Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej dziewczyny :)
Z tego co widzę psiaki już są na BS.
Ponieważ były tam tylko zdjęcia pozwoliłam sobie dopisać szczegóły dotyczące psów, które znalazłam w pierwszym poście. Nie pisałam gdzie psy są, jak ktoś się zainteresuje to niech się zgłasza do ekipy BS.

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że osoby działające w tym portalu też jeżdżą do schronisk szukając szpiców do adopcji. Stąd te fotki. Ja jedynie zaktualizowałam info o psach korzystając z Waszego wątku :)

Posted

co znaczy na tym forum oczekuję na akceptację?? i tam ktoś pisze "czy jesteś poważnie zainteresowana adopcją"? ja tam nie rozumiem tego forum :roll:
zajrzałam tylko zobaczyć nowe zdjęcia ;)

Posted

hehe :evil_lol: bo tam taka dziewyczna nick : ruda76 pisze Czy ten czarno - biały po prawej to piesek czy suczka i gdzie one przebywają?

dlatego została zapytana czy jest zainteresowana adopcją..a co to tego Oczekuje na akceptacje to tez nie wiem o co chodzi ;PPP

Posted

To taka asekuracja...
Moderator czyta każdy post napisany przez użytkownika i albo go akceptuje, czyli "wyświetla" dla innych albo kasujejeżeli uzna, że nic nie wnosi do wątku i jest zbędny :)
Więc wszystkie posty mają związek stricte z psami, a nie ma wątków pobocznych.
Jednak to ma swoje złe strony... zanim mod zaakceptuje posta dużo czasu mija i nie ma płynności wątku. Coś za coś. Ale nie ma tam "hopków", komentarzy ludzi i dygresji... same konkrety.

Posted

Od czasu gdy są w schronisku nie chcą nic jeść, mają sraczke, i zaczynają się robić bardzo chude...są w leczeniu miejmy nadzieje że nic im nie będzie:-(

Jeżeli wyzdrowieją zabierze je( OBY DWA) ta sama rodzina co zabrała do domu Bernardynke z naszego schroniska. ;D

Posted

To chyba nie będzie duży problem ;) Gdyby chłop był malamutem to bym mogła coś popytać, bo mam namiar na Pana który był jakiś czas temu zainteresowany naszym... (to tak na przyszłość gdyby taka rasa się u Was znalazła)

A tymczasem Husky w górę :)