Agnieszka(Visenna) Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Rambuś ma 8 lat.Jest malutkim, niekłopotliwym, dobrze wychowanym pieskiem.Został oddany do Schroniska przez rodzinę zmarłego właściciela.Powiedzcie mi - jak to jest, że wszyscy po odejściu kogoś bliskiego rzucają się na jego mieszkanie i majątek, a oddają i porzucają jedyną żyjącą JEGO CZĄSTKĘ?? NAMIASTKĘ?? Najdroższego PRZYJACIELA??? Rambo bardzo cierpi.Wychuchany piesek, który całe życie spędził pod pierzyną znalazł się w ekstremalnych warunkach.On gaśnie.Czy uda się go uratować? Bez Waszej pomocy z pewnością nie.. Psiak przebywa we wrocławskim Schronisku, a jego nr ewidencyjny to 1762/07 Quote
auraa Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Oby nie było jak z Kajtusiem, który nie doczekał pomocy :shake: Quote
Edi100 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Pies nie wiem dlaczego tak się stało, że jest w miejscu którego nie zna.Pewnie Biedak mocno posmutnieje:( Quote
auraa Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 nikt nie zagląda do nieszczęśnika:shake: Quote
auraa Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 nie pozwólmy mu poznać co to schronisko. Może ktoś da mu tymczas? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Czy ktoś da Rambusiowi drugą szansę??? Quote
Esia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Cioteczki nie zaglądają do Rambusia, a on czeka i czeka :( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Nikt nie zagląda do Rambusia.. :-( Quote
Koperek Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Widzialam dzisiaj Rambusia. Matko, jaki grzeczny z niego piesek!!!:crazyeye: Stoi spokojnie, nie drze japy:evil_lol: i słucha co się do niego mówi. Aniołek, nie piesek!!! Quote
Koperek Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Byłam dzisiaj u Rambusia na boksie. Bosz, jakie to kochane stworzenie jest! Taki cichutki, spokojniutki! W oczka tak patrzy, tak patrzy, że... echhh...:-( Mądralinek taki. A drobinka z niego:-o Jak on sobie bidaczek poradzi na boksie???:placz:Do tej pory miał cieplutko, w pokoiku na dywanie! Nie wiem, co z nim począć! POMOCY! POMOCY! POMOCY! POMOCY! POMOCY! POMOCY! Quote
Bella1 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Może ktoś zrobi mu Allegro i więcej ogłoszeń jest zdjęcie można go dać do Wyborczej , trzeba mu pomóc szkoda malucha :-( Quote
Esia Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=296503738 rambo ma swoje allegro. czy jakaś cioteczka może zrobić ogłoszenie na innych portalach ? Quote
Koperek Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Ja póki co ni umim :shake: Kiedyś się nauczę, ale na to też trzeba mieć czas:roll: Quote
Esia Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 A inne cioteczki? Trzeba zwabić tu więcej osób ;) Quote
Koperek Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Kurcze, ciotki zobaczcie, jaki on cudny! Przełagodny, spokojny, nic nie pogryzie, grzecznie zostanie w domu, rozumie prawie wszystko! Niedawno widziałam bardzo podobnego psiutka- szedł sobie grzecznie ze swoim panem...:roll: Cholera, że też takimi psiakami po zmarłych opiekunach nie ma się kto zająć:angryy: U mnie w rodzinie, czy to babcia, czy wujek, czy ciotka- każdy ma jakieś zwierzątko i jakoś wyobrazić sobie nie mogę, żeby w razie czego miałabym oddać któregoś do schroniska:-o Normalnie w pale mi się to nie mieści! Quote
Koperek Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Która z ciotek orientuje się, czy maluszek jest jeszcze w schronie, czy już go nie ma??????? ...bo jakaś dziwna cisza nastała :cool1: Quote
Koperek Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 yyyyyyyyyyyyyy.... TO CHYBA SUPER, NIE?? :multi::multi:Taki starszy piesek i marne szanse, a tu proszę!:lol: ...a jak się mylę to popraw mnie Aga na PW. Quote
Recommended Posts