LadyK Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [CENTER][quote name='C&B']Już nie długo jadę:multi: Moje dziecię ma już półeczkę gotową:diabloti:[/QUOTE] To super :multi: Moje dziecko właśnie nie miało legowiska dla siebie :diabloti: Jak się Twoje dziecko będzie nazywało? Moje jeszcze bezimienne :evil_lol:[/CENTER] Quote
C&B Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='Owczarkowa'][CENTER] To super :multi: Moje dziecko właśnie nie miało legowiska dla siebie :diabloti: Jak się Twoje dziecko będzie nazywało? Moje jeszcze bezimienne :evil_lol:[/CENTER] [/quote] Mam tylko jedną propozycję Panuś, ale weźcie mi coś doradźcie:placz: Quote
LadyK Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [CENTER][quote name='C&B']Mam tylko jedną propozycję Panuś, ale weźcie mi coś doradźcie:placz:[/QUOTE] Panuś ładne :evil_lol: Hmm...ja nie wiem :eviltong: Może być damskie imie też, bo jak jest imię damskie Mercedes to Panasonic tym bardziej :evil_lol::evil_lol:[/CENTER] Quote
C&B Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='Owczarkowa'][CENTER] Panuś ładne :evil_lol: Hmm...ja nie wiem :eviltong: Może być damskie imie też, bo jak jest imię damskie Mercedes to Panasonic tym bardziej :evil_lol::evil_lol:[/CENTER] [/quote] Gdzie żeńskie! To prawdziwy mężczyzna! Więc proszę mi z takimi tekstami nie wyskakiwać!:diabloti: Chyba zostanie Panuś:razz: Quote
LadyK Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [CENTER][quote name='C&B']Gdzie żeńskie! To prawdziwy mężczyzna! Więc proszę mi z takimi tekstami nie wyskakiwać!:diabloti: Chyba zostanie Panuś:razz:[/QUOTE] A no tak, przecież musi być mężczyzna, bo już masz jedną pannę w domu :diabloti:[/CENTER] Quote
Illusion Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Panuś zostaw :evil_lol:. Jak chcecie, to mi też sprawcie takiego synka co by Toś miała się z kim bawić :evil_lol:. Quote
Kisia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 chce foty :diabloti: u mnie właśnie była dostawa :cool3: Quote
C&B Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='Owczarkowa'][CENTER] A no tak, przecież musi być mężczyzna, bo już masz jedną pannę w domu :diabloti:[/CENTER] [/quote] No jasne:loveu: [quote name='RCookie']Panuś zostaw :evil_lol:. Jak chcecie, to mi też sprawcie takiego synka co by Toś miała się z kim bawić :evil_lol:.[/quote] Sama se spraw:diabloti: [quote name='Kisia']chce foty :diabloti: u mnie właśnie była dostawa :cool3:[/quote] Na razie się ładują akumulatorki. Zrobiłam już dwie fotki i na razie nie wygląda to najlepiej, ale już go kocham:loveu: Zaraz idę pozerkać :lol: Podczas podróży Panuś był bardzo, bardzo grzeczny:loveu: Moja krew:evil_lol: Tylko cena podrożała... Z 1300 na 1500 . Ale i tak po zniżce zapłaciliśmy 1080:evil_lol: Quote
LadyK Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [CENTER]Mojemu dziecku też się akumulator ładuje :diabloti: Pokaż nam jakieś fotki potem :loveu::loveu::loveu:[/CENTER] Quote
C&B Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='Owczarkowa'][CENTER]Mojemu dziecku też się akumulator ładuje :diabloti: Pokaż nam jakieś fotki potem :loveu::loveu::loveu:[/CENTER] [/quote] :diabloti: Jak się naładuje to muszę go do końca wyładować to zrobię dużo:evil_lol: Tzn. jeszcze karty nie kupiłam, a on ma tylko 50MB wbudowanej, ale kilka się uda zrobić xD:eviltong: Ale jest taki przystojny:loveu: Quote
C&B Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='karkakarka']No to czekamy na nową dostawę fotek :multi:[/quote] Troche sobie jeszcze poczekacie:evil_lol: Ładuje się to i ładuje:diabloti: Jakby skończyć nie mogło...:shake: A aparat śpi sobie w półeczce:evil_lol: Tylko mi sznureczka do zasłony na obiektyw nie dali:mad: Ale jakoś to zniosę:eviltong: I tak opuścili 420 zł:diabloti: Quote
LadyK Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [CENTER][quote name='C&B']:diabloti: Jak się naładuje to muszę go do końca wyładować to zrobię dużo:evil_lol: Tzn. jeszcze karty nie kupiłam, a on ma tylko 50MB wbudowanej, ale kilka się uda zrobić xD:eviltong: Ale jest taki przystojny:loveu:[/QUOTE] To czekam na te fotki jak co :diabloti: Jak mnie burza nie zastanie prędzej, bo coś się chmura :eviltong: Pozdrów go ode mnie :loveu:[/CENTER] Quote
karkakarka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 No to czekamy na nową dostawę fotek :multi: Quote
Illusion Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='C&B'] Sama se spraw:diabloti:[/quote] Ok, tylko daj mi pieniążki :evil_lol:. Czekamy na fotki ;). Quote
C&B Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='RCookie']Ok, tylko daj mi pieniążki :evil_lol:. Czekamy na fotki ;).[/quote] Nie mam:placz: Jakbym miała to bym ci dała:diabloti: Jak dziś się wyrobię to dam, a jak nie to sorry, al jutro:roll: Quote
Illusion Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Będzie ciężko, ale postaramy się przeżyć :shake: :evil_lol:. Quote
LadyK Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [CENTER][quote name='C&B'] Jak dziś się wyrobię to dam, a jak nie to sorry, al jutro:roll:[/QUOTE] Se nawet nie żartuj :diabloti: Tylko fotki daj :evil_lol:[/CENTER] Quote
C&B Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='Owczarkowa'][CENTER] Se nawet nie żartuj :diabloti: Tylko fotki daj :evil_lol:[/CENTER] [/quote] Mam fotki, ale brzyyydkie:placz: Chcecie brzydkie, prześwietlone foty Cziki?:oops: Na razie nie bardzo mi te fotki wychodza, ale mam nadzieję, że będzie lepiej..:lol: Quote
LadyK Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [CENTER][quote name='C&B']Mam fotki, ale brzyyydkie:placz: Chcecie brzydkie, prześwietlone foty Cziki?:oops: Na razie nie bardzo mi te fotki wychodza, ale mam nadzieję, że będzie lepiej..:lol:[/QUOTE] Chcemy! :diabloti: Jasne, że będzie lepiej ;)[/CENTER] Quote
Kisia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='C&B']No jasne:loveu: Sama se spraw:diabloti: Na razie się ładują akumulatorki. Zrobiłam już dwie fotki i na razie nie wygląda to najlepiej, ale już go kocham:loveu: Zaraz idę pozerkać :lol: Podczas podróży Panuś był bardzo, bardzo grzeczny:loveu: Moja krew:evil_lol: Tylko cena podrożała... Z 1300 na 1500 . Ale i tak po zniżce zapłaciliśmy 1080:evil_lol:[/quote] to czekam :loveu: hehehe :lol: Quote
C&B Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='Kisia']to czekam :loveu: hehehe :lol:[/quote] [quote name='Owczarkowa'][CENTER] Chcemy! :diabloti: Jasne, że będzie lepiej ;)[/CENTER] [/quote] [quote name='Bewarka']Dawaj jak leci...:eviltong:[/quote] [quote name='RCookie']Będzie ciężko, ale postaramy się przeżyć :shake: :evil_lol:.[/quote] Zaraz będą xD O ile będę umiała je zgrać xD I nie wiem w jakim są rozmiarze:evil_lol: Quote
LadyK Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [CENTER][quote name='C&B']Zaraz będą xD O ile będę umiała je zgrać xD I nie wiem w jakim są rozmiarze:evil_lol:[/QUOTE] Czekam :diabloti:[/CENTER] Quote
C&B Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='Owczarkowa'][CENTER] Czekam :diabloti:[/CENTER] [/quote] usuwam te które na prawdę są koszmarne:shake: Quote
Recommended Posts