Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szukam domu dla czteroletniej Malamutki ze schroniska we Wrocławiu.
Jest przyjazna do ludzi i zwierząt.Przekochana i urocza.
Wysterylizowana.
Trafiła tam z interwencji- błąkała się po ulicach.

Proszę pomóżcie znalezc dla niej nowy dom.

Posted

nefcikowa to ja Tobie targałam 30 kilowy worek z kościami??:evil_lol:

O panience należy jeszcze dodać, że:
- jest dominująca w stosunku do innych suk- to ona żądzi, a jak jej się coś nie spodoba to "winna" dostaje po grzbiecie; z psami bez problemu, choć w kaszę dmuchać sobie nie da.
- wyjec niesamowity! Ale to już chyba nowy właściciel powinien wiedzieć! Taka rasa!
- nie usiedzi chwili w miejscu! Cały czas chciałaby coś robić- utrzymać ją przy wyczesywaniu w jednym miejscu to po prostu syzyfowa praca! Miałam tak już dwa razy...:eviltong:
- jest baaardzo silna! Świetnie nadawałaby się do ciągnięcia sanek- bo i posłuszna przy tym i inteligentna!
- absolutnie nieagresywna! Aczkolwiek w przeszłości dostawała swoje, bo czasami sie odwuwa i zamiera, jak mam podniesioną rękę (bynajmniej nie po to, żeby ją uderzyć:p)

Posted

uhu, to wychodzi na to, ze to jednak nie taki idealek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale w ogloszeniach sa namiary na Nefcikowa wiec najwyzej bedzie dodatkowo uswiadamiac potencjalnych chetnych :cool3:

• 1 month later...