]

a skad wiesz tinnn :P ktos wczoraj podobny do Ciebie mnie odwiedzil, masz sobowtóra? :hmmmm:

aha i mam zdjecia z lasu :diabloti: chcecie?:razz: