Belga Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 O tym pisałam na pierwszej stronie tego wątku. Można powiedzieć, ze stał się ciapą. Tylko, że on ma obecnie jedenaście lat, więc i wiek pewnie ma wpływ na jego zachowanie. Quote
rodzina_rr Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 [quote name='Belga']O tym pisałam na pierwszej stronie tego wątku. [/quote] Ach tak, myslałam, że chodzi o jeszcze jednego psiaka. :oops: Quote
Polawa Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Wszystkie zabiegi moich psiakow robil doktor Kolodziejczak - przyjmuje on w klinice na Saskiej Kepie. Na priva moge ci przeslac jego telefon. Sprawdzilam oczywiscie wczesniej jak szukalam lekarza, ale jest on najlepszym chirurgiem od tych spraw. Znam kilka osob ktorym psy uratowal, bo nawet przypadki bez nadziei operowal jak guzy, narosla itp. Sam gabinet jest sredni, sama bym tam raczej nie trafila, ale niestety tak juz jest w wetami,ze ci co maja pasje to kokosow nie zarabiaja. Kierowalam sie tym,zeby psiaki mialy 100% gwarancji w przypadku komplikacji. A i lekarz jest ludzki, bo wszystko wytlumaczy, opowie. Polecam. Quote
Belga Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Dziękuję! Niestety to ode mnie za daleko. Quote
Recommended Posts