karusiap Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Byl jeden tel,monita zdawaj relacje jak gadalas;)jutro dzwonie i sie umaiwamy na wizyte... Quote
monita Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Nie chcę zapeszać ;) Ale Pan ( i żona w tle ) są bardzo zainteresowani :razz: Quote
monita Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 I jeszcze powiem ( napiszę ) ;) jedno, że bardzo podziwiam ludzi ( starsze osoby ) które opiekują się Azą !! Jutro cały dzień trzymam kciuki ;) Quote
Patia Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Ja też ( podziwiam i kciuki trzymam :lol: ) Quote
Patia Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Monita , to Ty Azę prezentowałaś ? Obejrzę sobie w Necie , była grzeczna ? Ona fajniutka jest :loveu: Quote
karusiap Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Azunia wypadla slicznie. Tylko strasznie ciagnie do swoich opiekunow....bardzo ich juz kocha.... Quote
karusiap Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 o 17 jedziemy z Aza poznac potencjalny dom.Pan przez tel wydaje sie bardzo w porzadku,jedyne czego bardzo pragnie to nie byc oszukanym co do wieku Azy,bo mowi,ze jak okaze sie ona 7-8 latka to on tego nie przezyje.Nie dawno po 19 latach odeszla mu jego sunia. Zobaczymy czy Aza i ten Pan pokochaja sie od pierwszego wejrzenia;) Quote
monita Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Już dzisiaj :multi: ( a ja szykowałam się na zakupy dla małej - chciałam kupić komplecik na spacer ;) ) Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło jak najlepiej !! Quote
karusiap Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Mam dla Azuni nowa obrozke i smycz bez obaw;) Quote
monita Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 To życzymy powiedzenia :razz: Jak wrócisz, to od razu zdaj relację ;) Quote
karusiap Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Azunia zostala w nowym domku!Jak weszlismy tam z dotychczasowym opiekunem Azy, nowy Pan od razu powiedzial,ze mamy siadac bo ona zostaje:)Opowiadal bardzo duzo o swojej suni,ktora zmarla w grudniu,byla dla niego wiecej jak najlepszym przyjacielem,nie mogl mowic bo slowa mu wiezly w gardle i mial lzy w oczach....powiedzial,ze Azunia bedzie miala wszystko u niego a on towarzysza spacerow. Panowie doskonale sie dogadali ,padl nawet pomysl wspolnej hodowli golebi;) Azunia zwiedzila caly dom,potem na polku poszla juz z nowym Panem a muy pojechalismy. Pan zgadza sie na sterylke,choc jakas sasiadka nagadala mu,ze to szkodliwe:shake:ale jutro idzie do weta kontrolnie i bedzie rozmawial. Dostalismy 100 zl,ktorego byli opiekunowie AZy (swoja droga Zloci Ludzie) absolutnie nie chcieli przyjac,ja tez nie,naprawde....ale zostalam przekrzyczana,ze mam wziac na nasze psiaki:) Quote
monita Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ale się cieszę :multi: :multi: :multi: :multi: ciii ... nawet mi łezka poleciała ... Quote
Patia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 I tak to sie mialo skonczyć !!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: A stoweczka sie przyda , Maksio ma pewnie dług w hotelu :razz: Quote
karusiap Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Patia napisał(a):I tak to sie mialo skonczyć !!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: A stoweczka sie przyda , Maksio ma pewnie dług w hotelu :razz: staram sie o tym nie myslec:roll:oj ma....na razie ma tylko dlugi...a raczej ja mam,bo on sobie tym pieknej glowki nie zaprzata;) Quote
dorota1 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Też się cieszę. Widziałam Azę w "Kundlu". Taka bidusia. Dobrze, że ma już domek. Quote
Recommended Posts