Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nieeeenooooo....ale przystojniaczek :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :loveu:

słuchajcie....skoro ja zaczynam kombinowac jak by tu wziąc Fąfla do siebie (mając dominującego psa na niewielkim metrażu) to chyba wiele osób powinno już stać po niego w kolejce :cool3:

domku Fąflekowy....gdzie jestes????

Eliza....moze by go jeszcze raz wystawic na allegro - tym razem w celu zareklamowania???? z nowymi fotkami a starym tekstem? nie wiem tylko czy dałabym radę w tym tygodniu...no chyba ze w pracy ;)

czy ktoś mógłby Fąfelka w innych miejscach wystawić???
:modla:

Posted

A teraz, po chwili relaksu księgowość:)

Zestawienie wpłat:
1.BITSOUP14 - 5 zł
2. RAMPANCASIA- 30 zł
3. EWELINA DENIUSZ - 28 Zł
4. MWISELKA - 10 zł
5. zolzunka - 10 zł
6. WIETRZYK83 - 5 zł
7. thelastdevil - 5 zł
8. gusia0106 - 5 zł
9. AGUSIA-D1 - 10 zł
10. LAKSEN - 20 zł
11. zus69 - 50 zł
12. Mattinka - 5 zł
13. DANLIS - 20 zł
14. jarec73 - 5 zł
15. _MLENA_ - 5 zł
16. buba 21 - 10 zł
17. WIETRZYK83- 5 zł
18.
SUNNYCAT - 10 zł
19
. Sylwuchha1. – 10 zł
20.
SZYSZUNIA SS - 20 zł
21. mlody_69 - 50 zł :smile:
22. DIDIDUSIA - 5 zł
23. GROM_BURZA - 100 zł
24. DNOCON - 10 zł
25. lucyna214 - 100 zł
26. Mirkus78 - 10 zł
27. asiemka - 5 zł
28. bacha 281 - 20 zł
29. WEBWOJ - 5 zł
30. WWRONIEWICZ - 5 zł
31. graww - 5 zł
32. ASIAFOX - 5 zł
33. NEONICUS - 5 zł
34. MAGDAKOPPE - 5 zł
35. KOSJOLA - 50 zł

36. KITEK-K3 - 10 zł

nowe wpłaty:

37. platyna.no - 20 zł
38. FOKA50 - 20 zł

Posted

rufusowa napisał(a):

Eliza....moze by go jeszcze raz wystawic na allegro - tym razem w celu zareklamowania???? z nowymi fotkami a starym tekstem? nie wiem tylko czy dałabym radę w tym tygodniu...no chyba ze w pracy ;)

czy ktoś mógłby Fąfelka w innych miejscach wystawić???
:modla:

Dziś zrobiłam tą stronę "o nas", poinformowałam o tym allegro i myślę, że jutro będzie odpowiedź ws. statusu charytatywnego, bo dokumenty już dostali i są ok.

Looknij do swoich rachunków czy już naliczyli prowizję i daj znać.

Posted

eliza_sk napisał(a):
Dziś zrobiłam tą stronę "o nas", poinformowałam o tym allegro i myślę, że jutro będzie odpowiedź ws. statusu charytatywnego, bo dokumenty już dostali i są ok.

Looknij do swoich rachunków czy już naliczyli prowizję i daj znać.

poki co nic nie naliczyli....cos maciaszek wspominała o okresach rozlilczeniowych wiec pewnie do konca miesiąca mamy spokój a jesli będę wiedziala wcześniej, to dam znać ;)

oki, to na razie sie wstrzymujemy....

mam nadzieję, ze teraz Wasze psiaki będą dzięki allegro lepiej rozreklamowane :loveu:

aaa...pisała annaszubert i przepraszała, ze jeszcze nie wpłaciła..ze pracuje do pozna ale wpłaci w tym tyg. :)

Posted

eliza_sk napisał(a):
Pomoc w tekścikach płaczliwych i do ogłoszeń by się zdała :cool3: Jak Cię wena dopadnie to zapisuj :)

uuuuu.....ja to tylko dobrze sie rozklejam przy takich tekstach...gorzej z napisaniem ;)

chyba Neigh jest dobra :p

Posted

rufusowa napisał(a):
uuuuu.....ja to tylko dobrze sie rozklejam przy takich tekstach...gorzej z napisaniem ;)

chyba Neigh jest dobra :p

Tekst dla Fąfla mamy, potrzebny wyciskacz do cegiełek Brega. I jakieś ładne do ogłoszeń reszty futrzaków.

Posted

eliza_sk napisał(a):
Tekst dla Fąfla mamy, potrzebny wyciskacz do cegiełek Brega. I jakieś ładne do ogłoszeń reszty futrzaków.

Brego to za zdjęcia z pewnością dostanie wsparcie :mad:

Posted

eliza_sk napisał(a):
A co do tych brakujących wpłat, to wysyłałaś Rufusku przypomnienia?

oj dobrze ze przypominasz :oops: zaraz wyślę jakieś ładne przypomnienia :cool3:

Posted

Śliczna morda... A on te uchy cały czas takie zadarte nosi? Bo wiem, że moje SP tak nosiły jak je bolały... Trza im co jakiśczas poczyścić, a przy dłuższych dolegliwościach, wcisnąć lekarstwo... :cool3: Tylko dawno nie mieliśmy z tym kłopotu (Ramzes to zdrow bestia), więc nie kojarzę nazwy... :oops:

Pozdrawiam ciotki...

Posted

muody napisał(a):
Śliczna morda... A on te uchy cały czas takie zadarte nosi? Bo wiem, że moje SP tak nosiły jak je bolały... Trza im co jakiśczas poczyścić, a przy dłuższych dolegliwościach, wcisnąć lekarstwo... :cool3: Tylko dawno nie mieliśmy z tym kłopotu (Ramzes to zdrow bestia), więc nie kojarzę nazwy... :oops:

Pozdrawiam ciotki...

ooo...juz sie miałam o wujaszka pytać...zaginął w akcji czy jak :evil_lol:

Po zdjęciach wnioskuję, ze stawia uszka tylko czasem...np. jak go sie zawoła zeby spojrzał na aparat ;)

ale to juz ciotka od zdjęc musi sie wypowiedziec :cool3:

a sharpy nie czyszczą same tych uszek? jak to jest muody? moj Rufik to sobie sam grzebie....na początku mial brudne ale jak sie zorientował ze są dwie opcje: albo sam czyści, albo ja mu czyszcze - to sie migiem nauczył sam :diabloti:

ciesze sie ze Ramzes w pełn sił :multi: nie ma jak fachowa opieka :cool3:

uszanowanie dla wujaszka

Posted

rufusowa napisał(a):
ooo...juz sie miałam o wujaszka pytać...zaginął w akcji czy jak :evil_lol:

Zabili go, ale uciekł :evil_lol:

rufusowa napisał(a):

a sharpy nie czyszczą same tych uszek? jak to jest muody? moj Rufik to sobie sam grzebie....na początku mial brudne ale jak sie zorientował ze są dwie opcje: albo sam czyści, albo ja mu czyszcze - to sie migiem nauczył sam :diabloti:

No zdecydowanie nie jest to ich ulubiony zabieg pielęgnacyjny... ale cóż... rękę dla piesia można poświęcić... :cool3:

Nasze jak dotąd nie nauczyły się same... być może dostrzegały nutkę satysfakcji z możliwości warczenia nieobarczonego sankcjami ...:diabloti:

Posted

muody napisał(a):
Zabili go, ale uciekł :evil_lol:

dobra wiadomość :diabloti:

muody napisał(a):
No zdecydowanie nie jest to ich ulubiony zabieg pielęgnacyjny... ale cóż... rękę dla piesia można poświęcić... :cool3:

:D a to dobre

muody napisał(a):
Nasze jak dotąd nie nauczyły się same... być może dostrzegały nutkę satysfakcji z możliwości warczenia nieobarczonego sankcjami ...:diabloti:

:D ojej...
mój nie warczy tylko próbuje się wtopić w scianę/podłogę... warknął tylko raz jak go chciałam uparcie podnieść na ręce (nie ma opcji) i wsadzić do wanny (sam raczej nie wskoczy :shake:)....efekt jest taki, ze nie naruszamy jego "naturalnej bariery ochronnej" ;)

ale moja bestia to pół-sharp wiec caly czas próbuję odgdnąć czy dana cecha jest shar-pejowa czy nie ;)
(drugie to nie wiadomo co było)

Posted

Co do uszek to chyba Rufusowa ma rację, że jak go coś zaniepokoi, albo zainteresi.

Jak to sam sobie uszka czyści - pałeczkami czy pazurkiem ?

Mój tam nie warczy jak mu paluchem do mózgu sięgam, twardy jest:evil_lol: