ANETTTA Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Demon hoopaj do góry Borys kaukaz staruszek siezi juz w nowym domku ...Ty tez go znajdziesz .. Quote
red Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Podejrzewam, że ludzie z Radomia nie byli w schronisku, dali nadzieję i nic.... Szkoda, to taki łagodny lew.....Ale może się doczeka. Quote
Makuuu Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 pfff! i niech żałują! Jutro nowe fotki się postaram pstryknąć i wkleję te (od razu po czesanku zrobione) :) Quote
Makuuu Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Od naszej Pani wet. dowiedziałam się, że jakieś ludki przyjechały i zabrały Demonka do nowego domciu! :Cool!: Quote
Folen Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Oby to był dobry domek, czyli co? Sciągam misiaka z allegro :multi: Quote
epe Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 A czy w jakiś sposób mozna sprawdzić ten nowy dom? W jakich warunkach teraz żyje Demon? Bo nie po to cioteczki szukały mu domku,aby trafił np.na łańcuch i jadł suchy chleb np! Przepraszam z góry,jesli ktoś czułby się urażony niesłusznymi podejrzeniami! Quote
ANETTTA Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 hehheheheh super ........powodzenka w lustrowaniu Quote
red Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='epe']A czy w jakiś sposób mozna sprawdzić ten nowy dom? W jakich warunkach teraz żyje Demon? Bo nie po to cioteczki szukały mu domku,aby trafił np.na łańcuch i jadł suchy chleb np! Przepraszam z góry,jesli ktoś czułby się urażony niesłusznymi podejrzeniami![/quote]Masz rację, każdy dom powinien byś sprawdzony, ale kto ma to robić.....? Często psy idą na łańcuch i jedzą suchy chleb, masz rację. Ustalimy gdzie jest Demon. Quote
Makuuu Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 u ludków w Lubościu (zapisane jako Luboście i numer) czy jak to się tam pisze Quote
epe Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 A gdzież te Luboście są? Trzeba na mapie chyba poszukać? Quote
red Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Demon jest adoptowany, nie sprawdziłyśmy gdzie, jaki to dom. Narazie brak czasu............. Quote
Makuuu Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 ja już wcześniej pisałam gdzie jest... jakaś dziwna nazwa Quote
epe Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Cioteczki! Jakoś dziwnie martwię się o Demona! Zaparłam sie i zaczęłam szukać tej miejscowości! Makuu! Napisałaś,że to Luboście lub Lubość.Wklejam link do miejscowości : [URL]http://mapa.szukacz.pl/html/mazowieckie/index.html[/URL] Nigdzie nie znalazłam takiej nazwy!! Ciotka-sprawdź jeszcze raz!! Bardzo gorąco Cię proszę,bo jak można sprawdzić co z Demonem,jak nie wiadomo gdzie jechać? Oczywiście jak będziesz mieć czas! Z góry dziękuję:kiss_2: Quote
Recommended Posts