karolina1 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 a wiesz że nie wim nic mi nawet nie wspomniała że ktoś się nim interesuje. ;] Quote
Fenris Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Dużo osób się nim interesuje. Odpadają w przedbiegach. Innym np. nie chce sie czekać i idą sobie jednak kupić szczeniaczka na giełdzie, która w tcz jest w tej kwestii bardzo aktywna :angryy: (sam Gobi był na giełdzie kupiony od jakichś bambrów) ... dlatego Gobiczek wciąż czeka, już bez jajek. Quote
karolina1 Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 A więc Morwa już w domku. :multi: Teraz czkamy aż znajdzie się ktoś na tyle odpowiedzialny żeby mógł zabrać Gobusia do siebie. Quote
karolina1 Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Do schronisk trafił nowy pies, nie bullowaty. Psiak jest młodym bokserem, będe we wtorek w schronisku to zrobie mu zdjęcia i zaloże mu wątek. Quote
natalia_aa Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Jak bedziesz miala fotki napisz w jego sprawie do dziewczyn z BWP (Boksery w Potrzebie), Aga (i Theta) brala od nas sucz na tymczas, moze Wasza morde tyz wezmie... Quote
Alicja Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]czy to się kiedyś skończy :shake:.... pieski ciotka nie zapomniala o was ...tylko spotkala złego czlowieka [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Wola Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 nie skończy się dopóki prawo nie będzie porządnie chronić zwierząt i nie skończy się ta nieodpowiedzialność... :shake: Ale tymczasem szukamy domeczku dla Gobusia i boksi. Quote
Alicja Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Wola']nie skończy się dopóki prawo nie będzie porządnie chronić zwierząt i nie skończy się ta nieodpowiedzialność... :shake: Ale tymczasem szukamy domeczku dla Gobusia i boksi.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] wieczorkiem zrobie Gobisiowi ogłoszonko tylko dogrzebie się czy sa namiary ...dobrze ze jest BwP ....będzie łatwiej coś dla boxi znaleść ...[/B][/COLOR][/FONT] Quote
karolina1 Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Wczoraj wieczorem ktoś przywiązał do bramy schroniska psa w kagańcu. Okazało się że jest to Amstaff, jest bardzo agresywy udało się Go odwiązać i Wsadzić do klatki, ale cały czas jest w kagańcu. Nie wiem co z nim będzie, może się uspokoi, jeżeli nie niestety zostanie uśpiony.Nie widziałam Go jeszcze,bo do mojem mamy dzwonili tylko wieczorem ze schroniska.Wiem jedynie że jest wielki, napewną większy od Gobiego. Po tych wszystkich pogryzieniach co mówi z TV już się zaczyna oddawanie..ehh ludzie są niepoważni. Quote
Alicja Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no niestety .....ja już miałam niemiłą sytuację :shake:mój Ozzy podbiegł do goldenki .....pan KAZAŁ zabrać psa ......a widzieli się już nie raz :razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
karolina1 Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 eh... kiedy to się wkońcu skończy...:shake: Quote
Fenris Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Jutro może uda mi się wybrać do schrona, to go zobacze. Jesoo jak ja kocham te przywiązania do płotu :angryy: Nawet spokojne psiaki potrafią wtedy furii dostawać z przerażenia. Quote
karolina1 Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 A dał byś rade zrobić jakieś zdjęcie?? Quote
natalia_aa Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Karola a Ty nie dasz rady podjechac? Kontaktowalas sie w sprawie boksi z dziewczynami z BWP, masz jej zdjecia? Quote
karolina1 Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Jeszcze nie , ja w schronisku będe we wtorek. Quote
karolina1 Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Co do tego nowego asta: Wiem że jest duży i krępy i biały ;] ma tam może pare czarnych plamek ale mało.. co do agresji to już mu przechodzi, poprostu był naprawde nieźle zcykorowany, teraz moża spokojnie Go pogłaskać i już troche zaczyna merdać ogonkiem jednak jeszcze troche się trzęsie ze stachu. To tak samo jak było z Bulgotkiem Gdyńskim, Natalia pewnie pamiętasz jaki na początku był agresywny, trzeba było Go na sztywnym wsadzać do klatki, a potem co? Kochaniutki był. A co do Bokserka to dziś już grzeje dupke w domku. :loveu: Quote
natalia_aa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 A 14 dniowej kwarantanny ni ma?:roll: (dot. boksera) Czy wlasciciel odebral? Bede czekac na fotki bialasa, no i trza go jakos nazwac. Przede wszystkim jednak trzeba go poobserwowac i stwierdzic czy on wogole adopcyjny bedzie. Quote
karolina1 Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Tak bokserka właściciel odebrał. Co do białego to mama mówi że niezły byk, większy od Gobiego bardziej krępy na klacie i że ma łep wielki. Quote
natalia_aa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 A jest pewna, ze to amstaff? Może to znowu jakis bandog, argentynczyk albo buldog amerykanski... No nic poczekam na fotki to sie okaze. Quote
Fenris Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Sorry nie zdołałem wpaść, ale bede na dniach, z aparatem. Jestem teraz zakręcony jak domek ślimaka :/ Quote
karolina1 Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Nie no spoko, ja właśnie siedze na kompie w schonie już wsawiam białaska na pierwszą. Quote
Recommended Posts