Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rambuś ma 8 lat.Jest malutkim, niekłopotliwym, dobrze wychowanym pieskiem.Został oddany do Schroniska przez rodzinę zmarłego właściciela.Powiedzcie mi - jak to jest, że wszyscy po odejściu kogoś bliskiego rzucają się na jego mieszkanie i majątek, a oddają i porzucają jedyną żyjącą JEGO CZĄSTKĘ?? NAMIASTKĘ?? Najdroższego PRZYJACIELA??? Rambo bardzo cierpi.Wychuchany piesek, który całe życie spędził pod pierzyną znalazł się w ekstremalnych warunkach.On gaśnie.Czy uda się go uratować? Bez Waszej pomocy z pewnością nie..

Psiak przebywa we wrocławskim Schronisku, a jego nr ewidencyjny to
1762/07

Posted

Widzialam dzisiaj Rambusia. Matko, jaki grzeczny z niego piesek!!!:crazyeye:
Stoi spokojnie, nie drze japy:evil_lol: i słucha co się do niego mówi. Aniołek, nie piesek!!!

Posted

Byłam dzisiaj u Rambusia na boksie. Bosz, jakie to kochane stworzenie jest!
Taki cichutki, spokojniutki! W oczka tak patrzy, tak patrzy, że... echhh...:-( Mądralinek taki. A drobinka z niego:-o

Jak on sobie bidaczek poradzi na boksie???:placz:Do tej pory miał cieplutko, w pokoiku na dywanie!

Nie wiem, co z nim począć! POMOCY! POMOCY! POMOCY! POMOCY! POMOCY! POMOCY!

• 1 month later...
Posted

Kurcze, ciotki zobaczcie, jaki on cudny! Przełagodny, spokojny, nic nie pogryzie, grzecznie zostanie w domu, rozumie prawie wszystko!

Niedawno widziałam bardzo podobnego psiutka- szedł sobie grzecznie ze swoim panem...:roll:

Cholera, że też takimi psiakami po zmarłych opiekunach nie ma się kto zająć:angryy: U mnie w rodzinie, czy to babcia, czy wujek, czy ciotka- każdy ma jakieś zwierzątko i jakoś wyobrazić sobie nie mogę, żeby w razie czego miałabym oddać któregoś do schroniska:-o
Normalnie w pale mi się to nie mieści!

• 1 month later...