Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]na nocnik go nauczę :razz::razz:....[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

:evil_lol: no i problem rozwiązany, nie bedzie juz musiał wychodzić.

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karolina1']:evil_lol: no i problem rozwiązany, nie bedzie juz musiał wychodzić.[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: zainwestuje w Pampersy ...;)

Ja mam na osiedlu takiego gostka ...mosiek niesamowity ...ma takiego szczypioreczka , kupił miot 3 suczek pseudo AST na allegro za 1zł ...1 sprzedali , 1 poszła do syna i nie wiem jak teraz wygląda a 1 została u nich i facio sie z nia prowadza z kagańcem ciasnym na pysiu ....mała do mnie i Ozzulka się garnie ...zna nas od 3 lat , a on z uporem maniaka twierdzi ze ona strasznie agresywna jest ...facet sie chyba podbudowuje takim stwierdzeniem :shake:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Nie było mnie wczoraj a tu na wątkach obłęd naszych bullowatych coraz więcej. Tylko strach wszędzie... Każdy się boi, nie wiem co Ci "właściciele"(choć to nie odpowiednia nazwa) robią z tymi psami:angryy::angryy::angryy:

To ja solidarnie nauczę swoją suczkę siadać na sedes. Koniec spacerów z psami :lol:

Posted

Czyli co zanim wydamy bulla ze schroniska musi przejść obowiązkowy kurs załatwiania się na nocnik?? to będzie dopisane do umów adopcyjnych :lol:

Posted

[quote name='Wola']Czyli co zanim wydamy bulla ze schroniska musi przejść obowiązkowy kurs załatwiania się na nocnik?? to będzie dopisane do umów adopcyjnych :lol:[/quote]

:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol:...obowiązkowo [/B][/COLOR][/FONT]