Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam :)

Mam pół roczną charcicę polską. Ze szczęścia, jak np. przychodze ze szkoły lub ze sklepu itp. Arika skacze ze szczęścia tylko, że ona skacze bardzo wysoko i czasem podskakuje tak, że na chwile ani jedna jej noga nie jest na podłodze :( Ciesze się, ze tak ona się cieszy jak wracam, tylko boje się iz jak dorośnie i będzie wielka to jest skoczy i my mozemy się przewrócic, ale tez ona moze sobie cos zrobic :( Jest jeszcze mała więc myśle, ze nauczy sie tego. Tylko powiedzcie jak mam jej tego oduczyc.

Z góry dziękki :)

:hand:

Dominisia i moja charcica polska Ariczka :great: :bluepaw:

gg: 2560415 :hand:

Posted

Hej!

Ksiazki polecaja wystawienie zgietego kolana przed siebie.

Albo zniz sie do poziomu psa(przykucnij ipt), to nie bedzie musial skakac.

Stanowczo powiedz: NIE! NIE WOLNO! , kAZ Usiasc, a gdy sunia to zrobi, to nagrodz ja. powodzenia!!!!!

Posted

Ja też radzę wyciągac zgięte kolano :) też tak robilam z Mają. Tylko musisz uważać żeby nie kopnąć Ariki np. w głowę... 8)

Życzę powodzenia!! Moja też się jeszcze tego nie oduczyła :wink:

Dalmati & Maja

Posted
Ja też radzę wyciągac zgięte kolano też tak robilam z Mają. Tylko musisz uważać żeby nie kopnąć Ariki np. w głowę...

Życzę powodzenia!! Moja też się jeszcze tego nie oduczyła

Dalmati & Maja

ekhm, nie bardzo rozumiem co to ma na celu :roll:

czy ktos mi wytlumaczy ??

Posted

Dziękuje bardzo :D

Tak to racja, kiedy kucne wskakuje mi na plecy :) Ja wtedy siedam na kanapie i pozwole aby wycieszyła się mną :lol:

Z tym kolanem to dobra rzecz tylko, ze myśle iz Arika pomysli, ze zwariowałam :lol: Bo to tego czasu pozwalaliśmy ( :( )jej skakac ze szczęścia, a teraz pańcia nie pozwala i wyciąga kolano :lol:

Ale spróbuję i też wyprubuję to co powiedziała blackpanthera, ze każe jej usiąźć (u mnie będzie zamiast siedzenie będzie warowanie, bo Aricia umie warowac, a siadac jeszcze nie :D)

Czekam na dalsze propozycje :)

:hand:

Dominisia i moja charcica polska Ariczka :great: :bluepaw:

gg: 2560415 :hand: