Sweet Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 to dobrze:):) ciekawe kiedy dojdzie przelew i obrózka:) mam nadzieje ze dobre konto wpisałam i zadnej cyferki nie pomyliłam:evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='ewka i haker']czekamy na te fotki smiochu(ja pracuje ty spisz:D:P) hehe bo ja w nocy spie a nie buszuje po necie ;] [quote name='deer_1987']Ja tez kupilam wczoraj dwie nowe :P oo fajnie .... [quote name='ewka i haker']hehe wszyscy obroze ja czekam az przyjda te red dingo i moje dyski hehe a co ....ja tez czekam na ta z red diingooo [quote name='Selenne']O! Nowe foteczki! biore się za oglądanie heyoooo ogladaj ogladaj ;] [quote name='Martunia']Ale musiałyście mieć tam fajnie. :) Oj ale za sobą tęsknicie... ale na pewno jak wrócisz do domu, bardzo będziecie szczęśliwi. :) I Maks dostanie prezenty. ^^ Fajne zdjęcia. :loveu: juz dostal dostal ;p [quote name='xxSweetGirl93xx']No patrz co za zbieg okolicznosci:) ja tez zamówiłam obroże:D:D :evil_lol: hehe:) sliczne te fotki:) ja chce juz z nadmorza:D i maksia masz fotki z aparatu a nie z komorki?? bo wolałabym takie do banerku:evil_lol: hehe to mu jutro porobie aparacikiem i wstawie tutaj ;p to wtedy sobie wybierzesz ;p Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 ok:D tylko ładne poprosze:D hehe:) i najlepiej na tle trawy albo jakie tam chcesz:evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 o.k ....mysle ze cos zmajstruje ;] Quote
łapeczek Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 a jak ....;] jeszcze dzis postaram sie wam dac jakief foty maksikowe a potem z nad morza ;] Quote
ewka i haker Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 tak z nad morza... ale nie te co ja robilam <zly> Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 ok:D:D ;):):) wiecie co wam powiem dziewczynki moje:D chciałabym z wami isc na spacerek ale tramwaje nie jeżdżą na rataje:(:( bo wy nie macie pewnie dojazdu na malte za bardzo nie?? Quote
ewka i haker Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 ale ty z ronda do awf daleko nie masz;) Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 no w sumie tak... to jeszcze sie zgadamy wolałabym jeszcze na koniec tego tygodnia sie z wami spotkac ale mysle ze w pierwszy weekend wrzesnia tez by bylo dobrze jesli wam bedzie pasowac.. bo zalezy tez od pogody bo w deszcz albo jak bedzie tak jak dzisiaj to sie z małym nie wybiore na poznań:evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):ok:D:D ;):):) wiecie co wam powiem dziewczynki moje:D chciałabym z wami isc na spacerek ale tramwaje nie jeżdżą na rataje:(:( bo wy nie macie pewnie dojazdu na malte za bardzo nie?? ja mam dostep do Malty....bo wystarczy ze przede kawalek tzn... z 10 minut pieszo ;] wiec jak cos to mi pasuje;p:cool3: ewka i haker napisał(a):ale ty z ronda do awf daleko nie masz;) ze sroodki ma kawalek ... a z ronda rataje ma szybciutko ;p:eviltong: wszystko sie jeszcze dogada i uzgodni...ja sie nie pokaze na spotkanku jezeli nie wygole Maksa bo mi wstyd ;[ Quote
Martunia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Hej. :) No właśnie, czas do fryzjera iść. ^^ Co u Was? Quote
ewka i haker Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 ania wstydz sie wstydz juz do fryzjera!! Quote
Sweet Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 hehe;) ja mojego zaroślaka juz umówiłam do fryzjera na 8 września:) ty tez sie umów z maksem:) Quote
ewka i haker Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 o fajnie kabi bedzie szbciej zrobiony niz max:P Quote
ewka i haker Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 nie wiem ale mial byc juz daaaaaaawno:P Quote
łapeczek Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Martunia napisał(a):Hej. :) No właśnie, czas do fryzjera iść. ^^ Co u Was? ano czas ;] u nas nic ciekawego nadrabiam galerie ...i obrabiam zdiecia z nad morza:razz: ewka i haker napisał(a):ania wstydz sie wstydz juz do fryzjera!! łatwo powiedziec:-( xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe;) ja mojego zaroślaka juz umówiłam do fryzjera na 8 września:) ty tez sie umów z maksem:) bedzie trzeba ;] ewka i haker napisał(a):o fajnie kabi bedzie szbciej zrobiony niz max:P hehe no nie wiem ;p xxSweetGirl93xx napisał(a):a max kiedy??:D postaram sie dzis zadzwonic do niej ;p ewka i haker napisał(a):nie wiem ale mial byc juz daaaaaaawno:P ale jak ja nie pomysle to nikt go juz nie zawiezie ...a mnie przeciez nie bylo tydzien ...a wczoesnije jej nie bylo ;] Quote
Martunia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 O no właśnie, czekamy na zdjęcia znad morza. ;) Quote
łapeczek Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 czesc wszystkim zaraz wstawie ale jeszcze nie z nad morza ;[ bo w kolejce mam jeszcze troszke fotek Maksia ;p Quote
Recommended Posts