Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=2][SIZE=4]TWISTER - Ma tak na oko ok. 6 lat, jest bardzo energiczny i wesoły, lubi się bawić na smyczy ciągnie widać, że ma ochote ostro się wybiegać a nie siedzieć w boksie.Do zwierząt nie jest agresywny.

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hala napisał(a):
Co za piękne psy... :oops:
Pies mi przypomina moja Carmen a suczka moją Sonię.... dlaczego ja mieszkam w bloku? :placz:

rozumiem że chętnie byś je zabrała ;)

Posted

Przede wszystkim może po kwarantannie jak będzie już można je wydać, to przerzucimy je na bezdomne szpice. Poza tym, ogłoszenia, ogłoszenia i jeszcze raz ogłoszenia;)

Posted

tak, ale co z tego że ogłoszenia? Ktoś na allegro wypatrzy i weźmie. A skad będziecier wiedzieć że to odpowiedni dom? A nie pójdą na pseudohodowlę?

Posted

Hala.... Na allegro zawsze informuję się o kontroli przed i po adopcyjnej ;) na pewno każdego potencjalnego właściciela dokładnie się sprawdzi ;)
Nie wyda się psów byle komu. To musi być ktoś kto ma warunki, doświadczenie i dobre intencje.
PS. Poza tym oczywiście jako że to chłopiec i dziewczynka i miały by iść razem to za pewne czekałby ich zabieg sterylizacji/kastracji;)

Posted

Właśnie może najpierw poczekajmy aż skończy się kwarantanna i wtdy zacznijmy myśleć o ogłoszeniach.

Znaczy razem nie muszą iść, choć mogą ale wtedy napewno trzeba je wysterylizowac i kastrowac.