Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I jeszcze powiem ( napiszę ) ;) jedno, że bardzo podziwiam ludzi ( starsze osoby ) które opiekują się Azą !!

Jutro cały dzień trzymam kciuki ;)

Posted

o 17 jedziemy z Aza poznac potencjalny dom.Pan przez tel wydaje sie bardzo w porzadku,jedyne czego bardzo pragnie to nie byc oszukanym co do wieku Azy,bo mowi,ze jak okaze sie ona 7-8 latka to on tego nie przezyje.Nie dawno po 19 latach odeszla mu jego sunia.
Zobaczymy czy Aza i ten Pan pokochaja sie od pierwszego wejrzenia;)

Posted

Już dzisiaj :multi: ( a ja szykowałam się na zakupy dla małej - chciałam kupić komplecik na spacer ;) )

Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło jak najlepiej !!

Posted

Azunia zostala w nowym domku!Jak weszlismy tam z dotychczasowym opiekunem Azy, nowy Pan od razu powiedzial,ze mamy siadac bo ona zostaje:)Opowiadal bardzo duzo o swojej suni,ktora zmarla w grudniu,byla dla niego wiecej jak najlepszym przyjacielem,nie mogl mowic bo slowa mu wiezly w gardle i mial lzy w oczach....powiedzial,ze Azunia bedzie miala wszystko u niego a on towarzysza spacerow.
Panowie doskonale sie dogadali ,padl nawet pomysl wspolnej hodowli golebi;)
Azunia zwiedzila caly dom,potem na polku poszla juz z nowym Panem a muy pojechalismy.
Pan zgadza sie na sterylke,choc jakas sasiadka nagadala mu,ze to szkodliwe:shake:ale jutro idzie do weta kontrolnie i bedzie rozmawial.
Dostalismy 100 zl,ktorego byli opiekunowie AZy (swoja droga Zloci Ludzie) absolutnie nie chcieli przyjac,ja tez nie,naprawde....ale zostalam przekrzyczana,ze mam wziac na nasze psiaki:)

Posted

Patia napisał(a):
I tak to sie mialo skonczyć !!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

A stoweczka sie przyda , Maksio ma pewnie dług w hotelu :razz:

staram sie o tym nie myslec:roll:oj ma....na razie ma tylko dlugi...a raczej ja mam,bo on sobie tym pieknej glowki nie zaprzata;)