Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nom też żałuje z przyjemnością bym pooglądała :)

Ale będę pod koniec września na zawodach OBI być może z maluchem, więc jeśli jakiś spacer czy coś to pewnie będę dostępna :razz:

Posted

[quote name='Luzia']Nom też żałuje z przyjemnością bym pooglądała :)

Ale będę pod koniec września na zawodach OBI być może z maluchem, więc jeśli jakiś spacer czy coś to pewnie będę dostępna :razz:[/QUOTE]

No zawsze fajna sprawa ogladac, być, poczuć atmosferę :loveu: (i nie startować :diabloti: )

O super, to wtedy sie zgadamy :)

Posted

[quote name='Luzia']e tam myślę że startowanie też może być zabawne :evil_lol:

I zrobisz mi ładne zdjęcia z zawodów :diabloti: :siara:

No pewnie :D

A to o to chodzi :evil_lol: nie no, jasne-przy okazji sie porozmawia czy wyszły ostre :diabloti: :)

Posted

[quote name='Luzia']No ba :diabloti: a przy rozmowie ( w trakcie spacerku oczywiście :cool3: ) wypije się piwko - jedno, dwa ewentualnie siedem :diabloti:

facet tańczy poleczkę :evil_lol:

A Ty masz dowód już? :razz: czy piwko bez alkoholu ? :diabloti:

Myślisz ze na ile przyjedziesz do Wawy? na 1 dzień czy dłuzej zabawisz? :P

[quote name='Sonka95']Tam to co roku są cudowne tłumy :diabloti:

prawda-można sie zestresować jak dzieci na Ciebie wpadaja gdy siedzisz na widowni w zamyśleniu oglądając psie pokazy :evil_lol:

[quote name='Ptysiak']http://imageshack.us/a/img853/9894/img0271qwl.jpg niesamowite zdjęcie :loveu:

Chyba muszę kiedyś w końcu serio wymienić to moje gówienko na aparat :evil_lol:

dzieki :loveu:

Mówię Ci-warto zainwestowac -tyle radochy w robieniu zdjęć a raczej nauce robienia zdjęć- zadowolnie z coraz lepszych wyników-bezcenne :cool3: :)

Posted

[quote name='Ptysiak']Do obrabowania banku by kupić aparat? :evil_lol:[/QUOTE]

Nie-już u Ciebie wspomnialam przed chwilką o "zakochaniu" sie w bogatym emerycie :evil_lol: ale bank .. no w sumie :D:D

No to teraz przede mna gorzka czekolada -złapał mnie przed chwilą cholerny skurcz w palcu u nogi :roll: pietnaście minut chyba mnie bolało :roll: teraz zeżarłam czeko, bo nie mam magnezu w musujacych tabletkach :P
I herbatka imbirowa z cytryna przede mna :loveu: i program o wilkach i niedzwiadkach w Yelowstone :loveu: wymarzona weekendowa noc :D

Posted

[quote name='betty_labrador']Nie-już u Ciebie wspomnialam przed chwilką o "zakochaniu" sie w bogatym emerycie :evil_lol: ale bank .. no w sumie :D:D

No to teraz przede mna gorzka czekolada -złapał mnie przed chwilą cholerny skurcz w palcu u nogi :roll: pietnaście minut chyba mnie bolało :roll: teraz zeżarłam czeko, bo nie mam magnezu w musujacych tabletkach :P
I herbatka imbirowa z cytryna przede mna :loveu: i program o wilkach i niedzwiadkach w Yelowstone :loveu: wymarzona weekendowa noc :D[/QUOTE]
Emeryci chyba odpadają... wolę bank :evil_lol:

No widzisz a wystarczyło zapytać. Ja mam magnez :diabloti: ale czekolada lepsza w sumie :evil_lol:
Ta noc brzmi kusząco :D
Ja też mam wspaniałe plany, właśnie zmokłam i zamarzłam więc ciepła kąpiel, chyba czekolada na gorąco i jakiś filmik. Tak bardzo zaszaleję :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Emeryci chyba odpadają... wolę bank :evil_lol:

No widzisz a wystarczyło zapytać. Ja mam magnez :diabloti: ale czekolada lepsza w sumie :evil_lol:
Ta noc brzmi kusząco :D
Ja też mam wspaniałe plany, właśnie zmokłam i zamarzłam więc ciepła kąpiel, chyba czekolada na gorąco i jakiś filmik. Tak bardzo zaszaleję :evil_lol:[/QUOTE]

Ej to wysłij mi facebukiem :lol: zjadłam już 1/3 tabliczki- w sumie czekolady nie jadłam już poł roku.. szczerze zero ! ale teraz powoli powracam :P tzn jakies gorzkie ;) ostatnio kupilam gorzką z mieta i cytryna-przepyszne! :loveu:

To mówisz że nie spisz dziś :D o jakiś horrorek rozumiem wybierasz :>

Tosia była teraz na podworku(nie ma to jak domek z wybiegiem dla psow :) )i gryzła z pol godziny jakas kostke, wrocila zadowolona :)

Teraz leci cos o bobrach-słucham połuchem- i uslyszałam że bobry kanadyjskie od europejskich różnią się kształtem głowy :evil_lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']Ej to wysłij mi facebukiem :lol: zjadłam już 1/3 tabliczki- w sumie czekolady nie jadłam już poł roku.. szczerze zero ! ale teraz powoli powracam :P tzn jakies gorzkie ;) ostatnio kupilam gorzką z mieta i cytryna-przepyszne! :loveu:

To mówisz że nie spisz dziś :D o jakiś horrorek rozumiem wybierasz :>

Tosia była teraz na podworku(nie ma to jak domek z wybiegiem dla psow :) )i gryzła z pol godziny jakas kostke, wrocila zadowolona :)

Teraz leci cos o bobrach-słucham połuchem- i uslyszałam że bobry kanadyjskie od europejskich różnią się kształtem głowy :evil_lol:[/QUOTE]

Dobra poślę :evil_lol:
Nie lobię gorzkiej czekolady :)

też mam ogródek ale Ptyś sam nie chce iść... jak mu otworzę taras to stoi przed schodami i czeka na mnie a jak nie pójdę to wraca do domu... albo stoi i czeka dalej :evil_lol: Poza tym on się chyba już nauczył, że idziemy na spacer około 24-tej i przychodzi do mnie, staje i piszczy :D Nie załatwi się na ogródku

Idę się wykąpać w końcu bo za chwilę mi się odechce :evil_lol:
Dobranoc :)

Posted

[quote name='Ptysiak']Dobra poślę :evil_lol:
Nie lobię gorzkiej czekolady :)

też mam ogródek ale Ptyś sam nie chce iść... jak mu otworzę taras to stoi przed schodami i czeka na mnie a jak nie pójdę to wraca do domu... albo stoi i czeka dalej :evil_lol: Poza tym on się chyba już nauczył, że idziemy na spacer około 24-tej i przychodzi do mnie, staje i piszczy :D Nie załatwi się na ogródku

Idę się wykąpać w końcu bo za chwilę mi się odechce :evil_lol:
Dobranoc :)[/QUOTE]

On zwyczajnie wie że wieczorny spacer dla Was to samo zdrowie :)

Ja tez powinnam sie chyba kłaść a sie rozgadałam :P to ciepłej i odprężającej kąpieli życze i horrorku :)

papa

Posted

[quote name='betty_labrador']A Ty masz dowód już? :razz: czy piwko bez alkoholu ? :diabloti:

Myślisz ze na ile przyjedziesz do Wawy? na 1 dzień czy dłuzej zabawisz? :P
[/QUOTE]

Dowód? Ja już stara dupa jestem :evil_lol: Jedyne piwo "bez" alko które uznaje to Warka Radler cytrynowa :eviltong:

Nie mam pojęcia, raczej jedną nockę zanocujemy, o ile oczywiście koleżanka mnie przyganie na noc :diabloti: No i nie wiadomo jak ze szczeniakiem, jeśli już będzie to są dwa wyjścia, zostawiam malucha w domu pod opieką siostry i przyjeżdżam tylko na jeden dzień, albo biorę małe ze sobą i jeśli będę miała nocleg - zabawić 2-3 dni :) No chyba że szczeniaczka nie dostanę od hodowcy :diabloti: , albo nie urodzi się ten wyjątkowy, to też się dostosuję :)

Posted

[quote name='Luzia']Dowód? Ja już stara dupa jestem :evil_lol: Jedyne piwo "bez" alko które uznaje to Warka Radler cytrynowa :eviltong:

Nie mam pojęcia, raczej jedną nockę zanocujemy, o ile oczywiście koleżanka mnie przyganie na noc :diabloti: No i nie wiadomo jak ze szczeniakiem, jeśli już będzie to są dwa wyjścia, zostawiam malucha w domu pod opieką siostry i przyjeżdżam tylko na jeden dzień, albo biorę małe ze sobą i jeśli będę miała nocleg - zabawić 2-3 dni :) No chyba że szczeniaczka nie dostanę od hodowcy :diabloti: , albo nie urodzi się ten wyjątkowy, to też się dostosuję :)[/QUOTE]

ah to wybacz :D bedziemy piły w takim razie np Carlsberga :P

No tak rozumiem-mogą pojawić różne okoliczności które zmienią lub nie plany :D ale ja trzymam kciuki że bedziesz mieć szczeniaka i nocleg :diabloti: a jaki to bedzie ten wyjątkowy? :> jakies szczegolne cechy sobie juz wyobraziłaś? :razz:

Posted

[quote name='betty_labrador']ah to wybacz :D bedziemy piły w takim razie np Carlsberga :P

No tak rozumiem-mogą pojawić różne okoliczności które zmienią lub nie plany :D ale ja trzymam kciuki że bedziesz mieć szczeniaka i nocleg :diabloti: a jaki to bedzie ten wyjątkowy? :> jakies szczegolne cechy sobie juz wyobraziłaś? :razz:[/QUOTE]

no nie wiem :cool1: Muszę się zastanowić - taka zniewaga :shake::diabloti: Ja uwielbiam Klasyczne :cool3:

Ja też mam nadzieję że uda mi się przyjechać z małą :loveu: No i zostać choć te 2-3 dni :p
Chciała bym żeby to była suczka, mega kontaktowa, chętna do współpracy z człowiekiem :cool3: a jeśli chodzi o wygląd to moim marzeniem jest żeby miała budowę tatusia i kolory mamusi :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Luzia']no nie wiem :cool1: Muszę się zastanowić - taka zniewaga :shake::diabloti: Ja uwielbiam Klasyczne :cool3:

Ja też mam nadzieję że uda mi się przyjechać z małą :loveu: No i zostać choć te 2-3 dni :p
Chciała bym żeby to była suczka, mega kontaktowa, chętna do współpracy z człowiekiem :cool3: a jeśli chodzi o wygląd to moim marzeniem jest żeby miała budowę tatusia i kolory mamusi :loveu::loveu:[/QUOTE]

To fajnie że wybaczysz :D za jedno piwko lub dwa nie da sie przejść obok :cool3:

A w ogole jak sie uda Ci zostać zapraszam do Radzymńskiego lasu na dzien-jesli znajdziesz troche wolnego ;) z Ola sie wtedy przejdziemy :) jak bedzie chciała :)

No tak, ważne żeby pies był koontaktowy od razu z człowiekiem, bo jak moja flacica byla mala i troche podrosła to miała mnie głęboko gdzieś, żyła w swoim świecie, można było prosić grozić a ona nie zwracala na mnie uwagi! ciagnęła jak parowóz, rozginała niespawane kółka w obrożach... wiele pracy mnie kosztowało zeby po dlugim czasie zaczęła na mnie reagowac. Ale sie opłacało, Teraz super sie słucha na spacerach luzem(w lesie bo w miescie za duza pokusa żarcia dla niej i ewentualnie trucizn), nie ciagnie na smyczy(tez osobno wypracowane), potrafi isc przy nodze z patrzeniem na mnie na komende. Ale niestety niejedzenia z ziemi nie potrafie jej nauczyc :P chyba jej tak zostanie :D bo przerabialam z nia wiele roznych tematow i chyba tez za szybko w tym temacie sie zneichecałam :P jak byly czasem fajne rezultaty to szybko sie psuly gdy trzeba bylo przejsc do ćwiczeń w terenie :/ :P
No ale odbiegłam od głównego wątku ... no to masz wymagania ale ważne żeby tak bylo :) a gdzie moge ujrzeć budowe mamusi i tatusia? :razz:
I na co bedziesz sie z piesem przygotowywala?na Obi, czy jakis inny sport? :)

Tak w ogole z Ola dzis byłysmy na fajnym spacerku leśnym ponad 7km :cool3: zdjec troche mamy. ale jutro zgram bo dzis mam lenia poza tym zaraz trza spac :D

Posted

[quote name='betty_labrador']To fajnie że wybaczysz :D za jedno piwko lub dwa nie da sie przejść obok :cool3:
tego nie powiedziałam :lol: oj nie da :siara:

A w ogole jak sie uda Ci zostać zapraszam do Radzymńskiego lasu na dzien-jesli znajdziesz troche wolnego ;) z Ola sie wtedy przejdziemy :) jak bedzie chciała :)

Mam nadzieję że się uda :)

No tak, ważne żeby pies był koontaktowy od razu z człowiekiem, bo jak moja flacica byla mala i troche podrosła to miała mnie głęboko gdzieś, żyła w swoim świecie, można było prosić grozić a ona nie zwracala na mnie uwagi! ciagnęła jak parowóz, rozginała niespawane kółka w obrożach... wiele pracy mnie kosztowało zeby po dlugim czasie zaczęła na mnie reagowac. Ale sie opłacało, Teraz super sie słucha na spacerach luzem(w lesie bo w miescie za duza pokusa żarcia dla niej i ewentualnie trucizn), nie ciagnie na smyczy(tez osobno wypracowane), potrafi isc przy nodze z patrzeniem na mnie na komende. Ale niestety niejedzenia z ziemi nie potrafie jej nauczyc :P chyba jej tak zostanie :D bo przerabialam z nia wiele roznych tematow i chyba tez za szybko w tym temacie sie zneichecałam :P jak byly czasem fajne rezultaty to szybko sie psuly gdy trzeba bylo przejsc do ćwiczeń w terenie :/ :P
No ale odbiegłam od głównego wątku ... no to masz wymagania ale ważne żeby tak bylo :) a gdzie moge ujrzeć budowe mamusi i tatusia? :razz:
I na co bedziesz sie z piesem przygotowywala?na Obi, czy jakis inny sport? :)

Tak w ogole z Ola dzis byłysmy na fajnym spacerku leśnym ponad 7km :cool3: zdjec troche mamy. ale jutro zgram bo dzis mam lenia poza tym zaraz trza spac :D

Rodzice: http://www.pastuchybrytyjskie-chilabo.pl/border_collie/index.php?-miot-2013-plany,134
Chciała bym OBI i frisbee :) Z agi u mnie ciężko bo nie ma nigdzie blisko toru. Dodatkowo owieczki :cool1:

Widziałam :razz: Zazdroszczę Wam tych spacerów :eviltong: