rufusowa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Natussiaa']zaraz zrobię resztę;) [URL]http://www.eoferty.com.pl/id73961.html[/URL][/quote] dla mnie bomba :loveu: :Rose: Quote
Natussiaa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 następne:lol: [url]http://www.rozglos.net/ogloszenia/ogloszenie-12280.html[/url] Quote
eliza_sk Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [B]Ptysiaczek - wielkie dzięki za paczusię :loveu:[/B] [B]Natussiaa - dziękujemy za ogłoszonka :loveu:[/B] Quote
rufusowa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='eliza_sk']Jeeeeeeeeeeeeeesteeeeeeeeem :eviltong:[/quote] to co sie ciotka ukrywasz? :eviltong: Quote
eliza_sk Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 dopieto wróciłam i odpaliłam kompa przed chwilką :lol: Dwie nowe wpłatki mam i muszę je załatwić:) Quote
eliza_sk Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 A teraz Cioteczka Rufusowa udaje że pracuje :cool3: Quote
Natussiaa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 jeszcze jedno: [url]http://www.kokosy.pl/ogloszenie/6047[/url] Quote
eliza_sk Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Natussiaa']jeszcze jedno: [URL]http://www.kokosy.pl/ogloszenie/6047[/URL][/quote] [B]Natussiu :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:[/B] [B]wielkei dzięki [/B] Quote
rufusowa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='eliza_sk']A teraz Cioteczka Rufusowa udaje że pracuje :cool3:[/quote] ej...nie udaję, nie udaję :evil_lol: a jak myslisz...monitowac do tej jednej spóźnialskiej o te 5 zl? troche mi głupio "straszyć" ją ze napisze do allegro o zwrot prowizji a potem wysylac fotki mailem ;) Quote
eliza_sk Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 No wiem, może daj spokój, bo rozumiem, że już uprzejmie się przypominałaś, że wpłaty brak? Quote
eliza_sk Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='rufusowa']ej...nie udaję, nie udaję :evil_lol: [/quote] Uciekam do nauki, a ty pracoholiku do 20 dziś w pracy ? :) Quote
rufusowa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='eliza_sk']Uciekam do nauki, a ty pracoholiku do 20 dziś w pracy ? :)[/quote] do 21...teraz już tak będę pracować na drugiej zmianie....mieszane uczucia ;) monitowałam już uprzejmie wiec głupio mi drugi raz pisać :roll: a kwote odliczysz od prowizji za allegro na moja niekorzysc :evil_lol: ucz sie ucz cioteczka...ktos musi na pieski zarobić :eviltong: Quote
eliza_sk Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='rufusowa'] monitowałam już uprzejmie wiec głupio mi drugi raz pisać :roll: a kwote odliczysz od prowizji za allegro na moja niekorzysc :evil_lol: [/quote] No chyba żartujesz z tym odliczaniem na twoją niekorzyść, toś wymyśliła :stupid: !!! Jeszcze Cię nie podliczyli za to allegro? A lookałaś w zakładkę rachunki ? Quote
rufusowa Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='eliza_sk']No chyba żartujesz z tym odliczaniem na twoją niekorzyść, toś wymyśliła :stupid: !!![/quote] :evil_lol: no weź [quote name='eliza_sk']Jeszcze Cię nie podliczyli za to allegro? A lookałaś w zakładkę rachunki ?[/quote] o..widze ze ciotka bardziej poinformowana niz ja :evil_lol: no oczywiscie ze dopiero teraz weszlam w tę zakładkę...grzecznie czekalam na maila od allegro :grins: no dobra...to kopiuje tekst: [B]Saldo bieżące: -28,60 zł[/B] minus te 5 zlociszy :eviltong: Quote
eliza_sk Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='rufusowa'] no dobra...to kopiuje tekst: [B]Saldo bieżące: -28,60 zł[/B] minus te 5 zlociszy :eviltong:[/quote] I to jest w sumie wystawienie + prowizja, tak? To niedużą prowizję pobrali za 143 sztuki, myślałam, że będzie więcej :p Podaj mi cioteczko na pw numer konta do przelewu, jak wrócę to przeleję, bo nie mam kodów ze sobą. A ty już w pracy :crazyeye:, nie łapę się w tych twoich zmianach. Quote
Natussiaa Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Odezwała się pewna dziewczyna która chciała lub nadal chce adoptowac shar-peia wysłałam jej wątek Fąfelka może nas odwiedzi;) Ale nie jest to nic pewnego:roll:. Quote
rufusowa Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='eliza_sk']I to jest w sumie wystawienie + prowizja, tak? To niedużą prowizję pobrali za 143 sztuki, myślałam, że będzie więcej :p[/quote] po znajomości mi policzyli :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='eliza_sk']Podaj mi cioteczko na pw numer konta do przelewu, jak wrócę to przeleję, bo nie mam kodów ze sobą.[/quote] a wiesz co...przelewalam cos na Brega to moze sie zachowaly dane? W sumie moge imie i nazwisko i nr konta.... no dobra...zaraz Ci przesle na pw :) [quote name='eliza_sk']A ty już w pracy :crazyeye:, nie łapę się w tych twoich zmianach.[/quote] hi..i o to chodzi :evil_lol: no dobra Ciotka....juz Ci pisze..to bardzo proste: w poniedzialek i srode zawsze na 8:30 (nowa wersja) we wtorek i czwartek na 14 (nowa wersja) w piątki raz tak raz tak :diabloti: ...jak Ty masz zajęcia to ja jestem na drugą zmiane w piątek a jak nie masz (wtedy ja mam) to jestem na pierwszą.... wszystko jasne, prawda? :evil_lol: Quote
rufusowa Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Natussiaa']Odezwała się pewna dziewczyna która chciała lub nadal chce adoptowac shar-peia wysłałam jej wątek Fąfelka może nas odwiedzi;) Ale nie jest to nic pewnego:roll:.[/quote] :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: i już są efekty dobrej reklamy :diabloti: dziękujemy Ci Natussiaa :loveu: i zaciskamy kciukasy :p Quote
eliza_sk Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: [B]TRZYMAMY MOCNO !!!!![/B] Quote
eliza_sk Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Natussiaa']mogę podac jej gg na Pw;)[/quote] Niestety nie mam w pracy gg :placz:, dopiero po południu w domu. Ale powiem szczerze, że za adopcje odpowiada Potter, więc lepiej podam telefon do niej 607-171-458. Quote
eliza_sk Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Natussiaa']mogę podac jej gg na Pw;)[/quote] Natussiu, widzę, że Potter jest na dogo, jak coś ws. Fąfla. Ptysiaczku, dziękujemy za pakę - po pracy ją pójdę odebrać i w najbliższym czasie zrobię z niej bazarek. Podaj namiary na zwrot kosztów wysyłki ;) Quote
Recommended Posts