karolina1 Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]na nocnik go nauczę :razz::razz:....[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :evil_lol: no i problem rozwiązany, nie bedzie juz musiał wychodzić. Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='karolina1']:evil_lol: no i problem rozwiązany, nie bedzie juz musiał wychodzić.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: zainwestuje w Pampersy ...;) Ja mam na osiedlu takiego gostka ...mosiek niesamowity ...ma takiego szczypioreczka , kupił miot 3 suczek pseudo AST na allegro za 1zł ...1 sprzedali , 1 poszła do syna i nie wiem jak teraz wygląda a 1 została u nich i facio sie z nia prowadza z kagańcem ciasnym na pysiu ....mała do mnie i Ozzulka się garnie ...zna nas od 3 lat , a on z uporem maniaka twierdzi ze ona strasznie agresywna jest ...facet sie chyba podbudowuje takim stwierdzeniem :shake: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
karolina1 Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 chyba tak...:shake: co za facio... Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]No i dziś późny spacerek ........[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Wola Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Nie było mnie wczoraj a tu na wątkach obłęd naszych bullowatych coraz więcej. Tylko strach wszędzie... Każdy się boi, nie wiem co Ci "właściciele"(choć to nie odpowiednia nazwa) robią z tymi psami:angryy::angryy::angryy: To ja solidarnie nauczę swoją suczkę siadać na sedes. Koniec spacerów z psami :lol: Quote
Alicja Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Dopóki się nie nauczą siq w domeczku ;)wychodzimy na 1szą ....[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Wola Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Czyli co zanim wydamy bulla ze schroniska musi przejść obowiązkowy kurs załatwiania się na nocnik?? to będzie dopisane do umów adopcyjnych :lol: Quote
Alicja Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='Wola']Czyli co zanim wydamy bulla ze schroniska musi przejść obowiązkowy kurs załatwiania się na nocnik?? to będzie dopisane do umów adopcyjnych :lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol:...obowiązkowo [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Na dobranoc ...jeszcze na 1 szą [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Maszerujemy sobie razem ..........[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]No i na 1szą .......[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to teraz pora na obiadek ......[/B][/COLOR][/FONT] Quote
karolina1 Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 To ja zabieram na spacerek po obiadku ;D Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]i na 1 szą .........[/B][/COLOR][/FONT] Quote
natalia_aa Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Gdzie nie wejde bullowatych coraz wiecej :/ Jutro jak bede miala wiecej czasu powrzucam 2 nowe gdynskie slodziaki... Quote
natalia_aa Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 A kiedy 3 przyszedl? Ja mam info o Donxie i Xenie... Xsywki nie licze... Quote
Recommended Posts