C&B Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 [quote name='mineralna_']Mogę ci oddać jeden z moich klikerów :razz: Kliker świetna sprawa :loveu:[/quote] A za ile? :razz: O ile rodzice dadzą sie namówić, bo oni w wynalazki nie wierzą :cool1: Quote
C&B Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Ja za darmo zwykle nic nie biorę i tak będzie i w tym przypadku :diabloti: A może na bazrku kupię, bo widziałam z Eukanuby...;) Quote
mineralna_ Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='C&B']Ja za darmo zwykle nic nie biorę i tak będzie i w tym przypadku :diabloti: A może na bazrku kupię, bo widziałam z Eukanuby...;)[/quote] dobra - tysiąc pięćset dwa dziewięćset :evil_lol: ok ;) Quote
C&B Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 [quote name='mineralna_']dobra - tysiąc pięćset dwa dziewięćset :evil_lol: ok ;)[/quote] Tyle to nie mam:diabloti: Namówmy tylko rodziców:angryy: Quote
Pestka Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 A sama nie możesz kupić? Z zwykłym zoologicznym nie kosztuje pewnie wiecej jak 10 zł ;) Quote
C&B Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 [quote name='Pestka']A sama nie możesz kupić? Z zwykłym zoologicznym nie kosztuje pewnie wiecej jak 10 zł ;)[/quote] Ale jak kupię w zwykłym zoologu to psom żadnym nie pomogę a tak :D Ktoś miał może z Eukanuby? Quote
mineralna_ Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Z Eukanuby się podobno szybko psuje ;) Quote
C&B Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 [quote name='mineralna_']Z Eukanuby się podobno szybko psuje ;)[/quote] To mnie pocieszyła :diabloti: Idę szukać innych, a waszym zdaniem jakie najlepsze < no i rozsądne ceny>? Może akurat na bazarku gdzieś będą :evil_lol: Quote
Pestka Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='C&B']Ale jak kupię w zwykłym zoologu to psom żadnym nie pomogę a tak :D Ktoś miał może z Eukanuby?[/quote] Aha bno to jak taki cel to ok. Ja mam z Eukanuby i sa ok. Co prawda jeden się zepsuł :evil_lol: Ale to dobrze, bo nie zepsul sie tak ze nie działa tylko ciszej klika a jeden głośniej, tego głośniejszego uzwyam na dworzu a cichego w domu. Quote
C&B Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 [quote name='Pestka']Aha bno to jak taki cel to ok. Ja mam z Eukanuby i sa ok. Co prawda jeden się zepsuł :evil_lol: Ale to dobrze, bo nie zepsul sie tak ze nie działa tylko ciszej klika a jeden głośniej, tego głośniejszego uzwyam na dworzu a cichego w domu.[/quote] No to nawet i lepiej że jeden ciszej - to domowników nie drażni :diabloti: Ja oprócz Eukanuby nic nie znalazłam jutro pójdę do zoologa się rozejrzeć <e 20 zł straczy? > Quote
Pestka Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='C&B']No to nawet i lepiej że jeden ciszej - to domowników nie drażni :diabloti: Ja oprócz Eukanuby nic nie znalazłam jutro pójdę do zoologa się rozejrzeć <e 20 zł straczy? >[/quote] Raczej tak, bo u mnie taki zwykły z trixie kosztuje około 6-7 zł. Quote
C&B Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 [quote name='Pestka']Raczej tak, bo u mnie taki zwykły z trixie kosztuje około 6-7 zł.[/quote] Ja mam nadzieję że u mnie jakikolwiek będzie:cool1: Quote
Bewarka Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Ja mam z E. W ogóle go nie używam, ale jest :D I sie trzyma, co nie dziwne, leżąc w szufladzie...:eviltong: Quote
C&B Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 [quote name='Bewarka']Ja mam z E. W ogóle go nie używam, ale jest :D I sie trzyma, co nie dziwne, leżąc w szufladzie...:eviltong:[/quote] A ja jutro die do zoologa , mam nadzieję, że 20 zł wystarczy... Quote
Bewarka Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Na pewno. Ileż może kosztować plastikowa skrzynka z kawałkiem metalu? :evil_lol: Chyba, że jakaś nowsza wersja z bajerami. xD Quote
C&B Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 [quote name='Bewarka']Na pewno. Ileż może kosztować plastikowa skrzynka z kawałkiem metalu? :evil_lol: Chyba, że jakaś nowsza wersja z bajerami. xD[/quote] tak z wbudowanym MP3, wyświetlaczem 2,7 cal :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 ja tam kliker chcialam i sie na niego napalilam a pouzywalam go chyba tydzien i teraz lezy.:diabloti: Quote
mineralna_ Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Ja uwielbiam kliker :loveu: Nawet myszy klikać próbowałam :diabloti: Quote
C&B Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='Kibaa']i jak kupiłaś? :> za ile?[/quote] Nie kupiłam bo w żadnym nie było:angryy: Jeden to mi chciał kolczatkę sprzedać:angryy: [quote name='Pusiakowa']ja tam kliker chcialam i sie na niego napalilam a pouzywalam go chyba tydzien i teraz lezy.:diabloti:[/quote] :diabloti: [quote name='Pusiakowa']dobry.:cool3:[/quote] Dobry [quote name='mineralna_']Ja uwielbiam kliker :loveu: Nawet myszy klikać próbowałam :diabloti:[/quote] A ja będę Jebka :lol: Quote
Kibaa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 a to z jakiej racji Ci kolczatkę chciał sprzedać? nie wiedział co to kliker? :-o Quote
C&B Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='Kibaa']a to z jakiej racji Ci kolczatkę chciał sprzedać? nie wiedział co to kliker? :-o[/quote] Nie wiedział, a jak mu powiedziała co to to zrobił wielkie oczy i powiedział że ma kolczatkę :angryy: Jutro zamawiam takie o to cuda: [url=http://futrzakowo.pl/index.php?products=product&prod_id=3332]Fish4Dogs Sea Biscuits Tiddlers 100g (treningowe)[/url] [url=http://futrzakowo.pl/index.php?products=product&prod_id=2366]JP Hery odżywka nawilżająco-regenerująca CARESSE BRILLANCE 200ml[/url] [url=http://futrzakowo.pl/index.php?products=product&prod_id=2131]JP Hery INTENSE BLANC szampon intensyfikujący kolor biały i jasny 200ml[/url] [url=http://futrzakowo.pl/index.php?products=product&prod_id=53]Trixie nowoczesny KLIKER CLICKER dla psa[/url] Quote
Recommended Posts