Asia_Klero Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 To dowiedz sie,zeby wrazie czego miec gdzie prosic o pomoc...;)to wazne:) Quote
BlackSheWolf Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 nie wiem... wszystko wyjasni sie w tym tygodniu... Quote
Asia_Klero Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Kochana szukaj domku w gorze prosze....!... Quote
BlackSheWolf Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 a najgorsze ze nawet nei wiem co u niej :( i co sie z nia dzieje ;( Quote
Martunia Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Jej. :( Mam nadzieję, że w końcu będziesz mogła niedługo znowu być w schronisku i będzie wolontariat. Quote
Asia_Klero Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Nie mozna ciagle siedziec i plakac!Jesli mozesz byc w schronisku to badz z nia jesli nie to idz do wszystkich instytucji i wszedzie tam gdzie ludzie moga cos zdzialac!Nie ma co siedziec i plakac...Cyganeczko w gore! Quote
BlackSheWolf Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 o to chodzi, ze nawet nie mam gdzie szukac pomocy... kurcze... :( moja mama bedzie rozmawiac z taka jedna pania z urzedu we wtorek moze jednak sie uda...:( ale wtedy i tak nei wiem kiedy bede mogla jezdzic... w sobote nie pojade jak zawsze bo musze isc do lekarza ;( Quote
Martunia Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 No to może dzięki Twojej mamie się uda... Oby. ;) W górę ! Quote
BlackSheWolf Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 dowiedzialam sie dzis.. Cyganka nadal w schronisku ;( Quote
Martunia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 No nie, cały czas czeka? :( Oby sie udało jakiś domek jej wykombinować. A jak z tą panią, z którą Twoja mama miała rozmawiać? Będzie chciała psinkę? Quote
BlackSheWolf Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 moja mama ? nie miala rozmawiac w sprawie Cyganki tylko woontariatu. ale dziwi mnie ze ten pan po nia nie przyjechal... przeciez juz sie na nia zdecydowal.. moze po swietach przyjedzie ? :( Quote
Martunia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Aha, no tak. Pokręciło mi sie trochę. :eviltong: No miejmy nadzieję, że po nią przyjedzie po świętach. Quote
BlackSheWolf Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 OBY!!! :( :( :( ciagle mysle co u Cygusi... pewnie śpi teraz na budzie i czuje sie taka samotna :( Quote
BlackSheWolf Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 ja wiedzialam, ze tak bedzie :placz: nowy kierownik nei zajmuje sie tymi psami! od 2 dni nie dostaly jesc! a z tego co wiem, bo byly kierownik tam byl to Cyganka powrocila do swojego stanu sprzed pol roku!! ;( moja praca poszla na marne... ona znowu nie chce podchodzic do ludzi i lezy na budzie!!!!!!!!!!! boze!! dom potrzebny na dzis!!!!!!! sprawa pilna!! pomocy!! :placz::placz::placz: Quote
Martunia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 O matko, to jest okropne! Nie można to gdzieś zgłosić? Przecież zwierzęta tam cierpią, tak nie powinno być! Trzeba coś z tym zrobić. Quote
Recommended Posts