cockermanka Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 [quote name='palma']CZY MOGĘ JECHAĆ DO ZK O WYROBIENIE RODOWODU I ODRAZU ZGŁOSIC PIESKA NA WYSTAWE ?[/quote] Oczywiście - do zgłoszenia szczeniaka na wystawę konieczny jest nr rejestracyjny,który otrzymasz w oddziale gdy będziesz składac metrykę i wyrabiac rodowód. Quote
simbik Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 A ja miałam miłą niespodziankę, bo na rodowód czekałam tylko dwa miesiące i do tego nie ma w nim rzadnych błędów :lol: . Pani za mną w kolejce, która również odbierała rodowód nie miała tyle szczęścia... dwa błędy, więc chyba naprawdę mam farta :roll: . Quote
Neiven Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 ja czekalam 6 miesiecy..., ale bezbłednie wypelniony Quote
CHI Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 [quote name='Hawana']ja czekalam 6 miesiecy..., ale bezbłednie wypelniony[/quote] ja też czekałam pół roku... ale nie miałam tyle szczęścia nie wiedziałam, że mieszkam w Starej Kamiennej:angryy: a zastanawiałam się, co Wielmożne Panie mogą pomylić, zakładając, że dane rodziców są w komputerze... a z wrażenia nie sprawdziłam pisowni imienia mojej suczy.. chyba muszę zadzwonić do Związku :razz: Quote
Recommended Posts