Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='eliza_sk']A teraz Cioteczka Rufusowa udaje że pracuje :cool3:[/quote]

ej...nie udaję, nie udaję :evil_lol:

a jak myslisz...monitowac do tej jednej spóźnialskiej o te 5 zl?
troche mi głupio "straszyć" ją ze napisze do allegro o zwrot prowizji a potem wysylac fotki mailem ;)

Posted

[quote name='eliza_sk']Uciekam do nauki, a ty pracoholiku do 20 dziś w pracy ? :)[/quote]

do 21...teraz już tak będę pracować na drugiej zmianie....mieszane uczucia ;)

monitowałam już uprzejmie wiec głupio mi drugi raz pisać :roll: a kwote odliczysz od prowizji za allegro na moja niekorzysc :evil_lol:

ucz sie ucz cioteczka...ktos musi na pieski zarobić :eviltong:

Posted

[quote name='rufusowa']
monitowałam już uprzejmie wiec głupio mi drugi raz pisać :roll: a kwote odliczysz od prowizji za allegro na moja niekorzysc :evil_lol:
[/quote]

No chyba żartujesz z tym odliczaniem na twoją niekorzyść, toś wymyśliła :stupid: !!!

Jeszcze Cię nie podliczyli za to allegro? A lookałaś w zakładkę rachunki ?

Posted

[quote name='eliza_sk']No chyba żartujesz z tym odliczaniem na twoją niekorzyść, toś wymyśliła :stupid: !!![/quote]

:evil_lol: no weź

[quote name='eliza_sk']Jeszcze Cię nie podliczyli za to allegro? A lookałaś w zakładkę rachunki ?[/quote]

o..widze ze ciotka bardziej poinformowana niz ja :evil_lol: no oczywiscie ze dopiero teraz weszlam w tę zakładkę...grzecznie czekalam na maila od allegro :grins:

no dobra...to kopiuje tekst:
[B]Saldo bieżące: -28,60 zł[/B]

minus te 5 zlociszy :eviltong:

Posted

[quote name='rufusowa']
no dobra...to kopiuje tekst:
[B]Saldo bieżące: -28,60 zł[/B]

minus te 5 zlociszy :eviltong:[/quote]

I to jest w sumie wystawienie + prowizja, tak? To niedużą prowizję pobrali za 143 sztuki, myślałam, że będzie więcej :p

Podaj mi cioteczko na pw numer konta do przelewu, jak wrócę to przeleję, bo nie mam kodów ze sobą.

A ty już w pracy :crazyeye:, nie łapę się w tych twoich zmianach.

Posted

[quote name='eliza_sk']I to jest w sumie wystawienie + prowizja, tak? To niedużą prowizję pobrali za 143 sztuki, myślałam, że będzie więcej :p[/quote]

po znajomości mi policzyli :diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='eliza_sk']Podaj mi cioteczko na pw numer konta do przelewu, jak wrócę to przeleję, bo nie mam kodów ze sobą.[/quote]

a wiesz co...przelewalam cos na Brega to moze sie zachowaly dane? W sumie moge imie i nazwisko i nr konta.... no dobra...zaraz Ci przesle na pw :)

[quote name='eliza_sk']A ty już w pracy :crazyeye:, nie łapę się w tych twoich zmianach.[/quote]

hi..i o to chodzi :evil_lol:
no dobra Ciotka....juz Ci pisze..to bardzo proste:
w poniedzialek i srode zawsze na 8:30 (nowa wersja)
we wtorek i czwartek na 14 (nowa wersja)
w piątki raz tak raz tak :diabloti: ...jak Ty masz zajęcia to ja jestem na drugą zmiane w piątek a jak nie masz (wtedy ja mam) to jestem na pierwszą.... wszystko jasne, prawda? :evil_lol:

Posted

[quote name='Natussiaa']Odezwała się pewna dziewczyna która chciała lub nadal chce adoptowac shar-peia wysłałam jej wątek Fąfelka może nas odwiedzi;)
Ale nie jest to nic pewnego:roll:.[/quote]

:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

i już są efekty dobrej reklamy :diabloti:

dziękujemy Ci Natussiaa :loveu: i zaciskamy kciukasy :p

Posted

[quote name='Natussiaa']mogę podac jej gg na Pw;)[/quote]

Niestety nie mam w pracy gg :placz:, dopiero po południu w domu.
Ale powiem szczerze, że za adopcje odpowiada Potter, więc lepiej podam telefon do niej 607-171-458.

Posted

[quote name='Natussiaa']mogę podac jej gg na Pw;)[/quote]

Natussiu, widzę, że Potter jest na dogo, jak coś ws. Fąfla.

Ptysiaczku, dziękujemy za pakę - po pracy ją pójdę odebrać i w najbliższym czasie zrobię z niej bazarek. Podaj namiary na zwrot kosztów wysyłki ;)