Asiaczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='C&B'] Ni mam nowych, strae chyba jakieś mam:eviltong:[/quote] To dawaj stare! Pzdr. Quote
kaskaSz Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Ooo, widze jakiś zmierzchowy av. :cool3::lol: Quote
C&B Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Taka była radość gdy wróciliśmy z Poznania :evil_lol: [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/a2c0778c012424dd.html"][IMG]http://images43.fotosik.pl/182/a2c0778c012424ddmed.jpg[/IMG][/URL] Quote
Cavy Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Ale uradowana kluska mała :loveu: :evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 E tam, jedno? Ja do szczęścia potrzebuję troszkę więcej :D Quote
C&B Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Cavy']Ale uradowana kluska mała :loveu: :evil_lol:[/quote] Muszę dbać, żeby to się właśnie w kluskę nie zmieniło, bo tylko by żarło, i żarło:shake: [quote name='Klaudysiaczek']E tam, jedno? Ja do szczęścia potrzebuję troszkę więcej :D[/quote] Więcej nie ma! Zresztą idę czytać Edzia, Bellę i Jacoba:evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 A na której części/momencie jesteś? ;> Mój też by tylko żarł i żarł... Ale na szczęście trzymamy kondycję :roll:. Quote
C&B Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Klaudysiaczek']A na której części/momencie jesteś? ;> Mój też by tylko żarł i żarł... Ale na szczęście trzymamy kondycję :roll:.[/quote] Czytam Ksieżyc W Nowiu, jak Bella zapytała się Jacoba czy nurkuje :evil_lol: No my też biegamy, skaczemy:evil_lol: Wszystko, żeby nie rozpaść, chodź w tej sierści i tak wygląda jak wielka klucha, ale po kąpieli okazuje się zwykłym szczurkiem:evil_lol: Quote
Pestka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 och księzyc w nosiu :D Ja już wszystkie części przeczytałam :P Quote
Klaudysiaczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 To czytaj, czytaj :cool3:. Hm, właściwie Dragon dba o moją kondycję, a nie ja o jego. No cóż, skorzysta na tym pani piecha :evil_lol:. Quote
C&B Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Pestka']och księzyc w nosiu :D Ja już wszystkie części przeczytałam :P[/quote] A ja już wszystkie mam i się zamierzam do czytania i jakoś nie mogę, bo za szybko się skończą:evil_lol: Quote
Bewarka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Za 2 tyg koniec wakacji to będziesz miała mniej czasu... ;p A jeszcze ci 2 książki zostały i jeszcze musisz dać zapas fot, nie? :cool3: Quote
C&B Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Bewarka']Za 2 tyg koniec wakacji to będziesz miała mniej czasu... ;p A jeszcze ci 2 książki zostały i jeszcze musisz dać zapas fot, nie? :cool3:[/quote] No niestety:shake: Ciekawe czy na dogo bd miała czas? :crazyeye: Quote
Tepes Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Bewarka']Za 2 tyg koniec wakacji to będziesz miała mniej czasu... ;p A jeszcze ci 2 książki zostały i jeszcze musisz dać zapas fot, nie? :cool3:[/quote] [SIZE=7][B][COLOR=Blue]NIEEEEEEEEEE! [/COLOR][/B][COLOR=Blue][SIZE=2]Wiesz co jak tak możesz o tym wspominać:shake: :diabloti: [/SIZE][/COLOR][/SIZE] Quote
Pestka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='C&B']A ja już wszystkie mam i się zamierzam do czytania i jakoś nie mogę, bo za szybko się skończą:evil_lol:[/QUOTE] Też tak miałam, ale wzięlam sie za czytaniepo raz drugi :evil_lol: Quote
C&B Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Pestka']Też tak miałam, ale wzięlam sie za czytaniepo raz drugi :evil_lol:[/quote] Hehe Ja ogólnie nie często czytam książki kilka razy, bo zawsze wiem co po czym będzie. No chyba że jestem na prawdę zdesperowana :evil_lol: Idę czytać no w końcu! Zatrzymują mnie, i zatrzymują ! Quote
Pestka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='C&B']Hehe Ja ogólnie nie często czytam książki kilka razy, bo zawsze wiem co po czym będzie. No chyba że jestem na prawdę zdesperowana :evil_lol: Idę czytać no w końcu! Zatrzymują mnie, i zatrzymują ![/QUOTE] Ja też nie lubie 2 razy ale Zmierzch moge czytac i czytac :cool3: Quote
C&B Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Pestka']Ja też nie lubie 2 razy ale Zmierzch moge czytac i czytac :cool3:[/quote] :evil_lol: A ja na razie zaprzestałam. Na dziś mi starczy:loveu: Jestem na momencie kiedy to B. i J. wrócili z lasu, bo szukali tej polany:lol: Quote
LadyK Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [CENTER][SIZE="2"][FONT="Century Gothic"]http://images43.fotosik.pl/182/a2c0778c012424ddmed.jpg :loveu: Więcej fot, więcej fot :diabloti:[/FONT][/SIZE][/CENTER] Quote
Klaudysiaczek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Ja też nie wiem, czy w roku szkolnym będę nadążać za Dogo :diabloti:. [SIZE=1]Rozumiem, że zguba się nie znalazła? :([/SIZE] Quote
Cavalierkaa Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Ślicznee. ! [url]http://images43.fotosik.pl/182/a2c0778c012424ddmed.jpg[/url] Muaa :* Ale poprosimy więcej zdjęć :mad: Quote
C&B Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [CENTER]Zdjęć więcej nie mam;) Ale zobaczyliście za to jaki mam czysty stół:evil_lol: Bary się nie odnalazł :-( Zobaczcie jakie ładne bannerki robi zuzka i szelciaki :loveu: [/CENTER] Quote
Cavalierkaa Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='C&B'][CENTER]Zdjęć więcej nie mam;) Ale zobaczyliście za to jaki mam czysty stół:evil_lol: Bary się nie odnalazł :-( Zobaczcie jakie ładne bannerki robi zuzka i szelciaki :loveu: [/CENTER] [/quote] Trzymam kciuki aby się odnalazł ;) Quote
McDzik Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='C&B']Czytam Ksieżyc W Nowiu, jak Bella zapytała się Jacoba czy nurkuje :evil_lol: No my też biegamy, skaczemy:evil_lol: Wszystko, żeby nie rozpaść, chodź w tej sierści i tak wygląda jak wielka klucha, ale po kąpieli okazuje się zwykłym szczurkiem:evil_lol:[/QUOTE] Hey! Ja też czytam "Księżyc w Nowiu", zostało mi 10 stron do końca, ogarnęłam w 3 dni i to same nocki pozarywane, bo w dzień wakacjuję poza domem albo coś :lol: Trzymam kciuki za odnalezienie Barego, smutna nowina... Quote
LadyK Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [FONT="Century Gothic"][SIZE="2"][CENTER]Jaki super banner :diabloti: Właśnie słysze jak mój pies chyba pierwszy raz w życiu wyje, bo karetka/straż jedzie :crazyeye::crazyeye: A tak poza tym to powinnaś mieć na bannerze napis : Czika eXtra Leśny Lemur to by było w skrócie Czika XXL :diabloti:[/CENTER][/SIZE][/FONT] Quote
Recommended Posts